Sem de Wit verlengt contract bij DVS’33 Ermelo - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Sem de Wit verlengt contract bij DVS’33 Ermelo

18 januari 2023 20:00


De Technische Commissie en Sem de Wit hebben overeenstemming bereikt over het continueren van de samenwerking. De centrale verdediger verlengt zijn overeenkomst met één seizoen.

De 27-jarige inwoner van Harderwijk staat zo voor zijn tweede seizoen in het Geelzwart, nadat hij in de jeugd ook al in Ermelo speelde. In de tussenliggende periode kwam hij onder andere uit voor Almere City, FC Dordrecht, Fortuna Sittard, ADO Den Haag, Jong Cambuur en een aantal clubs in het buitenland.

Reactie Sem de Wit: “Ik ben blij om hier nog een jaar door te gaan, het is tot nu toe en bewogen jaar  waarin het nodige gebeurd is. De focus moet op promotie liggen en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik heb het goed naar mijn zin bij DVS en voel me fijn hier.”

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Wij zijn blij dat Sem verlengd heeft. Hij heeft zijn plekje centraal achterin dit jaar veroverd en in bepaalde wedstrijden ook als verdedigde middenvelder gespeeld. Zijn ervaring en voetballende vermogen kunnen we ook komend seizoen goed gebruiken.”

Sem_de_Wit.jpg

Technische Commissie DVS’33 Ermelo