3 - 0

DVS'33 Ermelo JO9-1

F-pupillen, F1, Groep 2 2

6 september 2014 9:00

Na de prachtige toernooiwinst in Apeldoorn en de knap gewonnen bekerwedstrijd in Voorthuizen eerder deze week zat DVS'33 F1 op een roze wolk. Ook van Zeewolde 'zou er wel even gewonnen worden' klonk het onderweg in de dikke mist in de polder. Een aantal laatkomers, een slordige warming-up... de voortekenen waren niet goed.

Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn hadden we in de laatste oefenwedstrijd voor de vakantie al kunnen zien. Ook vandaag zijn er kansen over en weer maar  blijft een doelpunt lang uit. Op slag van rust weet Zeewolde als eerste te scoren, 1-0.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld maar de sterke keeper van Zeewolde blijkt een nog betere voetballer. DVS blijft het proberen maar weet geen enkele kans te benutten. Zeewolde is de bovenliggende partij en ondanks sterk keeperswerk wordt Ewout nog twee keer gepasseerd.

Met een 3-0 nederlaag en uitschakeling in de beker keren we huiswaarts. Het is nog steeds mistig.