Teamnieuws

DVS'33 Ermelo 4 door in de beker!!!

1 september 21:00  Op 15 augustus begon het bekeravontuur van DVS 4 met een wedstrijd tegen Lunteren 2. Lunteren 2 ook uitkomend in de 2e klasse leek op voorhand een lastige tegenstander omdat verwacht werd dat ze al langer in training waren. Voor ons was het de eerste wedstrijd en de meesten van ons hadden nog geen of weinig trainingsminuten of wedstrijdminuten in de benen. Na een onverdiende 0-1 uit een vrije trap werd de uiteindelijke uitslag 3-2 voor DVS 4. Door de uitslag lijkt het een moeilijke wedstrijd te zijn geweest maar in werkelijkheid drongen wij onze wil op aan Lunteren met goed voetbal. De tweede wedstrijd voor de beker was tegen SDVB een oude bekende uit de competitie van vorig jaar. Deze wedstrijd was na de bruiloft van Andries en Heleen. Dit was in de eerste helft goed te merken want we gingen rusten met een 2-0 stand voor SDVB 6. Na wat omzettingen en onze enige wissel begonnen we ‘zo fris mogelijk’ aan de tweede helft. De meeste drank was inmiddels uitgezweet en al snel begon het beter te lopen. De uiteindelijke 2-6 uitslag voor ons was dan ook loon naar werken. SDVB droop af en wij waren blij!!! De laatste wedstrijd moesten we aantreden tegen Hoevelaken 2 die in de 1e klasse uitkomt. Vooraf wisten we dat we zelfs bij een kleine nederlaag nog doorkonden naar de volgende ronde van de beker. We begonnen sterk aan de wedstrijd met kansen voor ons in de 1e helft maar konden deze niet in doelpunten omzetten. Ook Hoevelaken strijde voor elke meter maar kreeg weinig kansen. In de tweede helft kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Joost. Door miscommunicatie viel uiteindelijk toch nog de 1-1. Beide ploegen waren hier tevreden mee met voor ons als resultaat door naar de volgende ronde. Zaterdag 5 september de eerste competitie wedstrijd uit tegen BAS 2 die net zo als ons gepromoveerd is uit de 3e klasse. Op naar de 3 punten en de eerste overwinning in de competitie. Tot zaterdag.

782x gelezen

Oefenwedstrijd FC Horst 2 - DVS'33 Ermelo 4

11 augustus 16:15   Nederlaag DVS '33 4 bij FC Horst 2. Ondanks dat we met 17 man ten strijde trokken werd de eerste overwinning van het seizoen nog niet gevierd. Bij Horst werd het 4-3 in het voordeel van de oranjehemden. Na een, enigszins geflatteerde, 3-0 achterstand bij rust, wisten we in de eerste 5 minuten van de 2e helft de achterstand terug te brengen naar 1 verschil.. 3-2. Met Krelis en Kees als doelpuntenmakers voorop in de strijd roken we bloed. Helaas kon er net niet genoeg worden doorgedrukt en bleef Horst overeind. Uiteindelijk werd het 4-3 en waren er nog kansen over en weer om het nog gekker te maken. Een leuk potje waarin de nodige meters werden gemaakt. Daar ging het uiteindelijk om.. Over 2 weken krijgen we onze revanche al. Dan komt FC Horst 2 bij DVS 4 op bezoek om voor de beker te spelen. Gastspelers bedankt voor jullie inzet en doelpunten!

560x gelezen

Ruben Louw en Gert Posthouwer

11 augustus 16:00   2 Aanwinsten voor DVS 4! Ruben Louw en Gert Posthouwer (familie van) voegen zich bij de selectie voor seizoen 2014-2015. Ruben Louw is een bekende op het terrein van DVS. Na jaren in het 2e te hebben gespeeld heeft Ruben besloten een stapje terug te doen en komt de doelpuntenmachine ons versterken. Gert Posthouwer heeft bij SDC Putten gespeeld en heeft de verstandige keuze gemaakt om over te stappen naar het mooie Ermelo. Jongens, meer dan welkom bij DVS 4 en op naar een prachtig seizoen!

762x gelezen

Mark van 't Spijker

11 augustus 15:45   Mark van 't Spijker is de nieuwste aanwinst van DVS '33 4. Spijkie heeft in de jeugd van DVS '33 zijn voeten laten spreken. Zijn talenten kwamen pas echt aan het licht toen hij als een geslepen nr 10 het 2e elftal op sleeptouw nam. Echter, vanwege zijn studie verhuisde hij naar Utrecht om een paar jaar later weer neer te strijken in Harderwijk. Na een paar jaar afwezigheid maakt hij na deze zomer zijn rentree bij DVS in het 4e elftal. Mark, van harte welkom en laten we verder gaan waar we toen gebleven waren, kampioenschappen pakken!!

742x gelezen

Andries Posthouwer

11 augustus 14:00   DVS 4 heeft een nieuwe speler gecontracteerd voor het seizoen 2014-2015. Andries Posthouwer heeft ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij dit glorie elftal. Andries Posthouwer speelt al vanaf kleine jongen bij D.V.S. '33. Nadat hij de jeugd heeft doorlopen kwam er voor hem een avontuur bij PEC Zwolle. Toen hij daar furore had gemaakt heeft DVS '33 hem snel teruggehaald en speelde hij vele seizoenen in de hoofdmacht van DVS. Andries, we zijn blij met je keuze en heten je van harte welkom bij DVS 4!

983x gelezen

Andries en Heleen gaan trouwen!!!!

4 augustus 17:30   Nog een paar weekjes slapen en dan zal Andries Posthouwer samen met Heleen in het huwlijksbootje stappen! De mannen van DVS'33 4 zijn dan ook uitgenodigd voor de 3e helft op vrijdag 21 augustus. Dus zet allen in je agenda...