DVS’33 teams uit Onderbouw voetballen bij Vitesse en FC Utrecht - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS’33 teams uit Onderbouw voetballen bij Vitesse en FC Utrecht

8 november 2019 16:00


DVS’33 Ermelo heeft een goed lopend convenant met Vitesse, maar daarnaast is er ook een goede samenwerking met andere Betaald Voetbal Organisaties.
Zowel tegen Vitesse als tegen FC Utrecht werd gevoetbald door teams uit de Onderbouw.

Vitesse
Woensdag 16 oktober was DVS’33 Ermelo met teams naar Arnhem om op Papendal tegen de JO11 teams van Vitesse te voetballen. De 2 teams van DVS 33 Ermelo bestonden uit spelers van 12-1/12-2/11-1/11-3.

De DVS delegatie werd op Papendal zeer gastvrij ontvangen en velen keken hun ogen uit op de prachtige accommodatie. Beide teams van DVS deden het prima tegen de Arnhemse eredivisieclub en hadden een avond vol voetbalplezier. De toeschouwers, waaronder vele ouders genoten met volle teugen. De trainers hadden de DVS spelers als doelstelling mee gegeven om te genieten en te proberen mee te gaan met het niveau en tempo van Vitesse. “ Leer van deze wedstrijden en durf zelf te voetballen en je te laten zien “. Dit verliep helemaal niet verkeerd.
Beide ploegen speelde 4x 20 minuten. Dit vroeg veel in het conditionele vlak van onze spelers. Uiteindelijk kunnen we terug kijken op een zeer leerzame avond en hebben de spelers van DVS zich goed laten zien. Het plezier straalde er van af. Het was een geweldig avond voor alle aanwezigen en waarschijnlijk komt Vitesse later in het seizoen nog een keer naar Ermelo toe.


FC Utrecht
Op 30 oktober ging DVS’33 met ruim 40 spelers/speelsters naar FC Utrecht. Via de contactpersoon van Marco Hop, Technisch Coördinator Onderbouw, hebben FC Utrecht en DVS’33 Ermelo deze geweldige avond kunnen organiseren. De JO11-1, JO11-2, JO10-1 en de JO9-1 hebben zich geweldig gepresenteerd tegen de O10, O9 en O8 sectie van FC Utrecht. De weerstand die DVS’33 Ermelo aan FC Utrecht konden geven was mooi om te zien. Ook vanuit FC Utrecht kregen spelers en begeleiding de nodige complimenten voor het voetbal en de lef die de DVS toppers lieten zien.

De JO10 sectie van DVS’33 Ermelo wist hun wedstrijd tegen FC Utrecht te winnen. Het was voor iedereen een geweldige ervaring, zoveel enthousiaste ouders, trainers en spelers/speelsters op het mooie jeugdcomplex van FC Utrecht.

We danken Vitesse en FC Utrecht voor de samenwerking en de gastvrijheid.

TC Opleiding DVS’33 Ermelo