• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Daan Huiskamp tekent contractverlenging tot medio 2022

28 januari 2021 21:00


De Technische Commissie is zeer content dat met doelman Daan Huiskamp overeenstemming is bereikt over het verlengen van zijn contract bij DVS’33 Ermelo tot 1 juli 2022.

De 35-jarige Apeldoorner is sinds 2019 bezig aan zijn tweede periode bij DVS, nadat hij eerder al van 2012 tot 2017 onder contract stond in Ermelo en het kampioenschap in 2015 meemaakte. Na een tussentijdse periode bij Spakenburg en Genemuiden staat de teller inmiddels op 135 duels in Ermelose dienst.

 

Reactie Daan Huiskamp: “Ik heb mijn contract met een jaar verlengd omdat ik me heel prettig voel binnen de vereniging en de waardering nog steeds heel erg voel. Ik ben hier sinds mijn komst in de eerste periode echt gegroeid als mens en als doelman. Door een blessure heb ik het jaar in de Topklasse vanaf de zijlijn meegemaakt en ik zou het fantastisch vinden om met DVS naar de Tweede Divisie te promoveren. Alle ingrediënten, als we uit deze vreemde Corona-situatie komen, zijn aanwezig om dit samen te bewerkstelligen:  een mooie accommodatie, goede staf en spelers, de BusinessClub, vereniging, vrijwilligers, DVS-TV en voetbal van een goed niveau. Ik ben blij dat ik daar ook komend seizoen onderdeel van uitmaak”.

 

Daan.jpg

 

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Met Huiskamp hebben we een zeer ervaren doelman in huis die met zijn voetballende vermogen tot de absolute top van het amateurvoetbal hoort. Zijn rol binnen het team is met zijn ervaring erg belangrijk. Wij zijn dan ook zeer blij we contractverlenging overeen gekomen zijn”.

 

Technische Commissie DVS’33 Ermelo