• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Senioren

Kenneth Aninkora sluit aan bij A-selectie DVS’33 Ermelo

24 augustus 20:15  Voormalig Almere City-spits Kenneth Aninkora sluit per direct aan bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 22-jarige inwoner van Amsterdam was clubloos sinds zijn vertrek in de winterstop bij de club uit Almere.meer »

868x gelezen

Verdiende zege DVS’33 Ermelo op ‘Vogels’ in Harry Hamstra Cup

1 augustus 11:00  In de wedstrijd voor de Harry Hamstra Cup heeft DVS’33 Ermelo een verdiende overwinning behaald op Tweede Divisionist IJsselmeervogels. Na een 0-1 voorsprong gaven de geelzwarten die zege nog extra glans en voorkwam doelman Daan Huiskamp met een aantal knappe reddingen, dat de “Rooien” dichterbij konden komen. Door die winst nemen de Ermeloërs nu de eerste plaats in, aangezien DOVO en Kozakken Boys in Veenendaal tegen elkaar gelijk speelden. Oorspronkelijk zou AFC ook aan dit toernooi deelnemen, maar de Amsterdammers haakten af. Zodoende telt de ontmoeting van DVS tegen de competitiegenoot uit Veenendaal niet mee in het toernooi. De wedstrijd op de slotdag op “De Ebbenhorst” tegen organisator Sparta Nijkerk. Dit toernooi heette oorspronkelijk Salentijn Cup, maar draagt nu de naam van wijlen Harry Hamstra. De collecte voor de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. DVS kon weer beschikken over Benjamin Roemeon, die van vakantie was teruggekeerd. Hij was in het uur speeltijd, dat hij kreeg, zeer gretig. meer »


DVS’33 Ermelo oefent met prestige tegen IJsselmeervogels

29 juli 12:15  In de oefencampagne van DVS’33 Ermelo is de deelname aan de Harry Hamstra Cup opgenomen tegen Tweededivisionist IJsselmeervogels, DOVO en Sparta Nijkerk. Voor de geelzwarten begint dat toernooi op zaterdag 15:00 uur op “De Westmaat” tegen de Vogels. Dan volgt dinsdagavond in Ermelo het duel tegen competitiegenoot DOVO, waarna het afgesloten wordt op “De Ebbenhorst” in Nijkerk tegen gastheer en organisator Sparta Nijkerk. Het toernooi, dat begon als Salentijn Cup, draagt nu de naam Harry Hamstra Cup. Overige deelnemer aan het toernooi is Kozakken Boys. Belangstellenden voor de wedstrijd tussen de Ermeloërs en thuisclub IJsselmeervogels kunnen zich via die site aanmelden.meer »

865x gelezen

Gretig DVS’33 Ermelo walst over Hoofdklasser SDO

28 juli 10:15  Een gretig DVS’33 Ermelo walste dinsdagavond thuis met zeer ruime cijfers over Hoofdklasser SDO uit Bussum heen. De Gooise club verving in de tweede oefenwedstrijd van de geelzwarten Batavia’90 uit Lelystad, dat door coronagevallen moest afhaken. Voor de blauwwitten uit Bussum was het de eerste oefenpot. De geplande oefenwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeeer ging voor de bezoekers niet door; eveneens vanwege corona. De spoedoproep van de Ermeloërs voor werd beantwoord SDO, die misschien nog niet helemaal toe was aan een ontmoeting met een derdedivisionist. Dat bleek ook wel uit de eindslag, die richting dubbele cijfers koersten. Bij de thuisclub waren Maarten van Dijk en Stef Nijland weer van de partij, maar speelden vanwege hun korte voorbereidingstijd nog geen hele wedstrijd, terwijl er al helemaal veel spelers gebruikt werden. Trainer Peter Wesselink had nu meer evenwicht in zijn teams van voor de rust en erna. Marvin Hanenburg kwam nu als jongeling in het veld in het eerste bedrijf. De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Keijl uit Heerde. meer »

736x gelezen

SDO vervangt Batavia’90 als oefenpartner van DVS’33 Ermelo

26 juli 16:15  Door coronagevallen reist Batavia’90 uit Lelystad niet af naar Ermelo voor de oefenwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo. In plaats daarvan komt Hoofdklasser SDO uit Bussum. De Gooilanders hadden voor dinsdagavond een oefenwedstrijd gepland tegen JOS/Watergraafsmeer, maar ook dat duel werd afgelast. Het aanvangstijdstip op dinsdagavond 27 juli blijft 20:15 uur. Na de afgelasting van de uitwedstrijd tegen HHC en de duidelijke nederlaag bij usv Hercules wordt dit de tweede oefenpot voor de Ermeloërs.meer »

741x gelezen

DVS’33 Ermelo met duidelijke cijfers onderuit in eerste oefenpot bij Hercules

24 juli 22:00  DVS’33 Ermelo heeft de eerste oefenwedstrijd tegen usv Hercules in Utrecht met duidelijke cijfers verloren. De thuisclub maakte het verschil in de tweede helft, nadat er aan beide zijde stevig gewisseld was. Evenals voor de geelzwarten was het voor de Utrechtse zondagderdedivisionist de eerste oefenwedstrijd. Voor de Ermeloërs had het de tweede moeten zijn, maar de wedstrijd een week daarvoor bij HHC Hardenberg was door corona afgelast. Beide trainers gebruikten veel spelers, hoewel DVS een aantal belangrijke spelers miste. Van het elftal O23 kregen Eren Turan Yavuz, Mischa van der Stoel, Dylan van der Stoel en Ryan Bons speeltijd van trainer Peter Wesselink. Het oefenduel stond onder leiding van dhr. W. Bronsvoort uit Deventer.meer »

851x gelezen

Ga naar archief