6 - 2

DVS'33 Ermelo JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 2

2 mei 2015 9:30

Wat een prachtige mooie dag voor een uitwedstrijd in de polder. Unicum uit altijd lastig maar op het kunstgras kan het vandaag wel eens een mooie wedstrijd worden. Als de teams al uitgebreid klaar staan blijkt de scheidsrechter te laat te zijn. Dan maar weer even de ballen uit de tas om tegen bezig te blijven. Dan komt de jonge scheidsrechter alsnog en kan de strijd beginnen.

Het blijft lang 0-0 en beide teams hebben kans te scoren. Unicum breekt de ban in de 12e minuut, 1-0. Blijven opletten DVS! Penalty voor DVS na een handsbal. Op aandringen van de Unicum coach wordt het echter een vrije trap die door Jaron op een haar na wordt gemist. Op slag van rust scoort Unicum de 2-0 en kunnen we de rust gebruiken om de mannen weer scherp te krijgen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Kansen over en weer, maar waar DVS de kansen mist, scoort Unicum wel. De thuisploeg loopt zelfs uit naar 4-0. Dan is het tijd voor DVS F1 om wat terug te doen. Nills Halfwerk is gevaarlijk op rechts en met twee mooie acties staat het 4-2. ZIjn tweede draait het direct achter de keeper vanuit een corner, knap gedaan!

Als Walid een overtreding maakt en een doorgebroken speler haakt wordt hij direct gewisseld. Tot ieders verbazin moet hij vijf minuten eruit. We staan dus met een man minder en Unicum profiteert hier direct van, 5-2. DVS blijft het proberen en geeft daardoor te veel ruimte weg en de eindstand wordt bepaald op 6-2.

Dan moeten we ook nog direct het veld af want de volgende wedstrijd moet beginnen. Zo eindigt een vreemde wedstrijd met een hele slechte scheidsrechter in een grote teleurstelling en keren we met een raar gevoel  husiwaarts. Jammer!