• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS Jeugd Nieuws

2 december 2018 11:00


Maandelijks komen de leden van de Jeugdcommissie (JC) bij elkaar om de stand van zaken van onze jeugdafdeling te bespreken. Via dit kanaal willen we graag het laatste nieuws delen met u delen.

Nieuwe voorzitter

Zoals eerder bericht op onze website heeft de JC een nieuwe voorzitter. Tijdens de vergadering op 22 november jl. heeft Gert-Jan van Diest het stokje overgenomen van Bas van der Mooren. In zijn rol als Jeugd-en vice voorzitter zal Bas ook in de toekomst aansluiten bij de vergaderingen van de jeugdcommissie om de mededelingen van en naar het Dagelijks Bestuur voor zijn rekening te nemen.

De jeugdcommissie bedankt, namens de gehele jeugdafdeling van DVS, Bas voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Vacatures

Op dit moment zijn er binnen de jeugdopleiding van DVS’33 de volgende vacatures die we met spoed willen invullen:

- Keeperstrainer(s); contact Hendrik-Jan de Grijff

- Trainer(s) JO19-2; contact Harry Kransen

- Elftalleider JO16-1; contact Dennis Dijkman

- Fotografen (bij evenementen): contact Daniel Valstar, Evenementen of Hans de Jonge, PR

Tevens is er weer een campagne gestart voor het werven van Kantinemedewerkers; contact Willem Bijdevier. #wijzijndvs

Nieuwe doeltjes

Met de invoering van de nieuwe spelvormen 8:8 en 6:6 voor onze pupillen O12 t/m O8, en het opnieuw inrichten van de velden 3 en 4, zijn er een groot aantal nieuwe doelen nodig. Dit vergt uiteraard een flinke investering maar mede dankzij een mooie bijdrage van supportersvereniging Geel-Zwart en de opbrengst van de Grote Club Actie, zijn er inmiddels 13x (!) nieuwe doelen afgeleverd aan de Sportlaan. Omdat deze doelen worden voorzien van wielen wordt het verplaatsen straks kinderspel. De huidige mobiele doeltjes op veld 3 en 4 worden straks weer terug verplaatst naar de trainingsvelden.

Een groot compliment voor Henk Veldhuis, bestuurslid Accommodatiebeheer, voor zijn inzet om de velden 3 en 4 opnieuw in te richten. Tevens zal er binnenkort een ‘wegwijzer’ bord worden geplaatst zodat alle spelers en supporters snel hun weg kunnen vinden naar het juiste veld.

Iedere zaterdagmorgen, tussen 9.00 en 11.00 uur is het een drukte van belang op de velden 3 en 4 en worden er aan de lopende band doelpunten gescoord. Hartverwarmend, en een echter aanrader voor iedere voetballiefhebber om te genieten van onze jongste jeugdteams.

Cadeau Supportersvereniging Geel-Zwart & sponsor Kees Vierhouten

De Jeugdcommissie is ontzettend blij met opnieuw een prachtig kado voor de jeugdleden van DVS. De supportersvereniging Geel-Zwart pakt dit jaar flink uit door alle niet-selectieteams, die op dit moment nog niet zijn voorzien, nieuwe trainingspakken te schenken.

De Jeugdcommissie gaat meteen aan de slag met Herman Kruse, Kleding coördinator, om een en ander op korte termijn te realiseren en uit te voeren zodat de trainingspakken snel gebruikt kunnen worden.

Enorm veel dank en waardering voor dit sportieve gebaar van Geel-Zwart en uiteraard voor de bijdrage van sponsor Kees Vierhouten.

Cadeau Club van 100

De jeugdcommissie is tevens blij verheugd met de aanschaf van 40 mini-soccerballen waarmee onze jeugdspelers hun baltechniek verder kunnen verbeteren. Een mooi initiatief van de TCO dat direct ondersteunt werd door de Club van 100! Door Vereniging Sterk!

KNVB-app RINUS, de online assistent-trainer

Nog zo’n goed initiatief van de TCO ter ondersteuning van alle jeugdtrainers, in samenwerking met de KNVB. Spijtig dat de opkomst van trainers flink lager uitviel deze info-avond maar desondanks zijn wij verheugd dat deze handige KNVB-app, met een groot aanbod oefenvormen voor alle leeftijden, inmiddels door veel trainers gebruikt wordt en als erg handig wordt ervaren.

Als invaltrainer bij de JO10-2 heb ik de app zelf ook al gebruikt en het is echt een prima assistent.

Veilige omgeving en gezonde vereniging

Nadat de Algemene Ledenvergadering heeft ingestemd met de invoering van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen de jeugdafdeling van DVS en het rookvrij maken van de tribune wordt er ondertussen ook onderzocht of we ons clubhuis gezonder kunnen maken. We krijgen hier veel vragen en opmerkingen over dus weet dat dit onze aandacht heeft.

De Kantinecommissie en de Jeugdcommissie gaan hier de komende weken samen mee aan de slag. We houden u op de hoogte en op een later tijdstip zullen we u tevens informeren over de invoering van de VOG.

Evenementencommissie

Het was prettig kennismaken met Daniel Valstar, de nieuwe coördinator van de Evenementen commissie. ‘Bij DVS is altijd wat te beleven?... ook dit seizoen vult de Evenementkalender zich weer langzaam maar zeker. Houd de DVS-website dus goed in de gaten. Het eerste evenement was uiteraard de komst van Sinterklaas! Het was ook dit jaar weer een hele happening!

Last Minute Kado Tip: ook Sinterklaas is inmiddels op de hoogte van de nieuwe webshop, dus vergeet niet jouw DVS sportkleding op je verlanglijstje te zetten! Ga dus snel naar de DVS webshop en bezoek de ledenshop om jouw DVS-collectie compleet te maken!

Zaalvoetbal in de Kerstvakantie

Helaas kan het jaarlijkse Kerstzaalvoetbal dit jaar niet doorgaan. Dit toernooi voor alle leeftijden, afgelopen jaren georganiseerd in samenwerking met FC Horst, EFC’58 en de sporthallen in Ermelo, valt door gebrek aan DVS-vrijwilligers helaas in het water. Voor het nieuwe seizoen gaan we tijdig aan de slag om het toernooi weer op de kalender te krijgen.

Bambino’s steunen Vrouwen 1

Na het success van de Pupil van de Week en het Team van de Week bij ons Vlaggenschip, DVS 1, kunnen onze beste damesvoetballers uiteraard niet achterblijven. Ook zij hebben inmiddels een Pupil van de Week bij de thuiswedstrijden en die komt uit de Bambino’s.

Boerenkool Loop

Zonder al te veel vooruit te willen lopen op het nieuwe jaar wil ik tenslotte toch even uw aandacht voor een echte DVS-traditie: de eerste zaterdag in het nieuwe jaar, 5 januari, staat de Boerenkool Loop weer op de DVS-kalender. Ben jij al aan het trainen voor de Bambino loop, de 3km of de 5km?

De eerstvolgende vergadering van de Jeugdcommissie is as donderdag 13 december. Wij houden u graag op de hoogte in de volgende DVS Jeugd Nieuws update. Uiteraard zijn alle goede suggesties van harte welkom. Wij horen graag van u!

Sportieve groet,

Namens de JC,

Gert-Jan van Diest

#wijzijndvs