FC Horst JO9-4

Onder 9, JO9-4, Groep 32 18

27 augustus 2016 10:00

Leiders

Daar zaten we weer voor onze 2e wedstrijd en wel thuis tegen FC Horst JO9-4. Dit was het team wat vorige week 19-0 had gewonnen spookte het door de hoofdjes. Zouden wij wel een kans maken....?of verliezen . Dit was wat sommige spelers bezig hield zo even voor de aftrap. Na een peptalk van de trainer en het doornemen van opstelling waren onze kanjers eruit, DVS ging winnen en er werd over de " 19-0 " die in de hoofdjes rond bazuinden heen gestapt . Op het veld aangekomen werd er een lekkere warming-up gedaan met daarna even lekker rond tikken naar elkaar. Daar stonden ze dan iets wat gewijzigde opstelling tov vorige week .Goalie Boaz  , Elle -Tim -Denzel en Vince in verdediging , Daan - Melvin- Sil en Silvan in de aanval . Horst mocht aftrappen en bij het fluitsignaal stond de boel op scherp . Vanaf het begin duidelijk DVS goed partij kon geven en in de 1e helft was dit dan ook een gelijke krachtsverhouding . Beide teams gaven druk en er werd veel op het middenveld uitgevochten. Veel loopwerk moest er gedaan worden om geen tegen goal te krijgen, maar in de 12e minuut was het Horst die de score opende . Even slikken en weer doorgaan en ja hoor , daar kwam de goal voor DVS in de 18e minuut waar Melvin de 1-1 scoorde en wat waren ze blij . In de rust kon je zien het team er nog niet klaar mee was en dat was de 2e helft te zien . DVS werd sterker en sterker en hadden kansen op de voorsprong maar het mocht niet zo zijn . De bal wou er niet in en dit was tevens ten verdienste van Horst. Dit was het team van de "19-0 " en wij speelde gelijk ,eigenlijk hadden we kunnen winnen . Proficiat JO9-4 voor wat jullie hebben laten zien en op naar volgende week waar Edenscheboys JO9-1 op ons wacht.