• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Jong DVS Ermelo staat voor een uitdagend drieluik

21 november 2022 17:00


Voor Jong DVS begint zaterdag 26 november 2022 het seizoen pas echt want dan staat er een echt uitdagend drieluik voor de deur. Wedstrijden die beslissend zijn over de huidige najaar competitie in de huidige Divisie 2 D. Een uitduel tegen Hoogland O23-1 op 26 november, een thuisduel op 3 december tegen HSC’21 O23-1 en tenslotte een uitduel op 17 december bij WSV O23-1 in Apeldoorn.

Naar Hoogland
De eclatante 3-0 thuiszege van Jong DVS op koploper DOVO O23 zal door de Veenendaalse formatie misschien ervaren zijn als een kleine oor wassing feit is wel dat dit topduel alweer tot het verleden behoort. Komende zaterdag speelt de talentrijke Ermelose formatie van trainer/coach Ferry Hendrikse een handvol kilometers verderop een uitwedstrijd tegen gastheer Hoogland O23-1. Een zeker niet te onderschatten tegenstander die afgelopen zaterdag met 0-1 wist te zegevieren bij de rode lantaarndrager WSV O23-1 in Apeldoorn.

3.jpg

Waken voor onderschatting!
Hoogland O23-1 heeft daar vast en zeker een stukje zelfvertrouwen getankt en men kan zich komend weekend zomaar voegen in de rol van underdog. Kortom, Jong DVS zal absoluut moeten waken voor een stukje onderschatting! Dat is overduidelijk, dunkt me zo. Zoals ondergetekende al in zijn aanhef schreef, komend weekend begint de competitie pas echt!

Alles dient te kloppen
De staf van DVS O23-1 bestaande uit trainer/coach Ferry Hendrikse en zijn kompanen Pieter van der Bij (trainer), de teammanagers Amos Muller & Wouter van Iersel, de Performance Manager Roel Oosterhoff en verzorger Cor Collé zal hun spelersgroep uiterst scherp en fit aan de start moeten brengen. Alles dient ook aanstaande zaterdag weer te kloppen tot zeg maar in de kleinste details.

2.jpg

Jeroen van Baasbank
Ondergetekende wil hier op deze plek ook nog de naam van Jeroen van Baasbank kwijt, de vaste fotograaf van DVS O23-1. Het was onderlaatst weer ontzettend smullen van Jeroen’s fotografie! Hartelijk dan daarvoor Jeroen!

Focus op Hoogland!
Spelen tegen een koploper blijft een apart verhaal, zaterdag gelden er weer andere voetbalwetten. Hopelijk zullen de Ermelose spelers zich dat gevoel komende week eigen maken op de trainingen aan de Sportlaan. Kortom, de focus volledig op Hoogland O23-1.

Goede resultaten
Onze gastheer Hoogland O23-1 won dus afgelopen zaterdag met 0-1 bij WSV O23-1 en speelde op 12 november met 3-3 gelijk bij HHC’21 O23-1. Op 15 oktober pakte Hoogland een 1-2 uitwinst tegen Sparta Nijkerk O23-1. De ploeg is dus best in de winning mood, alertheid is en blijft dus zeker geboden.

Blik op de ranglijst
Zoals beloofd even een blik op de ranglijst. Aan kop DOVO O23-1 met 23 punten uit 10 wedstrijdbeurten. DVS O23-1 volgt met 21 punten maar dan uit 9 gesappelde wedstrijden. Op de derdel plek zien we Sparta Nijkerk O23-1 terug met 16 punten uit 10 duels. Daarna volgen de O23-01 teams van HSC’21, Kampong, Hoogland en WSV met respectievelijk 13, 11, 7 en 4 punten. WSV speelde al 10 wedstrijden, de overige drie clubs 9 stuks!

Op naar Hoogland
Het duel Hoogland O23-1-DVS’33 Ermelo O23-1 staat op de wedstrijdrol voor zaterdag 26 november 2022. Deze wedstrijd vindt plaats op Sportpark Langenoord aan de Sportlaan 30 in Hoogland. Aanvang: 15:30 uur! De wedstrijdleiding ligt in handen van scheidsrechter Dhr. L.C.M. van der Elst. U bent van harte welkom in Hoogland. Vanaf deze plek wensen we beide teams een fijne voetbalzaterdag toe.

Aad van Schaijk