BVO’s in Nederland hebben DVS'33 Ermelo jeugd goed in beeld - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

BVO’s in Nederland hebben DVS'33 Ermelo jeugd goed in beeld

17 maart 2023 18:30


Net als de afgelopen seizoenen weten de scouts van Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) het sportpark van DVS'33 Ermelo goed te vinden. Als club vinden we het belangrijk om een goede relatie met Vitesse, FC Utrecht, GA Eagles, PEC Zwolle en andere BVO’s te hebben.

Een stage bij Vitesse, Eagles, FC Utrecht of PEC Zwolle is natuurlijk een belevenis, ook al zullen niet alle spelers door stromen naar de opleiding van een BVO. Deze mooie uitverkiezing gaat dan ook soms gepaard met een teleurstelling, maar de ervaring die de speler op doet is al heel veel waard. Het is aan het begeleidend kader van DVS om de teleurgestelde speler op te vangen en dat verloopt goed. Ook proberen we bij de BVO te achterhalen welke verbeterpunten zij hebben geconstateerd en vergelijken deze met onze eigen ervaringen. Ongeveer de helft van de uitnodigingen is voor spelers, die eerst bij een club in de regio speelden. Ouders maakten de keuze voor een overstap naar de opleiding van DVS'33 Ermelo.

Een niveautje hoger, nog betere training en begeleiding, veel aandacht voor techniek, coördinatie (rugtasje met minibal en springtouw), trainen op verschillende ondergronden en altijd het streven met z’n allen veel plezier te maken en zichzelf te verbeteren. Het zijn de argumenten, die we horen, om de overstap naar DVS’33 Ermelo te maken.

BVOs.png

Natuurlijk gaat niet iedere speler een uitnodiging van een BVO krijgen. Dat hoeft ook niet. Een speler wil vooral met veel plezier lekker voetballen, goede training krijgen en een betere voetballer worden. Het zijn de kernwaarden van de DVS opleiding. We zijn benieuwd welke jongens er gaan door stromen naar een BVO dit seizoen en de anderen ontwikkelen zich lekker door bij DVS’33 Ermelo.

Heeft u een zoon of dochter die graag eens bij DVS'33 Ermelo zou willen meetrainen, omdat u denkt dat hij wel een niveautje hoger kan, of omdat u uw kind wilt laten ervaren hoe een training bij DVS'33 Ermelo eruit ziet, mailt u dan naar de Technische Commissie Opleiding (TCO). Dit kan op opleiding@dvs33.nl

 

TCO DVS'33 Ermelo.