Kenneth Aninkora sluit aan bij A-selectie DVS’33 Ermelo - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Kenneth Aninkora sluit aan bij A-selectie DVS’33 Ermelo

24 augustus 2021 20:15


Voormalig Almere City-spits Kenneth Aninkora sluit per direct aan bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 22-jarige inwoner van Amsterdam was clubloos sinds zijn vertrek in de winterstop bij de club uit Almere.

De fysiek sterke aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Diemen, Ajax en AFC en maakte toen de overstap naar Jong Almere City waarmee hij twee seizoenen in de Tweede Divisie speelde. Hierna volgde de overstap naar de hoofdmacht van de Almeerse club. Helaas verhinderden blessures een doorbraak bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Aninkora tekent een contract tot het eind van dit seizoen.

 

Reactie Kenneth Aninkora:
“Ik ben heel blij dat ik aansluit bij de selectie van DVS’33 Ermelo. Vanaf de jaarwisseling ben ik in gesprek met Edmund Mijnheer. Hij was op de hoogte van mijn ambitie om door te gaan als profvoetballer, en we hebben daar altijd open over gesproken. Op dit moment is het belangrijk om zo snel mogelijk fit te worden. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit onder begeleiding van de medische staf van DVS doe en binnenkort bij de groepstraining aan kan sluiten. Ik loop nu een aantal weken mee en heb het erg goed naar mijn zin bij DVS!”


IMG-20210823-WA0010.jpg

Reactie Edmund Mijnheer:

“We zijn al enkele maanden met elkaar in gesprek en Kenneth is altijd open geweest over zijn ambities. Wij hebben vertrouwen in zijn capaciteiten en denken dat hij van toegevoegde waarde gaat zijn voor de A-selectie. Fit worden is op dit moment het belangrijkste, en onder de deskundige begeleiding van de medische staf gaat dat zeker lukken. We wensen Kenneth veel succes en plezier bij DVS en zien hem als een zeer waardevolle aanvulling op de selectie”.