Oefenwedstrijd FC Horst 2 - DVS'33 Ermelo 4

11 augustus 2014 16:15

Nederlaag DVS '33 4 bij FC Horst 2. Ondanks dat we met 17 man ten strijde trokken werd de eerste overwinning van het seizoen nog niet gevierd. Bij Horst werd het 4-3 in het voordeel van de oranjehemden. Na een, enigszins geflatteerde, 3-0 achterstand bij rust, wisten we in de eerste 5 minuten van de 2e helft de achterstand terug te brengen naar 1 verschil.. 3-2. Met Krelis en Kees als doelpuntenmakers voorop in de strijd roken we bloed. Helaas kon er net niet genoeg worden doorgedrukt en bleef Horst overeind. Uiteindelijk werd het 4-3 en waren er nog kansen over en weer om het nog gekker te maken. Een leuk potje waarin de nodige meters werden gemaakt. Daar ging het uiteindelijk om.. Over 2 weken krijgen we onze revanche al. Dan komt FC Horst 2 bij DVS 4 op bezoek om voor de beker te spelen. Gastspelers bedankt voor jullie inzet en doelpunten!

Bron: Facebook DVS'33 Ermelo 4