Teamnieuws - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

Rondje langs de Velden Derde Divisie A: 15

4 december 18:30  De koploper handhaafde zich ondanks een nederlaag en zag de concurrentie dichterbij komen. De rode lantaarn kwam nog steviger in handen van de nummer 18. De tweede periode kende na drie speelronden een verrassende leider, hoewel er virtueel nog een club boven staat.meer »

110x gelezen

DVS’33 Ermelo nog ruim langs hekkensluiter ODIN’59

3 december 13:30  Ook al bivakkeert DVS’33 Ermelo in de onderste regionen van de Derde Divisie A, dit was een wedstrijd bij hekkensluiter ODIN’59, die niet verloren mocht worden. Hoewel de geelzwarten na een kwartier al wel met 2-0 achter hadden kunnen staan, vertrokken zij nog met een ruime 0-3 overwinning uit Heemskerk. De Ermeloërs verruimden de voorsprong op de rodelantaarndrager tot twaalf punten en hebben met 17 uit 15 weer vier clubs onder zich. Bovendien ziet de stand in de tweede periode er met 6 uit 3 wat zonniger uit. Patrick Loenen had zijn winnende formatie tegen DEM op een plaats gewijzigd. Hilal Ben Moussa nam de plaats in van de zieke Frank Olijve. ODIN’59 kampt met drie langdurig geblesseerden.meer »


Rondje langs de velden Derde Divisie A: 14

27 november 15:45  De gedoodverfde kampioenskandidaat liet weer steken liggen, terwijl de lijstaanvoerder toch maar niet zo over de hekkensluiter heenliep. De club, die vorig seizoen via de nacompetitie promoveerde, leidt ook nu de dans in de nog prille tweede periode. Er zijn immers nog maar twee ronden daarin gespeeld. DVS won eindelijk weer eens. De wedstrijd Hoogeveen-Sparta Nijkerk werd door een blessure bij de invaller-doelman niet uitgespeeld.meer »

130x gelezen

DVS’33 Ermelo breekt thuis de ban tegen DEM

26 november 12:15  DVS’33 Ermelo heeft in de thuiswedstrijd tegen rkvv DEM de ban gebroken. In de laatste drie wedstrijden lukte het de geelzwarten niet om te scoren en de laatste treffer bleek onvoldoende voor zelfs maar een punt. Aan het spel en aan de inzet lag het niet, maar de meest uitgelezen kansen waren niet aan de Ermeloërs besteed. Dan treft het niet, dat er een tegenstandeer op bezoek komt, die zich in het spoor van de twee runners-up bevindt met drie punten daarachter en door vroeg druk te zetten een beslissing kan forceren. Ook in deze speelronde, 14, bepaalde de equipe van Patrick Loenen en bleven er voor rust riante mogelijkheden onbenut, maar na rust hielp de Beverwijkse goalie DVS na voor de pauze twee zekere treffers voorkomen te hebben. Daar kwam nog een goed uitgespeelde treffer bij, zodat met 2-0 de eerste zege sinds ronde 10 een feit was. Hoeveel plaatsen winst die overwinning gaat geven, kan nog niet vastgesteld worden. Met 14 uit 14 werd in ieder geval de vijftiende plaats bereikt. Nummer 13, Hoogeveen, had een voorsprong, toen de eerste doelman er met rood af moest en de tweede keeper niet veel later geblesseerd het veld moest verlaten en per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. Met nog goed een half uur spelen moet Sparta Nijkerk een 1-0 achterstand wegwerken. Doelman Dean Bredewolt, Adriaan Kruisheer en Tarik Evre waren niet beschikbaar, bij DOVO nog in de basis, zodat Rik van Nuenen het doel verdedigde, Maarten van Dijk in plaats van Kruisheer speelde Marciano van Leijenhorst de positie in het hart van de defensie overnam van Evre. En met verve tot hij vanwege een blessure niet verder kon. meer »


DVS’33 Ermelo begint tweede periode met nederlaag bij DOVO

19 november 13:30  Qua spelbeeld leek het er behalve een korte fase in de eerste helft geen moment op, dat DVS’33 Ermelo in de uitwedstrijd tegen DOVO als verliezer van het veld zou stappen en toch gebeurde het weer. Net als in de vorige wedstrijd waren de geelzwarten veruit de beter voetballende ploeg, maar weer kon dat overwicht niet verzilverd worden. De achtste nederlaag van het seizoen kreeg toch vorm in de slotfase. De 2-0 nederlaag zakten de Ermeloërs met 11 uit 13 naar de zestiende plaats met nog slechts een punt meer dan de nummer voorlaatst. DVS begon in exact dezelfde opstelling als een ronde eerder tegen sv Urk. meer »


Rondje langs de velden Derde Divisie A: 12

13 november 16:45  In de laatste ronde voor de eerste periode waren nog twee clubs in beeld voor de eerste prijs van het seizoen. Die is dus beslist. Zowel bovenin als onderin komt er wat meer afscheiding, hoewel de hekkensluiter na de twee laatste wedstrijden toch weer aan aansluiting mag denken. meer »

201x gelezen

Ga naar archief