• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Home

DVS’33 Ermelo in eerste ronde KNVB Beker naar Katwijk

Vandaag, 24 september 0:00  Geen profclub voor DVS’33 Ermelo in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar wel opnieuw een zware opgave in de Duin- en Bollenstreek, namelijk tegen de regerend kampioen bij de amateurs; vv Katwijk. Die club was in competitieverband in het seizoen ’15-’16 in de Topklasse tegenstander van de geelzwarten. De wedstrijden voor de eerste ronde staan gepland op 18, 19 en 20 oktober.meer »

189x gelezen

DVS’33 Ermelo bezoekt mede-cupfighter Harkemase Boys

22 september 17:00  DVS’33 Ermelo gaat zaterdag 24 september op bezoek bij mede-cupfighter Harkemase Boys. Beide clubs plaatsten zich dinsdagavond voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker; de Ermeloërs door in een goede wedstrijd Tweededivisionist FC Lisse in eigen huis te verslaan. De Harekieten moesten na een voorsprong bij Scheveningen nog een gelijkmaker toestaan, maar plaatsten zich in het vissersdorp vanaf elf meter. Voor de twee clubs een goed resultaat. De Friezen meldden zich weer na drie nederlagen in de eerste drie wedstrijden. Met een gelijkspel en twee overwinningen. Ook DVS won de laatste competitiewedstrijd. Op de ranglijst staan de geelzwarten negende en Harkemase Boys op de vijftiende, maar het verschil in punten bedraagt slechts één. De botsing tussen twee voetbalculturen is altijd boeiend en deze editie zal daar geen uitzondering op zijn. De ontmoeting op “De Bosk” wordt geleid door dhr. F.R. de Winter uit Blaricum. De aftrap is om 14:30 uur.meer »

309x gelezen

Bank brengt DVS’33 Ermelo in Lisse naar hoofdtoernooi KNVB Beker

21 september 12:30  DVS’33 Ermelo heeft zich dinsdagavond 20 september in Lisse geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Na de vroege voorsprong volgde rond de tachtigste minuut de beslissing in de wedstijd tegen FC Lisse. De zege van de geelzwarten op de Tweededivisionist was verdiend. Peter Wesselink had voor deze kwalificatieronde meer keuze dan zijn college van de fusieclub, Raymond Bronkhorst. Die heeft een aardige ziekenboeg. De oefenmeester in Ermelose dienst kon beschikken over een volledige selectie, waarvan een aantal spelers nog wedstrijdfit moeten worden. Dat moet gebeuren in competitiewedstrijden of in dit geval een cupduel. In de verdediging stonden dan ook Nicky van Hilten, Tarik Evre, Sem de Wit en Nassim El Ablak. Op het middenveld kreeg Lars Huber weer speeltijd, waardoor Frank Olijve rust kreeg. Voorin was er plaats ingeruimd voor Lars van Wetering en Omar El Ghazouani, die Stef Nijland en Ali Akla op de bank hielden. Piotr Gorczyka verdedigde het doel in plaats van Daan Huiskamp. meer »


Zaterdag 24 september gaat de Grote Clubactie weer van start

20 september 23:00  Aanstaande zaterdag 24 september gaat de Grote Clubactie seizoen 2022 - 2023 van start. Ook wij doen als vereniging weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We zetten ons in voor o.a. het trainingsplan van DVS! meer »

112x gelezen

Jeugdvoetbaldagen bij DVS'33 Ermelo in de herfstvakantie

20 september 10:45  Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van DVS'33 tijdens de Herfstvakantie: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 oktober 2022. meer »

462x gelezen

DVS'33 Ermelo 2 competitie openingsouverture tegen Bennekom 2

19 september 17:15  Op zaterdag 24 september 2022 is het tweede elftal van DVS’33 Ermelo gastheer voor de reserves van Bennekom. Na de Bekertopper van afgelopen weekend tegen het tweede elftal van FC Horst is het nu de beurt aan de competitiestart. De openingsouverture van het seizoen 2022-2023 is zoals net gezegd een thuisduel tegen Bennekom 2. Voor de meeste spelers van het tweede elftal waarschijnlijk geen onbekende tegenstander. Eerst een korte terugblik op het Bekerduel van DVS 2-FC Horst 2. meer »

148x gelezen

Ga naar archief