Luuk, Shana, Gjanthony, Matteo Pescetto, Jesse, Thyas, Frederik en Zyvan veel plezier toegewenst! - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Luuk, Shana, Gjanthony, Matteo Pescetto, Jesse, Thyas, Frederik en Zyvan veel plezier toegewenst!

19 juni 2020 13:00


Het kan soms heel raar lopen met voetbal. Ooit en wel nu zo’n 20 jaar geleden speelde een lichting van DVS C4 ooit een tegenstander van het kastje naar de muur. Wat heet! Het team van de toenmalige DFVS C4 trainer/coach Cees Looper en leider Jan Sukkel speelde dat team toentertijd echt helemaal zoek. In deze uitwedstrijd vielen er die bewuste zaterdagochtend maar liefst negentien doelpunten en allemaal in het voordeel van de ploeg van Cees en Jan.

Een heel ander verloop

Dan een paar maanden daarna…Onze thuiswedstrijd tegen datzelfde team. Vooraf in het kleedlokaal maakten onze jongens van tevoren ramingen qua uitslag die er bepaald niet om logen. Onze jongens zouden volledig los gaan. Men zou ook op die zaterdag deze tegenstander ongetwijfelds alle kanten van het bos insturen. Het zou echter geheel anders verlopen.

Freek v.d. Mooren

Ondergetekende herinnert zich dit thuisduel als de dag van gisteren. Het werd een wedstijd van allemaal net niet. Natuurlijk werd er leuk gedribbeld, was het kappen, draaien en passen volop aanwezig maar scoren ho maar. Sterker nog, onze tegenstander kwam ook nog eens op een 0-1 voorsprong! DVS C4 voetbalde die zaterdag vooral tegen zichzelf. Gelukkig wist Freek v.d. Mooren echt vlak voor tijd de 1-1 te scoren. Die wedstrijddag symboliseerde nou typisch de mysterieuze krachten in de sport.

Leuke tijden

Het waren hele leuke tijden met voetballertjes als bijvoorbeeld een Frank van Ruiten, Rik Vliek, Erik Geitenbeek, Sander Brentjes, Egbert Nijeboer, Robert Sukkel, Jonathan Strijker, Jeroen Nusmeijer, Roy Hardeman, Frank Bakker, Steven Theunissen, Acco v.d. Kuilen, Jeroen Nusmeijer, Michael Klaassen en Alexander van Schaijk.

2.png

Sander Brentjes en Michael Klaassen                                                                                           

Een leuk stel knapen. Ik weet nog wel dat Sander Brentjes heel lang geblesseerd was aan één van zijn voeten en dat we helaas afscheid moesten nemen van Michael Klaassen vanwege een verhuizing naar elders in het land; zijn ouders begonnen daar een nieuwe varkenshouderij. Cees looper, Jan Sukkel, José Geitenbeek en mijn persoontje kregen toen tijdens een afscheidsduel van Michael als dank een prachtige plant.

Erik, Frank, Robert, Jonathan, Egbert, Acco, Roy en Alexander

Erik Geitenbeek stond in de competitie toen als een rots in de branding en Frank van Ruiten, Robert Sukkel en Jonathan Strijker waren zo snel als de brandweer. Egbert Nijeboer had toen al oog voor het vrouwelijk schoon. Acco van de Kuilen vond ik toen echt een begenadigd voetbaltalent; hij kon heel vel met een bal en had een prima overzicht. Roy Hardeman scoorde het ene na het andere doelpunt en ik was trots op het linkerbeen van onze zoon Alexander van Schaijk, wat kon hij hard schieten.

Het nieuwe DVS JO19-4

We zijn nu zo’n beetje 20 jaar verder en nu breekt de tijd aan van onze kleinzoon Luuk (bijna acht jaar). Vanochtend las ik de indeling van het DVS team waarin Luuk straks komt te spelen. Samen met Zyvan Pul, Frederik Croles, Thyas Pul, Jesse Schoolderman, Matteo Pescetto Assen (prachtige voetbalnaam), Gjanthony Jans, Shana Meiling en de al genoemde Luuk Koenderink vormen deze spelers het nieuwe DVS JO19-4.

Trainers en leiders gezocht

Dit DVS team en diverse andere teams zijn nog op zoek naar een trainer en een leider. Opa’s bloed begint nu dan toch een beetje te kriebelen. Niets is mooier dan pakweg een wedstrijdje spelen op het prachtige complex van de Veluwse Boys. Ook herinner ik mij nog een jeugdtoernooi bij SKV in Wageningen. Zelden zo’n mooi gelegen sportcomplex gezien!

Allemaal een fantastische tijd toegewenst!

Vanaf deze plek wensen we Luuk, Shana, Gjanthony Matteo Pescetto, Jesse, Thyas, Frederik en Zyvan en al die andere jeugdspelertjes een fantastische tijd bij DVS toe!

Aad van Schaijk.