• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

Veluwe League

Vandaag, 10 april 20:00  Het hing al een tijdje in de lucht, zelfs voordat de KNVB met een plan voor de Regiocups kwam. Het Harderwijkse VVOG nam het initiatief om de Veluwe League op te tuigen met deelname van de groenwitten zelf en DVS’33 Ermelo, SDC Putten en csv Apeldoorn. De clubs kiezen dus voor het Harderwijkse initiatief in plaats van voor de Regiocup van de KNVB. Of en hoeveel publiek er toegelaten wordt, is nog afhankelijk van de versoepelingen van de coronamaatregelen. De wedstrijden worden in ieder geval gestreamd.meer »

63x gelezen

Geen hervatting competities Senioren Categorie A

25 februari 10:45  DE KNVB publiceerde 24 februari een artikel met het besluit om de competities in de Senioren Categorie A niet te hervatten. Dat betekent dat voor de eerste elftallen van de Tweede Divisie tot en met de vijfde klasse de competities niet uitgevoetbald worden en er dus geen promoties en degradaties plaatsvinden. De indelingen van de competities voor het seizoen ’21-’22 zullen gebaseerd worden ophet seizoen ’20-’21. Wel houdt de KNVB de regie over de Regio Cups.meer »

479x gelezen

Olivier Pilon vertrekt na dit seizoen bij DVS’33 Ermelo

19 december 16:45  De Technische Commissie laat weten dat Olivier Pilon aan het eind van het seizoen vertrekt bij DVS’33 Ermelo. De 27-jarige aanvaller heeft besloten niet in te gaan op het voorstel van de Technische Commissie en heeft de club laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.meer »

1327x gelezen

DVS gaat regionaal verder in Derde Divisie A1

10 december 23:00  Er was een drietal opties voor het uitspelen van de competities in de Tweede Divisie, de Derde Divisies en de Hoofdklassen. De betroffen clubs gaven hun voorkeur in meerderheid aan om de competities regionaal in te delen en daarin een hele competitie te spelen. DVS’33 Ermelo zou daarbij uitkomen in een noordoostelijke regio, waarin de amateurs van Ajax zich op de grens bevinden.meer »

606x gelezen

DVS’33 Ermelo zakt zonder te spelen naar 15e plek

11 oktober 16:30  Zonder zelf te voetballen zakte DVS’33 Ermelo van de veertiende naar de vijftiende plek. De koppositie lijkt vooralsnog in het jonge seizoen belastend, want geen een club kon die twee weken achtereen vasthouden. Nu leverde Excelsior’31 de eerste plaats in. De ranglijst geeft door de vele afgelastingen tot nu toe wel een vertekend beeld. meer »

1435x gelezen

Bizarre bekerwinst voor DVS’33 Ermelo bij DOVO

7 oktober 12:30  Zelden stond DVS’33 Ermelo zo onder druk als in de bekerwedstrijd in Veenendaal tegen DOVO. Toch brachten de geelzwarten na een teleurstellende zaterdag met een nederlaag bij ODIN’59 een verkregen voorsprong over de streep. Goed voetbal met puntverlies vroeg om wat wijzigingen. Christiaan van Hussen en Abderrahim Loukili reisden niet mee naar de Gelderse Vallei. Op de bank zaten wel, Karim Arzini, Eren Turan Yavuz en Lorenzo van Slimming. Voor Sten Vreekamp en Stef Nijland waren er nu een basisplaatsen ingeruimd. Peter Wesselink kon nog niet beschikken over Ali Akla en Daan Huiskamp. Zijn collega Scott Calderwood kende op de blessure van Kai Huisman na geen personele problemen. In het begin van de wedstrijd kon DVS de thuisclub nog wel wat bijbenen, maar de 0-1 voorsprong nog binnen een kwartier voetbal was al wel tegen de veldverhouding in. In het verdere verloop van de wedstrijd liepen de geelzwarten achter DOVO aan, maar behielden met veel strijdlust de minimale voorsprong. Zodoende mogen de Ermeloërs in de week van 27 of 28 oktober thuis aantreden tegen Eredivisionist Willem II. meer »


Ga naar archief