F1 strijdend ten onder in bekerduel met Zeewolde

Zeewolde F1

F-pupillen, F1, Groep 2 3

19 oktober 2013 10:00

SR. A2

De tegenstander van vandaag is bekend bij de F1. Twee geleden speelden we uit tegen hen en verloren toen met 5-0, maar toen waren we niet goed.

Vandaag moet het anders. Dat vertelden Gert en Johan ook tijdens de wedstrijdbespreking. Goed de beuk erin gooien en vanaf de eerste minuut fel zijn.

Toen de spelers het veld op kwamen stonden er al heel wat toeschouwers. Mooi, want dat maakt de wedstrijd gelijk leuker. Eerst moesten we inspelen en kort vier tegen vier spelen. Lisanne werd ingeschoten door Johan. We zijn er klaar voor!!

We begonnen heel fel en speelden over. Toch kwamen we in de eerste helft achter met 0-1. Wij kregen ook kansen, maar konden niet scoren. In de rust zei Gert dat we zo door moesten gaan en het liefst een schepje er boven op. Zeewolde wisselde van keeper.

Nou, de mouwen worden nog eens extra opgestroopt en de tweede helft begint. We hebben vaak de bal, maar Zeewolde ook. Het spel golft op en neer. Het werd 0-2, omdat wij de bal niet goed uit de verdediging weg konden krijgen. We bleven volhouden en kregen kansen via Merlijn en Jochem. Thijs krijgt halverwege de tweede helft een mooie kans en schiet de bal hard binnen 1-2. DVS ruikt een kans en speelt volop op de aanval. Daardoor kwam er op onze helft meer ruimte voor de tegenstander. Vlak voor het einde trekt Zeewolde definitief de winst naar zich toe door een mooi doelpunt te scoren. Een paar minuten later wordt er afgefloten.

Jammer dat we hebben verloren, want we hebben best wel wat kansen gehad. Helaas was de tegenstander beter.