• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

JO10-2 gaat voortvarend van start met 2 overwinningen!

12 september 10:45  Na vorige week te hebben gewonnen met 9-8 van VVOP is vandaag gewonnen met 10-6 van Hoevelaken. De hand van trainer Arie Tempel de de coaches Gert Last en Patrick Velthuyzen is duidelijk te zien. Het beloofd een mooi seizoen te worden met deze toppers! De toppers van JO10-2: Boven: Chris van de Kamp, Guus van der Linde, Jelani Forrer en Steef Last Onder: Rik Wallenburg, Lars Velthuyzen, Joep Last en Steef de Vries

353x gelezen

In gesprek met Edwin Schotsman…

8 juli 10:15  Vandaag een hartelijk weerzien met de oud DVS’33 Ermelo A1 trainer/coach Edwin Schotsman. Edwin is al een geruime poos vertrokken bij DVS’33 Ermelo. Na DVS vertrok Edwin naar de voetbaljeugd van DOVO in Veenendaal. Tegenwoordig voorziet Edwin de hele jeugdopleiding van het naburige SDC Putten van zijn knowhow. Kortom, Edwin is daar gedreven en enthousiast aan de slag als Hoofd Opleidingen. Daar draagt Edwin ongetwijfeld zijn eigen ervaring en inzichten met groot plezier uit. Vandaag blikken we een beetje terug en uiteraard vooruit. Veel leesplezier!meer »

822x gelezen

Het voetballen gaat weer van start!

1 juli 17:00  Als het voetbal straks op woensdagavond 1 juli 2020 bij DVS van start gaat dienen de voetballiefhebbers zich te houden aan een aantal strikte voorwaarden. Bestuurslid Tom Nederveen, zette het één en ander al voor u en jou op een rijtje op deze site. Lees die spelregels nog eens even op het gemak na. meer »

3472x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief