In memoriam Egbert Aart van Elten - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

In memoriam Egbert Aart van Elten

9 september 2019 10:45


Afgelopen donderdag 5 september is Egbert, voor allen die hem lief zijn, plotseling overleden. Een prachtig mens zullen we moeten missen.

Egbert heeft bij DVS’33 de hele jeugd doorlopen t/m de A junioren. Jarenlang was hij in het elftal van Stefacs de leider en heerser centraal in de verdediging. Een type Basil.


Verder heeft hij enige jaren in de jeugdcommissie gezeten (als C-coördinator), wedstrijdzaken gedaan, mede-organisatie Vinke Veluwe toernooi en geholpen bij het organiseren van de dartwedstrijden. Zoon Koen heeft lang bij DVS’33 gevoetbald.

Binnen de Vossmates club was hij -als bierspecialist- degene die met Willem Bijdevier de speciaalbiertjes uitkoos. Egbert vond de wekelijkse omgang, in de kantine of op het terras, waardevol. Allerlei actuele onderwerpen of levensvragen werden en worden dan besproken. Nu is Egbert in het verdriet onderwerp van gesprek.

Samenvattend kunnen we spreken van een vrijwilliger die op zijn tijd ook werk zag binnen de vereniging. Hij had daar oog voor en iemand die sociaal en maatschappelijk een brede oriëntatie had. Egbert was geen man van de zware of harde woorden en vanuit zijn kalibratiewerk een correcte en precieze vent.

We wensen Marleen, de kinderen en verdere familie Zijn nabijheid toe, opdat woorden van Troost iets mogen verzachten waarom we als nabestaanden nog verder mogen gaan.

Namens bestuur DVS’33 Ermelo
Aart Goossensen, voorzitter

Klik hier voor de rouwkaart