• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Even een poosje vrij

21 juli 2021 10:30


Een echte clubman/clubvrouw en daar bezit DVS’33 Ermelo er veel van is altijd bezig met zijn of haar club. Niet twee of drie seizoenen maar vaak jarenlang. Vaak een groot gedeelte van zijn of haar leven. Het is natuurlijk heel gevaarlijk om hier op dit plekje allerlei namen te noemen want voor je het weet vergeet je gewoon bepaalde namen. Maar ik kan zo een rits vrijwilligers opnoemen die zich al jaren inzetten voor onze club. Ik beperk mij hier tot de al wat oudere garde. Even een poosje vrij

Kanjers

Wat te denken van een Cees Bonestroo. een Harmen van Panhuis, een Willem Hooglugt, een Jan Bosch een Annemieke Wessels (foto), een Bep Woutersen, een Joop van Delen, een Gea Vrijenhoek, een Gijs van Hunenstijn, een Gerbrand Bosch, een Aalt Landman en ga zo maar door. Ook onze voorzitter en wel Aart Goossensen wil ik hier noemen maar dan binnen het kader van een oudere jongere. Tot deze categorie reken ik ook Theo Aalten en Gert van Loo. Ook altijd bezig met en voor onze club. Respectievelijk als fotograaf en steward. Ook de broers Ronnie en Rimo Koopsen zetten zich altijd in voor DVS. Tot op de dag van vandaag kan ik deze tweeling niet uit elkaar houden. Een fijn stel.

2.png

Legende ohne Ende…

De tot nu toe genoemde namen zijn in Ermelo onderhand een legende. Zij maken stuk voor stuk onderdeel uit van het grote geel/zwarte power team. Zoals men dat zo mooi bij onze Duitse oosterburen kan zeggen: ‘Legende ohne Ende’. Niets is hen te veel, altijd en overal op hun post! Voorlopig krijgt deze garde even een klein poosje rust. Sommige activiteiten gaan gewoon de hele zomer door bijvoorbeeld de DVS Voetbalschool op woensdagmiddag (14:30 uur) en vrijdagochtend (10:30 uur). Gratis dus voor niets! Van harte aanbevolen!

Aad van Schaijk.