• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Senioren

DVS’33 Ermelo oefent met prestige tegen IJsselmeervogels

29 juli 12:15  In de oefencampagne van DVS’33 Ermelo is de deelname aan de Harry Hamstra Cup opgenomen tegen Tweededivisionist IJsselmeervogels, DOVO en Sparta Nijkerk. Voor de geelzwarten begint dat toernooi op zaterdag 15:00 uur op “De Westmaat” tegen de Vogels. Dan volgt dinsdagavond in Ermelo het duel tegen competitiegenoot DOVO, waarna het afgesloten wordt op “De Ebbenhorst” in Nijkerk tegen gastheer en organisator Sparta Nijkerk. Het toernooi, dat begon als Salentijn Cup, draagt nu de naam Harry Hamstra Cup. Overige deelnemer aan het toernooi is Kozakken Boys. Belangstellenden voor de wedstrijd tussen de Ermeloërs en thuisclub IJsselmeervogels kunnen zich via die site aanmelden.meer »

298x gelezen

Gretig DVS’33 Ermelo walst over Hoofdklasser SDO

28 juli 10:15  Een gretig DVS’33 Ermelo walste dinsdagavond thuis met zeer ruime cijfers over Hoofdklasser SDO uit Bussum heen. De Gooise club verving in de tweede oefenwedstrijd van de geelzwarten Batavia’90 uit Lelystad, dat door coronagevallen moest afhaken. Voor de blauwwitten uit Bussum was het de eerste oefenpot. De geplande oefenwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeeer ging voor de bezoekers niet door; eveneens vanwege corona. De spoedoproep van de Ermeloërs voor werd beantwoord SDO, die misschien nog niet helemaal toe was aan een ontmoeting met een derdedivisionist. Dat bleek ook wel uit de eindslag, die richting dubbele cijfers koersten. Bij de thuisclub waren Maarten van Dijk en Stef Nijland weer van de partij, maar speelden vanwege hun korte voorbereidingstijd nog geen hele wedstrijd, terwijl er al helemaal veel spelers gebruikt werden. Trainer Peter Wesselink had nu meer evenwicht in zijn teams van voor de rust en erna. Marvin Hanenburg kwam nu als jongeling in het veld in het eerste bedrijf. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Keijl uit Heerde. meer »

506x gelezen

SDO vervangt Batavia’90 als oefenpartner van DVS’33 Ermelo

26 juli 16:15  Door coronagevallen reist Batavia’90 uit Lelystad niet af naar Ermelo voor de oefenwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo. In plaats daarvan komt Hoofdklasser SDO uit Bussum. De Gooilanders hadden voor dinsdagavond een oefenwedstrijd gepland tegen JOS/Watergraafsmeer, maar ook dat duel werd afgelast. Het aanvangstijdstip op dinsdagavond 27 juli blijft 20:15 uur. Na de afgelasting van de uitwedstrijd tegen HHC en de duidelijke nederlaag bij usv Hercules wordt dit de tweede oefenpot voor de Ermeloërs.meer »

546x gelezen

DVS’33 Ermelo met duidelijke cijfers onderuit in eerste oefenpot bij Hercules

24 juli 22:00  DVS’33 Ermelo heeft de eerste oefenwedstrijd tegen usv Hercules in Utrecht met duidelijke cijfers verloren. De thuisclub maakte het verschil in de tweede helft, nadat er aan beide zijde stevig gewisseld was. Evenals voor de geelzwarten was het voor de Utrechtse zondagderdedivisionist de eerste oefenwedstrijd. Voor de Ermeloërs had het de tweede moeten zijn, maar de wedstrijd een week daarvoor bij HHC Hardenberg was door corona afgelast. Beide trainers gebruikten veel spelers, hoewel DVS een aantal belangrijke spelers miste. Van het elftal O23 kregen Eren Turan Yavuz, Mischa van der Stoel, Dylan van der Stoel en Ryan Bons speeltijd van trainer Peter Wesselink. Het oefenduel stond onder leiding van dhr. W. Bronsvoort uit Deventer.meer »

673x gelezen

DVS’33 Ermelo na valse start naar usv Hercules

21 juli 21:45  Het duel bij usv Hercules in Utrecht voor DVS’33 Ermelo was gepland als tweede oefenwedstrijd, maar door de afgelasting van de ontmoeting van de geelzwarten tegen HHC Hardenberg start de oefencampagne dus pas zaterdag 24 juli in de Domstad. Tegenstander Hercules is een evenknie van de Ermeloërs maar dan op de zondag. Ook voor de Utrechters is dit de start van de oefenreeks. Eenmaal eerder stonden de twee ploegen tegenover elkaar, eveneens op sportpark Voordorp. Die ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisclub. De wedstrijd in Utrecht begint om 15:00 uur. De club hanteert een maximumaantal van 350 bezoekers. Belangstellenden moeten zich aanmelden.meer »

658x gelezen

Maarten van Dijk en DVS’33 Ermelo verlengen overeenkomst tot 2023

25 mei 20:00  De Technische Commissie is zeer verheugd dat overeenstemming is bereikt met Maarten van Dijk over het openbreken van zijn nog lopende contract. De middenvelder staat nu onder contract tot medio 2023. meer »

917x gelezen

Ga naar archief