• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Regionale DVS’33 Ermelo Talentendag

31 maart 2021 16:00


Woensdag 14 april 2021

DVS’33 Ermelo speelt met haar selectieteams bij de jeugd al jaren op eenhoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau. Sinds dit seizoen horen ook een O18 en O16 team daarbij, waarmee alle jaargangen zijn vertegenwoordigd.

Met de jeugdselectieteams streeft DVS’33 Ermelo een ambitieus niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om de speler plezier in het voetballen te geven en kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen.

De individuele ontwikkeling van iedere speler staat voorop, zodat er uiteindelijk spelers door stromen naar het 1e elftal.

Ook kan dit leiden tot het uitgenodigd worden voor een Betaald Voetbal Organisatie.

Scouts van vele BVO’s lopen wekelijks langs de sportvelden bij DVS. Ook dit seizoen ontvingen al 8 spelers een uitnodiging voor stagetrainingen.

Het voor de 2e keer winnen van de Rinus Michels Award (Beste jeugdopleiding van Nederland voor amateurclubs) het samenwerkingsverband met Vitesse en de officiële certificering als Regionale Jeugdopleiding geven aan dat de Jeugdopleiding van DVS’33 van hoog niveau is.

0001.jpg

DVS’33 Ermelo heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden en DVS is er trots op om daarin een (kleine) rol te vervullen door het aanbieden van een zo goed mogelijke voetbalopleiding.

Ook afgelopen seizoen stroomden er weer spelers vanuit de Opleiding van DVS door naar clubs als Vitesse en PEC Zwolle en DVS is er trots op daarin een (kleine) rol te vervullen.

Om het niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. Mede daarom organiseert DVS op woensdag 14 april met medewerking van opleidingspartner Vitesse een DVS Talentendag voor regionale talenten.

Ben jij een talentvolle regionale speler (nog niet lid van DVS) die hoopt in seizoen 2021-2022 in aanmerking te kunnen komen voor een DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar?

Schrijf je in via het mailadres Talentendag@dvs33.nl 

Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, telefoonnummer, woonplaats en voorkeurspositie. NB: ook keepers zijn méér dan welkom!

0002.jpg

Ter bevestiging sturen we je een bericht of we jouw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, inclusief nadere informatie.

Programma Talentendag:

Aanvang alle leeftijdsgroepen 18.00 uur tot 19.15 uur.

Geboortejaren 2013 & 2014 (de nieuwe JO9 en JO8)

Geboortejaren 2011& 2012(de nieuwe JO11 en JO10)

Geboortejaren 2009 & 2010(de nieuwe JO13 en JO12)

Geboortejaar 2006,2007 & 2008 (de nieuwe JO16, JO15 en JO14)

 

De activiteiten staan onder leiding van selectietrainers van DVS’33 Ermelo en Vitesse. Langs de lijn zullen scouts van Vitesse en DVS de verrichtingen van de spelers bekijken.

DVS’33 Ermelo vertrouwt erop dat deelnemers aan de DVS  Talentendag zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging, dan wel de huidige trainer/coach inlichten over de deelname aan deze activiteit.

Vanwege Corona is alles anders. Bij DVS houden wij ons aan de op dat moment geldende regels van de overheid en de KNVB.

Zo nodig ontvangen de deelnemers hierover persoonlijk bericht.

 

Graag tot woensdag 14 april

Vincent Viester,

Voorzitter Technische Commissie Opleiding DVS33 Ermelo

 

Talentendag@dvs33.nl