• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS'33 Ermelo 12 straks een sterke kandidaat voor het winnen van de LOT-Cup?

29 juli 2013 16:45


Nu dus ook in onze regio vakantie, een periode van een stukje ontspanning. Misschien in het buitenland of in Nederland of gewoon in en rond het eigen huis. Eventjes lekker relaxen en genieten van het strand, het park, de tuin, het zwembad op of bij de camping. Van Ubachsberg ten zuiden van het Limburgse Voerendaal tot en met in het Franse Le Vigan in de Lot. Even geen berichten omtrent de crisis, bezuinigingen of het korten van pensioenen. Ik hoop dat onze mensen uit de regering straks ook fris en helder terugkomen en met nieuw elan en vooral goede ideeën problemen gaan oplossen, met het accent op dat laatste. Dit is natuurlijk niet de plek voor politiek maar het speelt wel door je hoofd. Want je zult je baan maar verliezen en langs de kant komen te staan en dat is toch echt van alledag. Uitzicht op en perspectieven daar hebben we behoefte aan. Vandaag staan we even stil bij het twaalfde elftal van DVS’33 Ermelo.

Jan-Willem Mallie en Jroen Hop
Op mijn gemakje de spelerslijst van DVS 12 doorgenomen en dat ziet er op het eerste gezicht zeker niet gek uit! Ik ken niet alle jongens maar wel een hoop. Jan-Willem Mallie had ooit een neusje voor doelpunten en was razend snel. Als hij nog 70 % van deze capaciteiten bezit dan is DVS 12 gewoon spekkoper! Jeroen Hop, trainer van DVS’33 Ermelo B2 is een knaap die niet graag verliest en daarnaast ook nog eens vreselijk goed darten kan. Laten we hopen dat Jeroen in het veld net zo scherp is als in januari op de dartsbaan!

Henk Kraaij en Ramon Besselsen

Henk Kraaij, wie kent hem niet? De nestor van DVS! Wat Henk in zijn hoofd heeft dat komt er absoluut uit en nou maar hopen dat dit ook naar Henk zijn benen uitstraalt. Henk beleeft heel veel plezier aan het spelletje. Ramon Besselsen is heel gedreven en ook iemand die er helemaal voor kan gaan! Mogelijkerwijs weet juist Ramon de dienstdoende scheidsrechter op positieve wijze te beïnvloeden.


Ron van Delen en links Henk Veldhuis, een andere steunpilaar van DVS...

Bert van Buuren en Patrick Schäffer

Bert van Buuren ook al zo’n dartsspecialist en Bert is ook absoluut een knaap van niet lullen maar poetsen! Bert geeft nooit op! Patrick Schäffer is mijn achterbuurjongen en die heeft best hele aardige voetbalacties in huis en in zijn vader Jonnen is een hele trouwe supporter! DVS 12 gaat een hoop schik beleven aan Patrick let maar eens op! Bas Koele, ook al zo’n kanjer en onverzettelijk in het veld en ook zijn vader is een hele trouwe supporter!

Marc Bovendeur en Gerbert Brinkman

Marc Bovendeur is ook een voetballer die alles geeft en een knaap die je drie maal tegen komt en wellicht slaat zijn vader FC Horst een keertje over. Gerbert Brinkman kun je er ook prima bij hebben, die gaat volgens mij ook nog steeds voorop in de strijd! Twee mannetjesputters waar menig trainer/coach jaloers op is!


Alexander hopelijk blessurevrij het nieuwe seizoen in...

Alexander van Schaijk

Van zoonlief Alexander van Schaijk hoop ik dat hij werkelijk geheel blessurevrij aan het nieuwe seizoen kan gaan beginnen, hij is al lekker bezig met een loopprogramma. Een hele solide linkspoot die je er gewoon goed bij kunt hebben. Gewoon een goede pass in de benen en in Nicole en zijn vader heeft hij twee goede supporters.

Een goed koor knapen!

Kortom, naast Jan-Willem, Jeroen, Henk, Ramon, Bert, Patrick, Bas, Marc, Gerbert en Alexander zijn Andre Hendriksen, Paul van Dijk, Mathijs Meijer, Thomas de Ruiter, Dennis Ponstein. Jan Pieter van Geel, Johan v.d. Berg, R.J. Huisman en Joost Hendriks prima spelers die DVS 12 waarschijnlijk tot een hele sterke kandidaat voor de LOT-Cup maken! Een gedegen en heel mooi team en waarschijnlijk heeft ondermeer Ron van Delen daar zo zijn bijdrage aan geleverd

Van links naar rechts: Jan Berger, Naomi en Roel de Groot en Peter Onasse...

Een foto van afgelopen seizoen

Ja, het seizoen 2013-2014 zit er langzamerhand aan te komen. Ik vond nog een foto terug in mijn voorraad. Jan Berger zien we terug als teamleider bij DVS C1, Peter Onasse gaat diezelfde functie vervullen bij DVS B1 en Naomi de Groot gaat spelen voor DVS Dames 1 en haar vader Roel de Groot gaat ongetwijfeld pendelen tussen het team van zijn zoon Roel en dochter Naomi en ik kan mij niet voorstellen dat Roel weg zou blijven bij DVS’33 Ermelo C1, het team van onder meer trainer/coach Jos Dekker en teamleider Jan Berger.

Aad van Schaijk