• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Home

SPAAR JE CLUB GEZOND actie van Supermarkt PLUS

Vandaag, 1 december 16:15  Vandaag (woensdag 1 december) mocht ik samen met Jolinde Oostindie, één van de bekende vrouwen van het meer dan gezellige vrouwenteam 3, een check van € 1.165,00 in ontvangst nemen.meer »

56x gelezen

Darttoernooien uitgesteld

Gisteren, 30 november 20:00  Heel even hadden wij goede hoop dat we in de maand januari weer onze Darttoernooien konden houden in de kantine. Echter de laatste veranderingen rondom Corona en de maatregelen vanuit de overheid, hebben ons als organisatie doen besluiten dit niet te doen. meer »

143x gelezen

A-Selectie blijft trainen en haalt zaterdag in tegen BVV Barendrecht

29 november 21:30  Vandaag is het bestuur van DVS’33 Ermelo geïnformeerd door de KNVB dat de A-selectie ontheffing heeft gekregen van de avond-lockdown en dus mag blijven trainen tot het einde van de huidige corona-maatregelen die tot 18 december zijn afgekondigd. meer »

808x gelezen

DVS´33 Ermelo 2 en DVS´33 Ermelo JO19-1 klimmen op ranglijst

28 november 16:45  Naast de goede resultaten van DVS JO15-1 en DVS O23-1 kan ik u melden dat ook ons tweede elftal van DVS’33 Ermelo een driepunter mee naar huis wist te nemen. De equipe van Jeroen Ham, Tom van Steden en Christian Huisman won met 2-3 van DZC’68 3 in Doetinchem. Kortom, een fraaie uitzege werd een voldongen feit en hiermee voetbalde DVS 2 zich weer wat dichter naar dat befaamde linker rijtje toe. Om het feest compleet te maken deed ook DVS’33 Ermelo JO19-1 een duit in het zakje. De Ermelose formatie van trainer/coach Jordi Roelofsen won haar thuiswedstrijd van Hercules JO19-1. Het werd een waar doelpuntenfestijn aan de Ermelose Sportlaan. Het werd maar liefst 6-3 voor het team van Jordi Roelofsen. meer »

290x gelezen

DVS’33 Ermelo veel te sterk voor csv Apeldoorn

28 november 13:00  In plaats van de competitiewedstrijd bij Barendrecht oefende DVS’33 Ermelo in het Orderbosch tegen csv Apeldoorn. De geelzwarten waren simpelweg veel te sterk voor de thuisspelende eersteklasser, maar lieten na om dat krachtsverschil in doelpunten uit te drukken. Peter Wesselink hield Stef Nijland en Nassim El Ablak, die tegen SteDoCo nog zo sterk invielen, buiten de ploeg. Ali Akla startte wel op de rechterflank, terwijl Quincy Veenhof centraal speelde. Ook Hayri Pinarci begon in de basis, evenals Jeremy Jonker, die nu met Tim van de Berg het hart van de Ermelose defensie vormde. In de Derde Divisie A werden naast Barendrecht-DVS’333 Ermelo nog twee wedstrijden afgelast, namelijk Staphorst-DOVO en GOES-FC Lisse. Naast voorspelbare overwinningen waren er ook weer verrassingen. Onduidelijk is, of deze ronde de laatste was in dit kalenderjaar. Door de aanscherping van de coronamaatregelen mag er nog wel op de zaterdagmiddag tot de lockdown gevoetbald worden, maar mag er na 17:00 uur niet getraind worden. En daar wringt de voetbalschoen, wil men spelers fit houden. meer »


DVS´33 Ermelo pakt thuiszege op Quick’20

28 november 11:45  Ondergetekende werd op de nog vrij vroege zaterdagmiddag overvallen door een warm gevoel. Zojuist vernam ik de einduitslag tussen DVS O23-1 en Quick’20 O23-1 oftewel een 3-2 thuiszege voor de Ermelose formatie. Mooi toch! Met deze overwinning kroop DVS O23 o.a. een stuk dichter naar datzelfde Quick’20 O23 uit Oldenzaal. Nu zit er tenslotte maar slechts 1 punt verschil tussen beide teams. Het goede thuisresultaat tegen Quick’20 biedt DVS O23-1 immers een aantrekkelijk zicht op dat befaamde linker rijtje van de ONDER 23 ZATERDAG - DIVISIE 1 A NAJAAR.meer »

221x gelezen

Ga naar archief