• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

In memoriam Willem Vliek

6 november 2019 18:00


Afgelopen zaterdag is onze zeer trouwe supporter Willem Vliek ontslapen in de mooie leeftijd van 91 jaar.

Willem heeft in de vorige eeuw jaren onderhoudswerk gedaan bij DVS en hij was een zeer trouwe supporter van ons vlaggenschip. Tot een jaar terug ging Willem ook nog mee naar alle uitwedstrijden met zijn maatjes Jan en Rein in de auto.
Willem heeft jaren langs het veld gestaan rond de middellijn en de latere jaren nam hij plaats op de tribune. Hij was altijd in voor een praatje en hij kende de jongens ook bij name en dan gaf hij aan ‘ die en die’ moet beter zijn best doen of wat hebben onze jongens het weer goed gedaan hè voorzitter.  Het kampioensjaar naar de Topklasse vond hij een hoogtepunt.

Willem  ging ná de wedstrijd ook altijd even naar de kantine, achterin met zijn vrienden een borreltje of een pilsje drinken. Hij genoot van de gezellige drukte en het napraten over de wedstrijd in ons clubhuis.

Onlangs tijdens de wedstrijd ONS Sneek-DVS met als uitslag 1-2,  sprak ik Jan en Rein en hoorde dat het wat minder ging met Willem. Op de zondag daarna ben ik een poosje op zijn kamer in De Dillenburg geweest en toen wist hij de uitslag al. Zo betrokken was Willem nog. Interesse in het wel en wee van onze geel zwarte vereniging.

DVS was voor Willem een vrienden schuilplaats en in zijn beleving is Willem nu in Zijn eeuwige schuilplaats bij zijn Schepper. Dat mag een Troost zijn voor allen die achterblijven en we zijn Willem dankbaar voor alles wat hij voor DVS betekent heeft. Zo krijgt ook Dankdag een diepere betekenis.

Namens bestuur DVS’33 Ermelo

Aart Goossensen, voorzitter

Klik hier voor de rouwkaart