Junioren MO13 - DVS'33 Ermelo
 • DVS-TV & DVS-Video

 • Top-en Hoofdsponsors
 • Eerstvolgende wedstrijd
 • Verenigingsponsors
 • Snelkoppelingen
 • Maatschappelijk Partner
 • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Junioren MO13
Je bent altijd welkom bij de MO13!

Wat doe je bij de MO13?
Wanneer speel en train je in de MO13?
Wat heb je nodig om te kunnen meedoen?
Eén maand gratis op proef meedoen!
Voetbalschool t/m 11 jaar is gratis!
Wat doet DVS nog meer voor de jeugd?
Contributie
Meer info?
Aanmelden?


Wat doe je bij de MO13?
Meidenvoetbal is hot! Het is nu zelfs de snelst groeiende sport. Het Nederlandse damesteam doet het internationaal heel erg goed, steeds meer meiden gaan het spelen en worden ook steeds beter. Alles begint met: vind ik voetbal leuk? Wat biedt dat voetbal dan? Behalve techniek, inzicht, tactiek, leren, competitie en winnen staat boven alles: plezier hebben in een gezellige sfeer.

Bij DVS’33 Ermelo zijn we al een aantal jaren actief bezig met meidenvoetbal en dat gaat zich de komende jaren alleen maar versterken. We willen dan ook graag veel nieuwe meiden verwelkomen. We houden oog voor de sfeer, maar hebben ook ambities meiden- en damesvoetbal op goed niveau te spelen. Wil jij hiervan deel uitmaken?

Vanaf ongeveer de 12-jarige leeftijd bieden we nu meidenvoetbal aan. Daarvoor speel je nog gemengd met de jongens, maar nu wordt het menens: met 11 meiden tegen 11 meiden!

Je traint 2-3x per week, speelt vrijwel wekelijks een wedstrijd en doet er met jouw team en de vereniging leuke dingen omheen. Vaak verenigingsbreed, maar soms ook speciaal iets voor meiden. Heb je een beetje girlpower, dan kan voetbal zomaar iets voor jou zijn!

Kom je meedoen?!


Wanneer speel en train je in de JO13?
Wedstrijden: (vrijwel) elke zaterdagochtend, de tijd is afhankelijk van waar je speelt.
Trainingen: 2x per week, maandag 18.00 uur en donderdag 19.00 uur. Zie hiervoor het trainingsschema.


Wat heb je nodig om goed en veilig te kunnen meedoen?

 • sportieve outfit.
 • voetbalschoenen met noppen.
 • scheenbeschermers, in het enthousiasme kun je immers zo geraakt worden.
 • in koudere tijden: trainingspak.
DVS stelt een wedstrijdtenue in bruikleen ter beschikking. Alleen voetbalkousen dienen zelf te worden aangeschaft (verkrijgbaar in het clubhuis of bij Intersport).


Eén maand op proef meedoen. Gratis en vrijblijvend!
Wil je een paar keer meetrainen, dan kan dat. Zonder dat je tot iets verplicht bent, mag je één hele maand op proef meetrainen, gratis dus! Voordat je competitie gaat spelen, moet je wel zijn aangemeld. Neem vooraf even contact op met Ramon Crama (ai), Coördinator Meiden (meiden@dvs33.nl).


Voetbalschool. Nóg een leuke extra training meedoen, ook voor niet-leden. En gratis!
Net als vorig seizoen is er ook de DVS’33 Ermelo Voetbalschool, iedere vrijdagmiddag van 16.30-17.30u, op het hoofdveld. Iedereen tot en met 11 jaar is daar van harte welkom, óók wanneer je geen lid bent van DVS’33 Ermelo! Kom dus gerust een keer meedoen om te kijken of je voetbal leuk vindt. Aanmelden hoeft niet. Je komt en doet gewoon mee! Zie hier de aankondiging van de voetbalschool.

Wat doet DVS'33 Ermelo nog meer voor de jeugd?
Dat DVS de slagzin "Bij DVS is altijd wat te beleven!" hanteert, bewijst de grote hoeveelheid evenementen en activiteiten wel. Diverse voetbaltechnische, maar zeker ook een heleboel activiteiten die puur voor de lol zijn. Zodat ieder kind zich nóg meer thuis voelt bij onze club. Kijk hier maar eens naar de agenda met evenementen.


Contributie
Het lidmaatschap voor de MO13 kun je in dit overzicht bekijken.


Nog meer info?
Neem contact op met Ramon Crama (ai), Coördinator Meiden (meiden@dvs33.nl)..


Aanmelden?
Klik hier als je je wilt aanmelden.