• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Ferry Hendrikse volgend seizoen trainer van Jong DVS´33 Ermelo

14 januari 2022 17:15


Nadat trainer Ricardo van der Pol had aangegeven te gaan stoppen met Jong DVS
(O23) omdat hij volgend seizoen niet de tijd in deze job kon steken, die ervoor nodig is, kwamen er vele reacties van trainers bij DVS binnen.

Met enkele kandidaten is de Technische Commissie Opleiding (TCO) in gesprek gegaan.

Uiteindelijk werd er in samenwerking met het bestuur overeenstemming bereikt met Ferry Hendrikse uit Leusden.

Ferry heeft in het trainersvak inmiddels al zo’n 20 jaar ervaring en was werkzaam bij clubs als AFC Quick, BFC, Sparta(N), Ajax en Huizen.

Bij Sparta(N) en Huizen combineerde Ferry Hendriksen de functie Hoofd Opleiding met het begeleiden van respectievelijk de O19 en de O23. Bij BFC is hij hoofdtrainer van het 1e geweest.

Jong DVS is bij onze club een belangrijk team dat in de 1e divisie speelt. In dit team spelen spelers die de laatste stap naar de A-selectie moeten gaan zetten.

Over dit aspect is uitgebreid met elkaar gesproken en daaruit ontstond een goed gevoel om volgend seizoen te gaan samenwerken.

Ferry Hendrikse heeft ook een reactie gegeven:

“Na een goed gesprek met de TCO van DVS’33, ben ik de gelukkige die volgend seizoen Jong DVS’33 mag gaan trainen. Een uitdaging waar ik naar uitkijk!

Als trainer heb ik hiervoor gewerkt bij AFC Quick 1890, BFC, Sparta Nijkerk, Ajax en sv. Huizen. Tevens ben ik bij verschillende clubs HJO geweest en heb ik ervaring als hoofdtrainer. Ik weet dus wat er gevraagd wordt om een club naar een hoger plan te tillen. 

Mij is als doelstelling meegegeven, dat ik de talentvolle spelers moet klaarstomen voor de hoofdmacht en kijk dus ook enorm uit naar de samenwerking met de hoofdtrainer en zijn staf. 

Ik zal er dus alles aan doen om de spelers klaar te stomen voor het eerste! 

Met een duidelijke visie, de plannen die de club heeft en met een getalenteerde groep spelers kijk ik uit naar seizoen 2022/2023 “.

We wensen Ferry nog een goede periode bij de sv Huizen en zien uit naar de samenwerking.

 

Technische Commissie Opleiding

DVS’33 Ermelo