• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Senioren

Nassim El Ablak tekent contract tot eind van het seizoen

26 oktober 17:30  Voormalig Fortuna Sittard-aanvaller Nassim El Ablak sluit per direct aan bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 21-jarige inwoner van Harderwijk was clubloos sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij de Limburgers.meer »

1430x gelezen

Frenkie Overmars stopt met voetballen na derde zware blessure

25 oktober 20:30  A-selectiespeler Frenkie Overmars heeft de Technische Commissie verzocht om zijn contract per direct te beëindigen. De Technische Commissie heeft na overleg besloten dit verzoek in te willigen. meer »

1772x gelezen

Kenneth Aninkora sluit aan bij A-selectie DVS’33 Ermelo

24 augustus 20:15  Voormalig Almere City-spits Kenneth Aninkora sluit per direct aan bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 22-jarige inwoner van Amsterdam was clubloos sinds zijn vertrek in de winterstop bij de club uit Almere.meer »

1038x gelezen

Verdiende zege DVS’33 Ermelo op ‘Vogels’ in Harry Hamstra Cup

1 augustus 11:00  In de wedstrijd voor de Harry Hamstra Cup heeft DVS’33 Ermelo een verdiende overwinning behaald op Tweede Divisionist IJsselmeervogels. Na een 0-1 voorsprong gaven de geelzwarten die zege nog extra glans en voorkwam doelman Daan Huiskamp met een aantal knappe reddingen, dat de “Rooien” dichterbij konden komen. Door die winst nemen de Ermeloërs nu de eerste plaats in, aangezien DOVO en Kozakken Boys in Veenendaal tegen elkaar gelijk speelden. Oorspronkelijk zou AFC ook aan dit toernooi deelnemen, maar de Amsterdammers haakten af. Zodoende telt de ontmoeting van DVS tegen de competitiegenoot uit Veenendaal niet mee in het toernooi. De wedstrijd op de slotdag op “De Ebbenhorst” tegen organisator Sparta Nijkerk. Dit toernooi heette oorspronkelijk Salentijn Cup, maar draagt nu de naam van wijlen Harry Hamstra. De collecte voor de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. DVS kon weer beschikken over Benjamin Roemeon, die van vakantie was teruggekeerd. Hij was in het uur speeltijd, dat hij kreeg, zeer gretig. meer »


DVS’33 Ermelo oefent met prestige tegen IJsselmeervogels

29 juli 12:15  In de oefencampagne van DVS’33 Ermelo is de deelname aan de Harry Hamstra Cup opgenomen tegen Tweededivisionist IJsselmeervogels, DOVO en Sparta Nijkerk. Voor de geelzwarten begint dat toernooi op zaterdag 15:00 uur op “De Westmaat” tegen de Vogels. Dan volgt dinsdagavond in Ermelo het duel tegen competitiegenoot DOVO, waarna het afgesloten wordt op “De Ebbenhorst” in Nijkerk tegen gastheer en organisator Sparta Nijkerk. Het toernooi, dat begon als Salentijn Cup, draagt nu de naam Harry Hamstra Cup. Overige deelnemer aan het toernooi is Kozakken Boys. Belangstellenden voor de wedstrijd tussen de Ermeloërs en thuisclub IJsselmeervogels kunnen zich via die site aanmelden.meer »

942x gelezen

Gretig DVS’33 Ermelo walst over Hoofdklasser SDO

28 juli 10:15  Een gretig DVS’33 Ermelo walste dinsdagavond thuis met zeer ruime cijfers over Hoofdklasser SDO uit Bussum heen. De Gooise club verving in de tweede oefenwedstrijd van de geelzwarten Batavia’90 uit Lelystad, dat door coronagevallen moest afhaken. Voor de blauwwitten uit Bussum was het de eerste oefenpot. De geplande oefenwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeeer ging voor de bezoekers niet door; eveneens vanwege corona. De spoedoproep van de Ermeloërs voor werd beantwoord SDO, die misschien nog niet helemaal toe was aan een ontmoeting met een derdedivisionist. Dat bleek ook wel uit de eindslag, die richting dubbele cijfers koersten. Bij de thuisclub waren Maarten van Dijk en Stef Nijland weer van de partij, maar speelden vanwege hun korte voorbereidingstijd nog geen hele wedstrijd, terwijl er al helemaal veel spelers gebruikt werden. Trainer Peter Wesselink had nu meer evenwicht in zijn teams van voor de rust en erna. Marvin Hanenburg kwam nu als jongeling in het veld in het eerste bedrijf. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Keijl uit Heerde. meer »

778x gelezen

Ga naar archief