• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Veluwe League

10 april 2021 20:00


Het hing al een tijdje in de lucht, zelfs voordat de KNVB met een plan voor de Regiocups kwam. Het Harderwijkse VVOG nam het initiatief om de Veluwe League op te tuigen met deelname van de groenwitten zelf en DVS’33 Ermelo, SDC Putten en csv Apeldoorn. De clubs kiezen dus voor het Harderwijkse initiatief in plaats van voor de Regiocup van de KNVB. Of en hoeveel publiek er toegelaten wordt, is nog afhankelijk van de versoepelingen van de coronamaatregelen. De wedstrijden worden in ieder geval gestreamd.

Het (voorlopige) speelschema is als volgt:

1 mei: csv-Apeldoorn-DVS’33 Ermelo en VVOG-SDC Putten

 

DVS_csv_Apeldoorn_5-1DSC_18711.jpg

De laatste competitiewedstrijd van DVS tegen csv Apeldoorn was thuis een week na de teleurstellende nederlaag tegen Harkemase Boys in '14-'15. Door de ruime 5-1 overwinning van de geelzwarten ging DVS met perspectief de laatste ronde in met uiteindelijk het kampioenschap van de Hoofdklasse C. Foto: Theo Aalten.

8 mei: DVS’33 Ermelo-VVOG en SDC Putten-csv Apeldoorn

DVS_csv_Apeldoorn_5-1DSC_18711.jpg

 

15 mei: csv Apeldoorn-VVOG en DVS’33 Ermelo-SDC Putten

22 mei: VVOG-csv Apeldoorn en SDC Putten-DVS’33 Ermelo

29 mei: VVOG-DVS’33 Ermelo en csv Apeldoorn-SDC Putten

 

VVOG_DVS_1-1.jpg

In de laatste derby tussen DVS en VVOG in Harderwijk hielp een dubieus doelpunt DVS nog aan een 1-1 gelijkspel in het seizoen in het seizoen '19-'20. Foto: Theo Aalten.

 

5 juni: DVS’33-csv Apeldoorn en SDC Putten-VVOG.

 

De aanvang van de wedstrijden is om 14:30 uur, behalve die van csv Apeldoorn; die beginnen om 15:15 uur. De bovengenoemde duels  worden voorafgegaan door de wedstrijden van de tweede elftallen.