DVS'33 Ermelo JO9-1

Daan Liibaan (kopbal)

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 01

29 november 2014 10:45

Wat de topper van het seizoen moet worden begint en eindigt in mineur. Wat er vooraf allemaal misgaat gaan we hier niet beschrijven maar het lijkt wel of we vandaag helemaal geen belangrijke wedstrijd hebben.

Vijf minuten voor de aftrap staan we uiteindelijk op het veld voor een korte warming-up. Ontzettend jammer want het is ook nog eens berekoud. De koude wind raast over het zware veld in Apeldoorn. De tegenstander lijkt er helemaal klaar voor.

Zodra het fluitsignaal klinkt lijken de DVS'ers direct wakker en begint een spannende wedstrijd waarin beide teams vechten voor wat ze waard zijn. Wat een inzet, wat een strijd. Helaas komt csv op voorsprong door een eigen doelpunt. Niels kopt de bal per ongeluk achter gelegenheids keeper Nills.

Al snel scoren we de gelijkmaker. Een mooie voorzet van Siem wordt door de vrijstaande Daan keurig binnengekopt, 1-1. Voor de rust scoort csv nog een keer en gaan we met een 2-1 achterstand rusten.

In de tweede helft ontvouwt zich een spannende en open wedstrijd met kansen aan beide kanten. Inmiddels staat Niels in het doel en controleert Nills de verdediging samen met Jaron en de hardwerkende Tim die overal te vinden is.

Dit is een wedstrijd voor stoere kerels en we proberen van alles maar het is uiteindelijk csv dat met een knap afstandschot de 3-1 scoort en de drie punten thuis houdt en zich daarmee revancheert voor het Henk Mulder toernooi.

Het leuke wedstrijdverslag van csv Apeldoorn wil ik jullie niet onthouden:

9e competitiewedstrijd csv Apeldoorn F1 - DVS'33 Ermelo F1

Brrrrrrrr... 29 november en het is goed koud op en langs het veld. Vanaf het begin gaat de wedstrijd op en neer met de wat grotere kansen voor csv. In ongeveer de 8e minuut komen we op voorsprong door een mooi kop-doelpunt van een verdediger van DVS. Wat een pech voor dat mannetje maar ja 1-0 voor ons.

Hierna letten wij niet op en DVS kan vanaf de aftrap mooi combineren en een schitterend goal maken met het hoofd 1-1. We krijgen heel veel ruimte en benutten de vrijheid niet genoeg, maar het is Dylan die er toch een keer vandoor gaat met de bal en mooi kan afronden in de verre hoek 2-1.

Dit is ook de ruststand. In de tweede helft is er veel strijd en inzet van beide teams en ook nu zijn de grote kansen er weer voor csv. De verdediging staat als een huis en DVS kan dan ook niet meer langs Ivo, Sipke en Aron komen. Ben je er langs dan kom je ze nog 3x tegen. We krijgen steeds meer kansen en het is Mees die net als vorige week de bal vanaf een afstand over de keeper schiet 3-1.
Dit is dan ook de eindstand. Een geweldige teamprestatie!!!!!!