DVS 33 Ermelo JO9-4 op stoom tegen Edesche boys JO9-1

Assist: Daan Heil

Onder 9, JO9-4, Groep 32 18

3 september 2016 9:30

Datum 03-09-2016

De laatste wedstrijd voor ' de beker ' was alweer aangebroken. Na een verliespartij tegen Victoria en het gelijke spel tegen FC Horst,  waren de verwachtingen hoog gespannen . Zouden we vandaag de 3 punten mee terug naar Ermelo nemen ?

In verband met de afwezigheid van Boaz begon Melvin vandaag in het doel. Na het beginsignaal werd het al snel duidelijk dat DVS'33 de bovenliggende partij was. Toch hadden onze kanjers het lastig met het ' compacte' spel van de tegenstander. Gelukkig was het Elle die de score na een minuut of 5 wist te openen met een prachtig doelpunt. De volgende twee doelpunten kwamen van de voet van Silvan. Ook Denzel wist voor rust het doel van Edesche boys nog een keer te vinden na een prachtige actie.

Met een 0-4 voorsprong ging DVS'33 de rust in. Na wat tactische aanwijzingen van trainer Paul lukte het om in de tweede helft meer ' ons eigen spelletje ' te spelen . De bal werd goed rond gespeeld en dit resulteerde in meerdere kansen. Daan onderschepte veel ballen op het middenveld en maakte een aantal mooie acties. Ook Tim was goed op dreef en was belangrijk voor het team . Uiteindelijk was het Sil die met een goed schot de 0-5 wist te maken . Silvan had de smaak van het scoren ook te pakken gekregen en trof in de tweede helft nog tweemaal het doel met een paar fraaie schoten. Hij maakte de 0-6 en de 0-8 . Melvin die de tweede helft als speler in het veld was gekomen scoorde met een mooie knal de 0-7.

De penaltyserie na afloop van de wedstrijd werd ook overtuigend gewonnen door DVS'33. Met Vince in het doel had de tegenstander geen schijn van kans!

Wederom hebben de toppers van JO9-4 laten zien een echt team te zijn en we kunnen vol vertrouwen toewerken naar de competitie!