• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS´33 Ermelo 2 zaterdag te gast bij DZC’68 in Doetinchem

22 november 2021 14:30


Aanstaande zaterdag 27 november 2021 wacht DVS 2 een uitduel. De Ermelose equipe van speler/trainer Jeroen Ham en zijn stafkompanen Tom van Steden en Christian Huisman is die middag te gast bij het derde elftal van DZC’68. Een duel tussen de nummers 8 en 10 uit de Mannen Zaterdag 1e Klasse A. Ongetwijfeld zullen de manschappen van Jeroen Ham blij zijn met dit duel want zij kwamen al een tijdje niet aan voetballen toe.

Kans op succes

DVS 2 zag afgelopen zaterdag (20 november) het thuisduel tegen OWIOS 2 afgelast en de laatste keer dat DVS 2 binnen de krijtlijnen te bewonderen viel was op 6 november en wel in Westervoort tegen de reserves van AVW’66. Kortom, het valt te hopen dat DVS 2 het ritme weer snel op weet te pakken want juist tegen DZC’68 3 liggen er zeker kansen op een succesje. In die zin dat beide teams elkaar heel weinig ontlopen qua puntentotaal. Kortom, zoals de alom bekende trainer/coach Freek v.d. Wal altijd zei: ‘Een nieuwe ronde, nieuwe kansen’.

Jeroen Ham

Gastheer DZC’68 3 bezit op dit moment 7 punten uit 6 wedstrijdbeurten en DVS 2 voetbalde 5 punten bijeen uit 5 gespeelde voetbalwedstrijden. DVS 2 is min of meer toch best een beetje een apart verhaal. Het team wordt al tijden getraind door Jeroen Ham. Naast trainer/coach is Jeroen tevens speler. Best een pittige combinatie, dunkt me zo. Ongetwijfeld is Jeroen trots op zijn kompanen/teamgenoten Christian Huisman en Tom van Steden. Dit duo zet zich ook al tijden in om diverse randvoorwaarden in orde te hebben.

Op naar een positief resultaat

Ongetwijfeld zal DVZS 2 er alles aan doen om een tweede seizoenzege gerealiseerd te krijgen maar uiteraard zal DZC’68 3 er ook alles aan doen om de driepunter op Sportpark Zuid (ingang 2) aan de Sportweg 6 in Doetinchem te houden. Kortom, beide teams zijn gebaat bij een positief resultaat. De aftrap vindt plaats op zaterdagmiddag 27 november, aanvang:13:00 uur. Vanaf deze plek wensen we beide teams een sportieve en fijne voetbalzaterdag toe.

Tim Beumer

Laatst ging er even iets mis met de foto van de DVS 2 speler Tim Beumer, hier alsnog zijn beeltenis. Zet ‘m op Tim daar in Doetinchem!

Aad van Schaijk.