Teamnieuws - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

DVS’33 Ermelo besluit seizoen thuis tegen Hoek in stijl

28 mei 11:45  DVS’33 Ermelo heeft waardig afscheid genomen van het seizoen 2022-2023. Thuis tegen hsv Hoek, dat net een plaats hoger op de ranglijst stond dan de geelzwarten, werd slechts een figurantenrol gegund, hoewel de Zeeuws-Vlamingen nog een minieme kans op de derde periodetitel hadden. De equipe van Stevan de Geijter en Jaap de Vries legden in de slotwedstrijd in tegenstelling tot de voorlaatste speelronde een puike partij op de mat en won ruim met 4-0 na een 1-0 ruststand. De zege betekende een zevende plaats in de eindrangschikking. Voor Gaston Salasiwa was deze keer een basisplaats ingeruimd, waardoor Tarik Evre op de bank bleef. Nicky van Hilten speelde zodoende vanaf de aftrap weer aan zijn vertrouwde rechterkant. Ook Frank Olijve behoorde bij de eerste elf, wat Lars Huber zijn plaats kostte. meer »


DVS’33 Ermelo houdt Excelsior’31 in leven

21 mei 12:00  DVS’33 Ermelo heeft Excelsior’31 in de laatste uitwedstrijd van het seizoen in leven gehouden. De gastheren bezetten voorafgaand aan het duel in de 33e speelronde een directe degradatieplaats, terwijl de Ermeloërs nog een heel kleine kans op het winnen van de derde periode hadden. Halverwege de voorlaatste speelronde, waarin alle wedstrijden gelijktijdig begonnen, waren de tussenstanden ook het gunstigst, maar de geelzwarten keken toen al tegen een hopeloze achterstand aan. Het rigoureuze wisselen in de rust bracht wel wat elan in het Ermelose spel, maar gescoord werd er niet door de bezoekers. De score werd zelfs nog uitgebreid. Op basis van doelsaldo behield DVS de achtste plaats. Ali Akla was in de vorige wedstrijd geblesseerd geraakt; voor hem speelde Lars Huber. Ook controleur Frank Olijve begon op de bank, terwijl Benjamin Roemeon in deze wedstrijd in de basis stond. meer »


Periodetitel verdwijnt uit beeld voor DVS’33 Ermelo na nederlaag tegen GVVV

14 mei 11:45  De derde periodetitel is voor DVS’33 Ermelo verder uit beeld geraakt na de thuisnederlaag tegen de nummer twee op de ranglijst, GVVV. De runner-up leidt nu zelf alleen de dans om deze prijs met vier punten voorsprong op de geelzwarten, terwijl het met nog twee speelronden voor de boeg al gegarandeerd is van de nacompetitie. Daartussen belemmeren nog drie clubs met twee punten meer verder zicht om die prijs. De strijd om het kampioenschap duurt onverminderd voort, terwijl de geelzwarten een plaatsje zakten op de ranglijst. Stevan de Geijter begon met een wijziging in de basisopstelling in vergelijking met de vorige wedstrijd bij Barendrecht. Ali Akla stond weer in de spits aan de aftrap in plaats van Joram Bakker. meer »


DVS’33 Ermelo nog in de race na winst in Barendrecht

7 mei 12:45  DVS’33 Ermelo is zeker nog niet uitgeschakeld voor de derde periodetitel na de overwinning in en tegen Barendrecht. De nummer drie in de reguliere stand werd in het laatste kwartier geklopt na een eerste helft, waarin nagenoeg niets gebeurde, en een tweede helft, waarin de thuisclub met tien man speelde. De 0-2 winst in speelronde 31 zorgde nog niet voor verbetering op de ranglijst, maar in de derde periode bedraagt de achterstand van de geelzwarten op GVVV en Sparta Nijkerk nog maar een punt. Een periodetitel geeft recht op deelname aan de nacompetitie voor promotie. De basisopstelling van DVS kende een verrassing; Joram Bakker stond in de spits. Hij speelt normaliter zijn partijen in O23. Benjamin Roemeon zat na een lange blessureperiode weer op de bank naast Ali Akla. meer »


DVS’33 Ermelo loopt averij op na nederlaag tegen FC Rijnvogels

23 april 14:15  DVS’33 Ermelo heeft voor eigen publiek forse averij opgelopen in de derde periode na de nederlaag tegen FC Rijnvogels. Na een goed eerste half uur zonder treffers kwamen de bezoekers meer in de wedstrijd, overleefden na rust een fase van druk en gingen daarna gedragen door een aantal wissels geloven in een goed resultaat. De ploeg uit Katwijk a/d Rijn handhaafde zich daarmee op de vijfde plaats, terwijl de geelzwarten van de zesde- naar de zevende plaats zakten. Dat was echter niet de grote averij. Dat betrof de derde periode, waarin achterstand op de leider nu vier punten met nog vier duels te gaan. Daarin staat DVS nu derde. Interim-trainer Stevan de Geijter kon weer beschikken over Hilal Ben Moussa na zijn schorsing, wat Lars Huber zijn basisplaats kostte. Bij de gasten maakte Maarten Reyneveld, die een week eerder als invaller zijn eerste minuten speelde, na een jaar blessureleed weer zijn opwachting en was beslissend. meer »


DVS’33 Ermelo voor eigen publiek ruim langs Ter Leede

16 april 10:30  Even na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Veekamp zich in de thuiswedstrijd tegen Ter Leede waande DVS33 Ermelo na de ruime zege leider in de derde periode, maar toen scoorde Sparta Nijkerk alsnog en bleef zodoende die periode aanvoeren. Een goed voetballend DVS sloot de eerste helft af met een marge van twee doelpunten en kreeg in de tweede helft legio kansen om de score op te voeren. Daarvan werd er nog een benut. Genoeg om een plaats op de ranglijst te stijgen en wat nog belangrijker is, om goed mee te blijven doen in de derde periode. Daarin zijn de geelzwarten nu de enige naaste achtervolger van de Nijkerkers. Ter Leede kwam nagenoeg compleet naar Ermelo, maar zal Rowdy van der Putten node gemist hebben. DVS moest het nog steeds stellen zonder Benjamin Roemeon, maar creëerde toch weer veel kansen. Hilal Ben Moussa zat een schorsing uit. Ali Akla kreeg nu vanaf de aftrap speeltijd. meer »


Ga naar archief