• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Frenkie Overmars nieuwste aanwinst DVS’33 Ermelo

3 mei 2021 20:30


De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat Frenkie Overmars komende zomer de overstap maakt van IJsselmeervogels naar DVS’33 Ermelo.

De 21-jarige student Commerciële Economie, woonachtig te Epe, doorliep de jeugdopleiding van SV Epe en FC Twente en stapt na twee seizoenen aan de rode kant van de Westmaat over naar DVS. De 1.92 meter fysiek sterke linkspoot tekent een contract voor één seizoen.

 

Reactie Frenkie Overmars: “Ik ken DVS als een ambitieuze ploeg die mee wil strijden in de top van de Derde Divisie en waar aanvallend en verzorgd voetbal wordt gespeeld. Daarnaast heb ik vernomen dat het een hele warme club is. Als linksback zijn mijn specifieke kwaliteiten mijn snelheid, fysieke kracht en mijn opbouwende vermogen. Ik wil het liefst elke aanval meedoen! Ik steek veel tijd in het fysiek zo fit mogelijk zijn. Ik kijk uit naar komend seizoen en hoop echt dat de supporters weer snel naar het sportpark mogen komen en kunnen genieten van mooi voetbal en goede resultaten. Voetbal is zoveel leuker met publiek!”

 

Frenkie_foto.jpg

 

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Frenkie Overmars is een speler uit de regio die wij al langer in beeld hadden. Nu deed de kans zich voor om met elkaar in gesprek te gaan en zijn we vrij snel tot een akkoord gekomen. Frenkie past met zijn manier van spelen, als moderne linksback die veel opkomt, goed binnen onze selectie. Wij hebben veel vertrouwen in hem en kijken uit naar de samenwerking komend seizoen!”

 

Technische Commissie DVS’33 Ermelo