• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Het voetballen gaat weer van start!

1 juli 2020 17:00


Als het voetbal straks op woensdagavond 1 juli 2020 bij DVS van start gaat dienen de voetballiefhebbers zich te houden aan een aantal strikte voorwaarden. Bestuurslid Tom Nederveen, zette het één en ander al voor u en jou op een rijtje op deze site. Lees die spelregels nog eens even op het gemak na.

Bewaak de afstand tot elkaar

Eén van de allerbelangrijkste aspecten is, overal 1,5 meter afstand houden en aanmoedigingen zonder gezang, geschreeuw en gejuich met elkaar voorkomen. Woensdagavond 1 juli begint de DVS jeugd oftewel DVS JO16-1 - DVS JO15-1 tegen elkaar te voetballen en op diezelfde avond is DVS JO12-1 gastheer voor Roda 46 JO12-1 uit Leusden. Tijdens dit soort jeugdwedstrijden zullen de emoties niet zo heel snel oplopen maar er komen straks ongetwijfeld wedstrijden waarin dat wel eventueel het geval zou kunnen zijn. Waakzaamheid en discipline is dan zeker geboden. We moeten er samen maar het beste van gaan maken!

Kartonnen poppen

Het was best een raar gezicht op zaterdagavond; tijdens het kijken naar de sportshow via de ARD. Er werd in tal van Duitse stadions driftig geëxperimenteerd met van die kartonnen poppen op de tribunes. Ook dat gedoe met die geluidsbanden met supportersgeluiden bracht natuurlijk geen echte voetbalsfeer teweeg.

In dubio

Zelf is ondergetekende nog in dubio of hij al een voetbalwedstrijd zal gaan bezoeken; ik behoor immers tot de risicogroep. Zeer binnenkort heb ik een afspraak met de nefroloog in het St. Jansdal en ik zal hem vragen waar ik nu echt verstandig aan doe. Vooralsnog beperk ik mij nog tot een aantal voorbeschouwingen.

Protocol

Kortom, om met de woorden van Tom Nederveen te besluiten; Als iedereen, maar dan ook iedereen zich houdt aan de regels van het PROTOCOL dan moet het zeker gaan lukken!

Aad van Schaijk.