• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Home

Bedankt Jean-Paul!

Gisteren, 31 juli 8:45  Ooit was er de klassieker Fortuna Vlaardingen tegen SVV. De onderlinge rivaliteit bracht Vlaardingen en Schiedam ooit flink in beroering. Soms waren de ‘stadionnetjes’ gewoon te klein voor de grote mensenmassa die ooit op deze wedstrijd toestroomde. Ooit en wel in de begin jaren zestig trokken streekderby’s tegen bijvoorbeeld Hermes DVS en DHC en het net genoemde SVV met gemak zo’n 10.000 toeschouwers. meer »

216x gelezen

DVS’33 Ermelo oefent met prestige tegen IJsselmeervogels

29 juli 12:15  In de oefencampagne van DVS’33 Ermelo is de deelname aan de Harry Hamstra Cup opgenomen tegen Tweededivisionist IJsselmeervogels, DOVO en Sparta Nijkerk. Voor de geelzwarten begint dat toernooi op zaterdag 15:00 uur op “De Westmaat” tegen de Vogels. Dan volgt dinsdagavond in Ermelo het duel tegen competitiegenoot DOVO, waarna het afgesloten wordt op “De Ebbenhorst” in Nijkerk tegen gastheer en organisator Sparta Nijkerk. Het toernooi, dat begon als Salentijn Cup, draagt nu de naam Harry Hamstra Cup. Overige deelnemer aan het toernooi is Kozakken Boys. Belangstellenden voor de wedstrijd tussen de Ermeloërs en thuisclub IJsselmeervogels kunnen zich via die site aanmelden.meer »

538x gelezen

Aanmelden IJSSELMEERVOGELS - DVS'33

29 juli 12:00  Let op en reserveer tijdigmeer »

174x gelezen

Clubman of DVS´er

29 juli 9:00  Wie is niet net als ik ooit begonnen met een wedstrijdverslag te schrijven in “ ‘t wekkertje” (wij moesten vandaag tegen Stator, dat is in Lelystad, wij hebben 6-3 gewonnen, wij waren heel erg goed en de patatjes van de vader van Alexander waren heel erg lekker… ).meer »

654x gelezen

Van de voetbalschool tot medailles

28 juli 17:00  Als ondergetekende het woord voetbalschool leest op de site van DVS dan moet ik vaak aan het Schiedamse SVV denken. Op een bepaald moment en dat moet ergens in het begin van de jaren zestig zijn geweest gingen een paar knapen bij ons uit de buurt ineens voor SVV voetballen. Waarom ineens die gang naar het Schiedamse Hargapark?meer »

143x gelezen

Over Maria Centracchio t/m Roald de Vries

28 juli 11:00  De laatste dagen van de maand juli 2021. Buiten is het bewolkt, binnen behaaglijk. Kopje koffie en een fantastische partij dames handbal in Tokyo. Oranje weet deze Olympische partij winnend en heel ontspannen af te sluiten met 43 tegen 37! Nu we het toch over cijfers hebben. Zuid-Korea telt om en nabij de 52 miljoen inwoners en Noord-Korea laat een getal zien van pakweg 25 miljoen inwoners. Dat geeft de Oranje zege nog meer glans! Nederland telt immers 17,28 miljoen inwoners.meer »

228x gelezen

Ga naar archief