John Kamphuis versterkt Technische Staf A-selectie - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

John Kamphuis versterkt Technische Staf A-selectie

7 juli 2023 19:15


De Technische Commissie heeft in de afgelopen week overeenstemming bereikt met John Kamphuis over een functie als assistent-trainer van de A-selectie. De inwoner van Putten heeft een contract voor één seizoen getekend en sluit per direct aan bij de staf van de A-selectie.

Kamphuis was tussen 2014 en 2017 ook al succesvol assistent-trainer bij DVS en was onderdeel van de staf die in het seizoen 2014-2015 kampioen werd in de Hoofdklasse. Na drie jaar vertrok hij, inmiddels in het bezit van UEFA-A diploma, naar NSC Nijkerk om daar hoofdtrainer te worden. Afgelopen seizoen was hij assistent bij competitiegenoot Sparta Nijkerk. Als voetballer speelde Kamphuis voornamelijk voor SDC Putten, maar ook een seizoen in het Geelzwart van DVS. In het dagelijks leven is hij Manager Backoffice bij Xperit Solutions in Barneveld.

IMG-20230702-WA0004.jpg

Reactie John Kamphuis: “Voor mij is het zeer verrassend dat ik aankomend seizoen bij DVS assistent-trainer mag zijn. Toen onlangs bekend werd dat mijn dienstverband bij Sparta Nijkerk plotseling eindigde nam Edmund direct contact op. Hij gaf duidelijk aan waarom ik van toegevoegde waarde kon zijn bij de Technische Staf. We kennen elkaar natuurlijk van mijn eerdere periode bij DVS, vandaar dat hij daar een beeld bij had. Daarnaast spraken Patrick en Jordi ook uit dat zij het prettig zouden vinden, als ik onderdeel zou gaan uitmaken van de staf. Alles bij elkaar gaf mij dit een prettig gevoel na een paar roerige weken. Daarnaast heb ik in mijn vorige periode ook altijd op een goede manier kunnen werken bij DVS. Doordat mijn dochter bij DVS speelde kwam ik nog regelmatig op de club de afgelopen jaren en heb daardoor ook altijd contacten gehouden met mensen binnen DVS. Ik ben blij dat ik zo vlak voor het begin van het seizoen nog de mogelijkheid krijg om hier weer aan te slag aan. Ik kijk uit naar de hernieuwde samenwerking.”

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Toen bekend werd dat John beschikbaar was heb ik hem direct gebeld en gevraagd of hij open stond voor de functie als assistent bij de A-selectie. Wij zochten nog een assistent die complementair was aan de huidige staf en John past perfect in dat profiel. Wij zijn dan ook zeer blij dat we net voor de eerste training op 8 juli de staf rond hebben.”

Reactie Aart Goossensen namens Vereniging: “Wij zijn blij dat John terugkeert in Ermelo. In het verleden hebben we zeer goede ervaringen met hem gehad en doordat Jordi Roelofsen als assistent ook de opleiding voor UEFA A-trainer volgt, was een extra assistent zeer welkom. Wij wensen hem veel succes komend seizoen.”

 

Technische Commissie DVS’33 Ermelo
Bestuur DVS’33 Ermelo