• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS´33 Ermelo JO15-1 en Schalhaar wacht een absolute topper

22 november 2021 10:15


Zoals u onlangs kon lezen op deze site ligt de jeugd van DVS’33 Ermelo JO15-1 goed opkoers. Wat heet! Momenteel is de equipe van het trainerskoppel Gerard Ham (foto) en Dave de Vries en teammanager Frank Jonker de trotse koploper van de ONDER 15 ZATERDAG - DIVISIE 6 G. Op de tweede plaats vinden we momenteel Schalkhaar JO15-1 terug met evenveel competitiepunten als DVS JO15-1 maar de Ermelose formatie beschikt over een net iets gunstiger doelsaldo.

Topper zonder publiek

Komend weekend en wel op zaterdag 27 november 2021 staat de ontmoeting tussen de beide koplopers uit deze divisie op het wedstrijdprogramma. Helaas een topper zonder een sterke twaalfde man, dit als gevolg van de coronamaatregelen die men moest treffen. De manschappen uit Ermelo en Schalkhaar zullen nu zichzelf op moeten peppen om tot grote hoogte te kunnen komen en uiteraard zal ook de voorbereiding en de vorm van de dag een belangrijke rol gaan spelen.

Geen druk ervaren

Ongetwijfeld zal er deze week door beide jeugdteams keihard gewerkt worden op weg naar deze onbetwiste topper. Het is de kunst om de druk op deze wedstrijd zo gering mogelijk te laten zijn. Zo normaal mogelijk je ding proberen te doen. Gewoon goed voetbal proberen te spelen zonder van het padje te geraken of de kluts kwijt te raken. DVSJO15-1 heeft het thuisvoordeel en de goalie van het team -Tygo Verduin (foto) – staat zeker zijn mannetje.

Een voorbeeldig team

Op dit moment valt er eigenlijk weinig nieuws te vertellen over het Ermelose team. Het is min of meer een voorbeeldig team. Heel weinig problemen, de spelers komen altijd keurig op de training en indien nodig wordt er netjes afgebeld. De ouders leven gewoon goed mee, vervoer naar de vele verre uitwedstrijden is ook nooit een probleem. Kortom, de randvoorwaarden zijn gewoon lekker gunstig te noemen. Dat is gewoon lekker werken voor de staf van DVS’33 Ermelo JO15-1 oftewel men kan zich volledig met elkaar concentreren op het voetbal!

Probeer ervan te genieten!

Komende zaterdag staat er dus een onbetwiste topper op de wedstrijdrol. Een duel waar beide teams eigenlijk van moeten genieten. Zaterdagochtend om 10:15 uur absoluut geen zorgen om het al of niet droog staan want er wordt immers geen publiek toegelaten i.v.m. de coronaperikelen. Helaas, maar het is nu even niet anders. Normaal gesproken staat er best wel aardig publiek naar dit soort wedstrijden te kijken maar men zal het nu zonder toeschouwers moeten stellen.

1.png

De zoveelste uitdaging!

Kortom, de DVS JO15-1 trainer/coach Gerard Ham en zijn staf gaat komende zaterdag zijn zoveelste uitdaging aan in zijn lange trainerscarrière. Ook dit keer zal Gerard de rust zelve zijn en zijn jongens helpen goed beslagen ten ijs te komen. Werken aan een goed en gedegen speelplan, komen tot goede en duidelijke voetbalafspraken en voor de rest zullen de jongens hun benen moeten laten spreken. Het heeft hier geen zin om allerlei clichés op  te voeren zoals je rust pakken, in de organisatie te blijven, scherp zijn, etc. Dat zijn zaken die op dit niveau voor zichzelf spreken. Het zal zaterdag van beide kanten honderd procent moeten zijn, met zevenennegentig procent kom je er gewoonweg net niet!

Leerzaam duel

De staf van DVS JO15-1zal er alles aan gelegen zijn om het team zo volledig mogelijk en topfit aan de start te krijgen. Beide teams lijken zich stapje voor stapje te ontwikkelen van een slapende reus tot een gedegen en goed voetballend team en dat maakt deze wedstrijd juist zo aantrekkelijk en leerzaam.

Schalkhaar welkom in Ermelo

Vanaf deze plek heten wij de staf en de spelersgroep van Schalkhaar JO15-1JM van harte welkom aan de Ermelose Sportlaan. Dit welkom geldt uiteraard ook voor scheidsrechter Dhr. E.M. Wermers. Om 10:15 uur zal er afgetrapt worden. Wij wensen beide jeugdteams een sportieve en fijne voetbalzaterdag toe.

Aad van Schaijk.