• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

DVS’33 Ermelo verliest oefenduel van csv Apeldoorn

15 september 14:45  DVS’33 Ermelo speelde dinsdag voor eigen publiek 14 september een oefenduel tegen csv Apeldoorn en verloor. De eersteklasser scoorde in de tweede helft tweemaal, waar de geelzwarten niets tegenover zette. Het was niet bepaald een oefenpartij, waarin de basis even de puntjes op de i konden zetten in aanloop naar de eerstvolgende competitiewedstrijd bij GOES. Het was meer een gelegenheid om andere spelers aan het werk te zien. Vier spelers, die tegen Sportlust’46 aan de aftrap stonden, traden in de basis aan. Voor Matijs Valstar werd het zijn debuut in de hoofdmacht. Ook de bezoekers kwamen voor de eerste helft met de hogere rugnummers in het veld. Oud-DVS’er Dean Bredewolt bleef de gehele wedstrijd aan de kant.meer »


DVS’33 Ermelo zakt weg na nederlaag tegen Sportlust’46

12 september 15:00  DVS’33 Ermelo is verder weggezakt na de thuisnederlaag tegen Sportlust’46. De bezoekers hadden het juiste antwoord op het spel van de geelzwarten en wonnen terecht. Daardoor zakten de Ermeloërs naar de twaalfde plaats op de ranglijst in de Derde Divisie Zaterdag. De thuisclub begon in de opstelling zoals in voorgaande wedstrijden dus nog zonder Coen vloedgraven, terwijl eren Turan Yavuz wel weer op de bank zat. Bij sportlust’46 ontbraken wat namen in de opstelling. De wedstrijd ging vooraf met een minuut stilte vanwege het overlijden van voormalig verenigingssecretaris Claudia Weenink. meer »


DVS’33 Ermelo haalt bakzeil in Harkema

5 september 13:30  DVS’33 Ermelo heeft in de derde speelronde bakzeil gehaald bij Harkemase Boys. Het ging de Ermeloërs voor de rust voor de wind, maar die keerde zich na de thee tegen de geelzwarten. De Harekieten gingen alsnog met de volle eer strijken en passeerden DVS op de ranglijst. Peter Wesselink stuurde dezelfde basis de wei in als tegen Staphorst. De oefenmeester had door de afwezigheid van Eren Turan Yavuz wat minder keuze om aanvallend te wisselen, maar had wel de nieuwe aanwinst Kenneth Aninkora op de bank. Die was deels inzetbaar. Bij de thuisclub was centrale verdediger Iloba Achuna terug na zijn schorsing meer »


Puntverlies voor DVS’33 Ermelo tegen Staphorst na kansenfestival

29 augustus 14:45  Zelden zal een coach zo lovend over zijn spelers geweest zijn als Peter Wesselink over het thuisspelende DVS’33 Ermelo. En dat na het gelijkspel tegen Staphorst. De geelzwarten deden nagenoeg alles goed, maar vergaten dat in de score uit te drukken. Zelfs een strafschop, in de laatste seconden van de wedstrijd verkregen, werd niet benut. Het was dus voor de Ermeloërs hetzelfde als een week eerder tegen Ajax; de kansen onvoldoende benutten. Natuurlijk waren de spelers ondanks het uitstekende veldspel teleurgesteld. Bij tegenstander Staphorst was het net andersom. Evenals DVS wil de ploeg graag bepalend voetbalen en deed dat in seizoensopening thuis tegen VVSB met verve, gunde de tegenstander geen kans, maar verzuimde uit de vele kansen te scoren. Doelman Jorick Maats zag toen zijn collega aan de overkant floreren, maar was tegen DVS zelf de held van de wedstrijd. Peter Wesselink kon niet beschikken over de langdurig geblesseerde Frenkie Overmars, maar moet constateren, dat Finn Kluiver het op de linksbackpositie goed doet en Stef Nijland goed aanvoelt. Ook Coen Vloedgraven ontbrak op het wedstrijdformulier. De nieuwste aanwinst van DVS, Kenneth Aninkora, zat al wel op de bank, maar het was nog te vroeg om hem te laten invallen. meer »


DVS’33 Ermelo een helft op dreef tegen Go Ahead Kampen

25 augustus 10:30  In de extra oefenwedstrijd thuis tegen eersteklasser Go Ahead Kampen was DVS’33 Ermelo één helft op dreef. Met een gemiddelde van een doelpunt per drie minuten openden geelzwarten sterk, maar ook halverwege lag de thuisclub op koers voor de dubbele cijfers. In het tweede bedrijf boden de bezoekers meer weerwerk. De wedstrijd was door peter Wesselink ook bedoeld om spelers aan het werk te zetten, die wat minder speeltijd hadden gehad. Verrassend was de plaats onder de lat voor Niels Seller van JO19. meer »


DVS’33 Ermelo boekt eerste zege in seizoen op De Toekomst op Ajax

22 augustus 12:45  DVS’33 Ermelo heeft in de seizoensopening een overwinning geboekt op de amateurs van Ajax. De wedstrijd op “De Toekomst werd zonder publiek gespeeld de bubbel, waar de profs tot minimaal 20 september inzitten. Het weerhield de geelzwarten er niet van om de drie punten mee naar huis te nemen en gezien het spelbeeld in het grootste deel van de wedstrijd terecht. De ploeg van Peter Wesselink had het zich makkelijker kunnen maken, als het veldoverwicht ook in een score was uitgedrukt. Met drie andere clubs is DVS zonder puntverlies. Door een blessure kon Coen Vloedgraven niet aantreden, waarvoor Hayri Pinarci in de basis begon. Quincy Veenhof arriveerde te laat en begon op de bank. Bij de thuisclub ontbraken Enoh en Quasten nog vanwege blessures. meer »


Ga naar archief