Lisanne Pap keept prima wedstrijd in Lelystad!

4 - 2

DVS'33 Ermelo JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 3

21 september 2013 10:00

Afgelopen zaterdag speelde DVS’33 Ermelo F1 een competitieduel in Lelystad. Gastheer was dit keer Lelystad’67 F1. Eén van de Ermelose ouders maakte een leuk wedstrijdverslag. Lees en geniet…

Vergissing…

Op een mooie maar koude zaterdagmorgen werd de wedstrijd gespeeld in Lelystad. In het veld stonden spelers die allemaal een kop groter waren dan onze F1. Als ouders maakten we ons al ongerust want dit kon niet waar zijn. Het was gelukkig ook niet waar: Onze tegenspelers kwam er pas later aan en dat leek er meer op. Gelukkig maar en de wedstrijd kon beginnen.

Vroege voorsprong voor thuisploeg
Er werd afgetrapt en ondanks dat Niels van Essen direct een redding liet zien kwam even later de hoekschop en was het na 2 minuten al 1-0 voor de tegenstander. Het spel aan de kant van DVS liep nog niet helemaal zoals het moest lopen maar keepster Lisanne Pap deed goed haar werk. 2x sprong ze ervoor of als ze haar leven moest redden en gelukkig voorkwam Thijn van Wijk daarna nog een doelpunt. Helaas kon Lisanne Pap voor de derde keer een doelpunt niet voorkomen. Kort daarna werd het 3-0.

Merlijn Verdoorn scoort
Het werd nu tijd voor DVS. Gert van Diermen en de “invalcoach” Martijn Verdoorn deden hun best met het coachen en warempel Merlijn Verdoorn kwam op dreef. Tot 2 maal toe hield de keeper van Lelystad zijn schot tegen. Maar via een pass van Figo Onderweegs lukte het Merlijn Verdoorn toch het 1e doelpunt voor DVS te scoren. Het laatste gedeelte in de 1e helft werd er over en weer niet gescoord.

Lisanne Pap prima bezig!
De tweede helft beloofde veel goeds. In de rust hadden de jongens naar een peptalk geluisterd en ze begonnen vol goede moed want het kon nog. Er werd duidelijk beter gespeeld door “onze “ jongens. Lisanne Pap redde duidelijk weer een aantal ballen en toen was DVS weer aan de beurt. Via ingooi van Thijs van Diermen werd Jochem van de Kamp op pad gestuurd maar helaas geen doelpunt. Er kwam een snelle actie van Lelystad en terwijl het 3 tegen 1 was lukte het Lelystad toch om een doelpunt te maken, helaas 4-1.

Rinze Selles redde de eer
De jongens werden nog een keer opgepept en de meegereisde ouders moesten zich inhouden om hun kroost niet de peper te verschaffen die ze even nodig bleken te hebben. Maar goed, Jochem van de Kamp probeerde met een mooie actie een schot op goal. Nog een keer proberen via de corner waarna Thomas Schepenaar en Merlijn Verdoorn het ook probeerden en doordat de keeper los liet kon Rinze Selles toch nog de eer redden: 4-2 en dit was ook de eindstand.

Goede tweede helft van DVS F1
Jongens: het werd in de 2e helft nog even spannend. Er werd veel beter gespeeld dan in de eerste helft en Lisanne Pap keepte werelds en om het maar zo te zeggen: het was eigenlijk 3-0 voor Lisanne Pap. Op naar de volgende wedstrijd.