• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Jeugd

Laat jij onze jeugd in nieuwe doeltjes scoren?

19 februari 18:30  Dat DVS’33 Ermelo een bruisende vereniging is wordt met een nieuwe actie letterlijk handen en voeten gegeven. De leden van onze vereniging (zowel senioren als jeugd) worden uitgedaagd om waskaarten van onze co-sponsor Kok Carwash (Hoofdweg 4, Harderwijk) te verkopen. De slogan Samen winnen wordt bij deze actie dus Samen wassen. meer »

1154x gelezen

DVS Jeugd Nieuws – December 2018

16 december 12:00  Maandelijks komen de leden van de Jeugdcommissie (JC) bij elkaar om de stand van zaken van onze jeugdafdeling te bespreken. Via dit kanaal willen we graag het laatste nieuws met u delen.meer »

1427x gelezen

Sinterklaasfeest

4 december 16:30  Afgelopen woensdag kwam sinterklaas met zijn pieten op een mega spectaculaire manier naar ons DVS. Er waren een heleboel kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s en ook broertjes en zusjes. meer »

1013x gelezen

DVS Jeugd Nieuws

2 december 11:00  Maandelijks komen de leden van de Jeugdcommissie (JC) bij elkaar om de stand van zaken van onze jeugdafdeling te bespreken. Via dit kanaal willen we graag het laatste nieuws delen met u delen.meer »

1183x gelezen

Volgend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

28 mei 10:00  Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan. “Een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee. “Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.” meer »

3027x gelezen

Afgelopen maandag, 23 januari, vriendentraining bij DVS'33 Ermelo

30 januari 11:00  De vriendentraining van 23 januari was niet zo druk bezocht, toch waren er verschillende spelers van de JO11, JO9 en F-League die een vriendje mee naar de club hadden genomen. De vriendjes konden op deze manier kennis maken met het voetbal op DVS'33 Ermelo.meer »

1536x gelezen

Ga naar archief