30'
... (schot)

4 februari 2017 10:00

Leiders

Vandaag stond de laatste oefenwedstrijd op het programma en wel tegen Zwart Wit JO9-4
Een team wat al in de najaars competitie een klasse hoger dan ons heeft gespeeld en als team ook een goed niveau had. Wij begonnen de wedstrijd met de inzet om hem te winnen en dat deed de tegenstander ook , en het werd een echte wedstrijd. Gewaagd aan elkaar en loerend op de kansen ging eigenlijk over en weer.
Uit een vrije trap mocht Vince zoals vaker is gebeurd de eerste voor het team maken en het harde werk van het gehele team werd beloond en de 1-0 stond op het bord .
Zwart Wit liet zich niet imponeren en ging met hun eigen spelletje door en konden door een foutje bij de 1-1 scoren .
Dit gaf  een beetje extra flow aan hun kant en ons team moest er proberen onderuit te voetballen . Zwart Wit werd beloond en konden ook de 1-2 maken. Kanjers bleven de focus houden en Elle kon door een prima opbouw over drie schijven ( Silvan - Daan -Elle ) de 2-2 scoren en het team stond weer gelijk.
De verdedigers Tim en Denzel bleven goed werk doen en zij bleven goed in positie. Op het midden konden Silvan en Vince , Daan goed verbinden tussen voor en achter en Elle , Sil en Melvin bleven in positie om op hun kansje te loeren.
Keeper Boaz met de nodige reddingen weer goed om het team in de wedstrijd te houden .
Net voor rust wist het team de 3-2 te scoren en wel van de voet van Daan. ( dit ook weer uit een mooie opbouw vanuit achter naar voor van Denzel- Vince - Daan ) .
3-2 gingen wij  rusten en het kon dus nog alle kanten op want Zwart Wit was immers nog lang niet verslagen.
De 2e helft konden wij nog een niveautje hoger brengen en wij probeerden iets meer risico te nemen . Helaas uit een standaard situatie ( 2e van de wedstrijd ) kregen wij een tegen goal uit een corner. Dit is een aandachtspuntje voor de trainer .
De 3-3 was gemaakt en nog 10 min te gaan was er nog alle kans .
Dvs probeerde nog een laatste slotoffensief want het 2e deel van de 2e helft werden wij sterker en sterker maar toch ook ten verdiendste van Zwart Wit wij geen goaltje konden maken voor de winst.
Ik denk een terechte uitslag voor vandaag en we gaan Zwart Wit nog weer terug zien in de competitie.
Kanjers jullie hebben weer als team gefunctioneerd en weer lekker gebalt !