• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Nog even doorbijten

12 januari 2022 17:00


De nog vroege woensdagochtend van 12 januari 2022. Lekker een beetje schrijven over Vlaardingen en DVS. Op de achtergrond de muziek van ‘Sehnsucht Live’ oftewel het derde live-album van de Duitse elektronische muzikant, componist en producer Christopher von Deylen. Zijn formatie draagt de naam Schiller. Eén en ander werd opgenomen in Palladium in Köln. Van harte aanbevolen.

Verruiming

Eindelijk weer een beetje goed nieuws m.b.t. het voetbal. Er kan weer wat meer tegen een bal worden getrapt. Jongeren tot en met 17 jaar mogen weer tot 20.00 uur buiten sporten, en niet tot 17.00 uur, zoals vanwege de coronaregels tot nu toe gold. Fijn zo’n stukje verruiming. Alle kleine beetjes helpen.

Gekissebis

Sinds kort ontvangt ondergetekende twee ochtendkranten, namelijk De Stentor en Het Parool. Die laatste krant was ooit een avondkrant en nu dus een ochtendblad. Binnenkort zal er toch één abonnement moeten verdwijnen en dat wordt dus nog een heel gekissebis met mijn echtgenote.

Tim, Arie en Errol

Tim van de Berg blijft dus langer voor DVS 1 voetballen en ook het trainersduo Arie Goedschalk en Errol Wolff blijft komend seizoen actief in de Opleiding van DVS’33 Ermelo. Misschien raar maar waar maar ik heb Tim, Arie en Errol nooit in levenden lijve mogen ontmoeten. Corona en Omikron stonden zo’n kennismaking simpel in de weg. Mijn vrouw en ik behoren immers tot de risicogroep, vandaar. De laatste live wedstrijden zag ik op zaterdag 20 maart 2020!

Niet essentieel

Laten we met elkaar hopen dat deze misère zo spoedig mogelijk zal verdwijnen. Ook die lockdown doet natuurlijk niet goed. Vanaf 14 december 2021 al niet meer in mijn favoriete boekhandel geweest. Een boekhandel wordt immers als niet essentieel gezien. In Duitsland en België overigens wel.

2.png

De laatste nieuwtjes

David Neres van Ajax vertrekt naar Sjachtar Donetsk en FC Utrecht doet er alles aan om Ihattaren te kunnen huren van Juventus. Bazoer (foto) van Vitesse naar Feyenoord? De 49-jarige Duitse schaatsster Claudia Pechstein (foto) gaat straks voor de achtste keer naar de Olympische Spelen in Beijing! Knap hoor! Dit was zo’n beetje de sport van de laatste uren, de spoeling is en blijft dun. Onze dorpsgenoot EFC’58 vertrekt donderdag 13 januari naar een trainingskamp in Albufeira in Portugal. Ik kreeg net mee dat de KNVB  de hervatting van het amateurvoetbal een week heeft uitgesteld. Nog even doorbijten dus.

Aad van Schaijk.