• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Home

Verlangen naar een bui regen nabij veld zes…

15 april 9:30  Als fanatiek krantenlezer kan ik mij soms heerlijk verkneuteren aan bepaalde rubriekjes. Zoals bijvoorbeeld aan ‘IKJE’ in het NRC. Afgelopen week las ik een stukje dat ik u zeker niet wil onthouden. Het was ingezonden door Mevr. M. Knotters en het stukje luidde als volgt; ‘Vandaag moest mijn man persoonlijk een akte ophalen op het politiebureau. Na een gesprek van enkele minuten vroeg de agent of hij een alcoholtest wilde afleggen, want hij rook alcohol. De test viel negatief uit. Wat bleek. Mijn man had bij binnenkomst zijn handen rijkelijk ingesmeerd met ontsmettingsmiddel.’meer »

266x gelezen

Verfrissende 'geurshirtjes' bij het wassen van de auto

14 april 14:00  Om een aantal voetbalclubs, die in deze lastige coronatijd veel inkomsten missen heeft Carwash Ermelo een leuke actie bedacht. Als voor de Carwash Special wordt gekozen bij het laten wassen van de auto dan ontvangt de klant een “geurshirtje” in de kleuren van zijn voetbalclub.meer »

193x gelezen

Lorenzo van Slimming stroomt door vanuit Jong DVS’33 Ermelo naar A-selectie!

13 april 20:30  De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat komende zomer Lorenzo van Slimming de overstap maakt van Jong DVS naar de A-selectie. Hij is hiermee de eerste “doorstromer” vanuit dit talentvolle elftal.meer »

721x gelezen

Finn Kluiver ook volgend seizoen in het Geel-Zwart!

12 april 20:30  De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met verdediger Finn Kluiver over verlenging van zijn contract bij DVS’33 Ermelo. meer »

441x gelezen

Jack van Santen volgt alles…

12 april 16:15  Hopelijk duurt het nu niet al te lang meer alvorens er weer publiek bij een wedstrijd aan de Ermelose Sportlaan aanwezig mag zijn. Dat alles natuurlijk uiterst verantwoord en veilig. Wellicht zal er mogelijkerwijs nog altijd sprake zijn van een mondkapje, anderhalve meter afstand houden en afgemeten plaatsen op onze DVS tribune. meer »

444x gelezen

De Geel Zwarte CoronaCup

11 april 15:30  De afgelopen 5 zaterdagen hebben diverse lagere seniorenteams onder de 27 gestreden om de felbegeerde CoronaCup. Deze Cup heeft een kleine maar belangrijke naamsverandering gekregen. In eerste instantie zou er om de eer gespeeld worden, maar het is tóch leuker om als winnaar iets fysieks te winnen, en dus heb ik het bestuur van onze Supportersvereniging eens lief aangekeken. meer »

417x gelezen

Ga naar archief