Senioren - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Senioren

Sem de Wit na dit seizoen weg bij DVS’33 Ermelo

5 december 20:00  Sem de Wit vertrekt na dit seizoen bij DVS’33 Ermelo. Dit heeft hij de Technische Commissie afgelopen week laten weten.meer »

1693x gelezen

Gaston Salasiwa gaat op zoek naar nieuwe uitdaging in regio Amsterdam

26 oktober 20:00  De Technische Commissie en Gaston Salasiwa hebben in goed overleg besloten dat de samenwerking aan het eind van dit seizoen eindigt. De 35-jarige linksback met een rijk verleden in het betaalde voetbal, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging na twee seizoenen in geelzwarte dienst. meer »

1313x gelezen

Samenwerking DVS’33 Ermelo en Patrick Loenen blijft beperkt tot één seizoen

23 oktober 20:00  Het bestuur en de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo maken bekend dat de samenwerking met hoofdtrainer Patrick Loenen beperkt blijft tot één seizoen. De inwoner van Utrecht heeft aangegeven zijn overeenkomst niet te willen verlengen en voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een andere uitdagingmeer »

2920x gelezen

Joël Kramer stroomt door vanuit O23 naar A-selectie DVS’33 Ermelo

28 augustus 19:00  Joël Kramer maakt de overstap van het O23-elftal naar de A-selectie van DVS’33 Ermelo en tekent een contract voor twee seizoenen. De verdediger trainde vanaf de start van dit seizoen al volledig mee met de A-selectie en maakt nu definitief de overstap.meer »

817x gelezen

John Kamphuis versterkt Technische Staf A-selectie

7 juli 19:15  De Technische Commissie heeft in de afgelopen week overeenstemming bereikt met John Kamphuis over een functie als assistent-trainer van de A-selectie. De inwoner van Putten heeft een contract voor één seizoen getekend en sluit per direct aan bij de staf van de A-selectie. meer »

1247x gelezen

Joram Bakker stroomt door vanuit jeugdopleiding naar A-selectie DVS’33 Ermelo

28 juni 20:00  Joram Bakker maakt de overstap van het O23-elftal naar de A-selectie van DVS’33 Ermelo en tekent een contract voor één seizoen. De aanvaller trainde de laatste maanden van het afgelopen seizoen al regelmatig mee met de A-selectie en maakt nu definitief de overstap.meer »

1222x gelezen

Ga naar archief