• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS'33 Ermelo JO19-1 gastheer voor Hercules uit Utrecht

23 november 2021 9:00


Aanstaande zaterdag 27 november wacht DVS’33 Ermelo JO19-1 een thuisduel. De formatie van trainer/coach Jordi Roelofsen is die middag gastheer voor Hercules JO19-1 uit Utrecht. Een competitietreffen tussen de huidige nummers drie en vier uit de competitie. De thuisploeg is er alles aan gelegen om dit duel in haar voordeel te beslissen want men wil hoe dan ook koploper De Treffers JO19-1 en de nummer twee van de ranglijst oftewel FC Lisse JO19-1 bij houden. Toevalligerwijs komen aanstaande zaterdag ook FC Lisse JO19-1 en De Treffers JO19-1 tegen elkaar uit. Er valt dus wat garen te spinnen voor de Ermelose formatie van Jordi Roelofsen en zijn kompanen. Helaas, geen publiek i.v.m. de geldende corona maatregelen. Ik had graag m’n oude buurjongen en wel Roelf Oosterhoff (foto) weer eens aan de slag willen zien maar dat zit er voorlopig even niet in. Er is immers geen publiek toegestaan.

Geen cadeaus

Dit weekend staat er dus voor DVS JO19-1 een belangrijk duel voor de deur. Men kan dus min of meer een beetje meten, kijken waar het plafond van dit talentrijke Ermelose team ligt. Ondanks de aanstormende Sinterklaastijd zal het bezoekende Hercules JO19-1 beslist geen cadeaus weggeven, integendeel. DVS JO19-1 zal er ongetwijfeld alles aan doen om de driepunter aan de Sportlaan te houden.

Alles dient te kloppen

Ondergetekende denkt dat we het potentieel hebben om goed mee te doen voor de bovenste plaats in de ONDER 19 ZATERDAG - DIVISIE 1 A NAJAAR. Maar alles moet dan ook aanstaande zaterdag kloppen, de vooraf gemaakte voetbal afspraken dienen goed ingevuld te worden. Men zal elkaar daar waar nodig aan moeten vullen, net dat halve metertje extra willen maken. Feit is wel dat beide teams het zaterdag moeten stellen zonder hun vaste supporters. Helaas, het is niet anders.

Gerard Ham

Ondergetekende denkt dat het bij onze gast Hercules JO19-1 ook allemaal vrij goed georganiseerd is. Wat dat aan gaat zou de staf van DVS JO19-1 haar oor misschien even te luisteren kunnen leggen bij Gerard Ham, de trainer/coach van het ook al succesvolle DVS JO15-1. Gerard Ham heeft als trainer/coach ook een tijdje in de voetbalkeuken van Hercules kunnen kijken. Het zou mogelijkerwijs zo maar kunnen dat Gerard een aantal spelers kent. Kortom, niets aan het toeval overlaten op dit niveau.

Randvoorwaarden

Ongetwijfeld zal er sprake zijn van een toereikend speelplan A en B en teammanager Evert-Jan v.d. Haar zal er alles aan gedaan hebben om de randvoorwaarden in orde te hebben. Verzorger Willem Huijer zal ook zo zijn steentje bijdragen om de jongens zo fit mogelijk aan de start te krijgen.

Hercules welkom in Ermelo

Het duel tussen DVS JO19-1 en Hercules JO19-1 staat te boek voor zaterdagmiddag 27 november 2021. Aanvang: 14:30 uur. Veld 1. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. M. ten Broek. Vanaf deze plek heten wij deze scheidsrechter, de staf en de spelersgroep van hercules JO19-1 van harte welkom aan de Ermelose Sportlaan. Dat men met elkaar een aantrekkelijk en bovenal een sportief duel tegemoet mag gaan.

Aad van Schaijk.