• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

DVS’33 Ermelo besluit eerste competitiehelft met nederlaag in Hoek

4 december 13:00  DVS’33 Ermelo heeft de eerste competitiehelft afgesloten met een nederlaag bij hsv Hoek. Ondanks een veldoverwicht kwamen de geelzwarten voor de rust tot tweemaal toe op achterstand. Na miscommunicatie liep die in de tweede helft nog verder op. Ondanks dat de Ermeloërs tot de laatste seconde bleven strijden voor een resultaat, lukte dat niet meer. Het gat met de koppositie bleef hetzelfde, maar de opponent uit Zeeuws-Vlaanderen kwam in punten langszij. De laatste wedstrijd in dit kalenderjaar voor de equipe van Hennie in ’t Hof is uit tegen SteDoCo. Naast de afwezigen in de vorige competitiewedstrijd begon nu ook Stef Nijland vanwege een blessure op de bank. Dat bood Nassim El Ablak weer een basisplaats, nu controlerend voor de defensie, waardoor Frank Olijve vanaf rechts opereerde. Ook de thuisclub kende een aantal blessuregevallen. Het verheugende nieuws was, dat Benjamin Roemeon als invaller weer zijn eerste meters maakte. Goed nieuws kwam er ook vanuit de opleiding. DVS O23, dat vorig seizoen in het najaar degradeerde uit de 1e Divisie, doordat het veel spelers moest afstaan aan de hoofdmacht vanwege veel blessures, won het terrein weer terug na een zege op HSC’21 en werd kampioen. meer »


DVS’33 Ermelo moet Excelsior’31 gelijkspel toestaan

27 november 11:00  DVS’33 Ermelo heeft in de zestiende speelronde aan rodelantaarndrager Excelsior’31 een gelijkspel moeten toestaan. De geelzwarten hadden in het thuisduel een groter verschil kunnen maken dan de 1-0, wat ook de ruststand was, maar de Rijssenaren kwamen toen al beter in de wedstrijd. De Tukkers legden na de thee nog meer energie in de wedstrijd en kwamen terecht gelijk kwamen. Daarna kon het nog beide kanten op, waarbij de Ermeloërs in de slotminuut nog het dichtst bij een doelpunt waren. Het bleef bij 1-1. Voor DVS te weinig om bij te blijven bij de top in de Derde Divisie en voor de bezoekers te weinig om aan te haken bij de herkansers. Qua spel toonden de Twentenaren aan, dat zij niet op die onderste plek thuishoren. Op de ranglijst klom de equipe van Hennie in ’t Hof een plaats, maar de achterstand op de lijstaanvoerder nam toe. De ploeg van Jurjan Wouda liep een punt in op de slechtste herkanser. De bank van DVS was wellicht wat beter bezet dan een week eerder, maar topscorer Lars van Wetering zou alleen in noodgevallen ingezet worden. Gaston Salasiwa had weer een basisplaats ten koste van Nassim El Ablak. Verder waren er geen wijzigen in vergelijking met de topper tegen GVVV. Bij Excelsior’31 nam oud-DVS’er Coen Vloedgraven, nog altijd gewaardeerd in Ermelo, voor het eerst dit seizoen plaats op de bank. Doelman Anthony van Zaltbommel stond vanwege de schorsing van Amos Wesseh onder de lat, maar de goalie verdrong al eerder doelman Koetsier en was dus vertrouwd in het doel. meer »


DVS’33 Ermelo kan verjaardag GVVV niet verstieren.

20 november 14:15  DVS’33 Ermelo is er in speelronde 15 in Veenendaal niet in geslaagd om de verjaardag van GVVV te verstieren, hoewel het er na 44 minuten voetbal nog veel schijn van had. De comfortabele voorsprong ging niet mee de rust in en na de gelijkmaker ontstond er een soort patstelling. Een schot in de slotminuut bracht de zege alsnog naar de jubilerende koploper, wat ongetwijfeld voor extra feestvreugde zorgde bij de festiviteiten op zaterdagavond. DVS-voorzitter had nog wel een klein cadeautje meegenomen voor zijn collega van de Veense “Blauwen” in de veronderstelling, dat dat ook het enige zou zijn. IJdele hoop. Waar de thuisclub ook enkele afwezigen kende, reisde Hennie in ’t Hof af met een bank, die voornamelijk uit spelers uit O23 bestond. Dat wil zeggen; de jonkies reisden na, want zij speelden eerst nog de belangrijke wedstrijd tegen DOVO. Ook een strijd om de koppositie, die met 3-0 door de geelzwarten gewonnen werd. Naast Benjamin Roemeon, Ali Akla ontbrak vanwege een blessure ook Lars van Wetering. Achterin kon hij ook door een blessure geen beroep doen op Tarik Evre. In de verdediging was dat op te vangen met Nassim El Ablak. Voorin begon Omar El Ghazouani basisplaats, terwijl ook Lars Miedema aan de aftrap stond. meer »


Effectief DVS’33 Ermelo ruim langs Barendrecht

13 november 14:00  Een effectief DVS’33 Ermelo heeft in speelronde 14 voor eigen publiek Barendrecht met een ruime nederlaag terug naar de Rijnmond gestuurd. De ruststand bood beide clubs nog alle mogelijkheden, maar al ruim voor het verstrijken van de markt gooiden de bezoekers de handdoek al in de ring. Zo begon Hennie in ’t Hof onder het toeziend oog van zijn opvolger met een overtuigende zege aan zijn interim-periode. Met die overwinning naderden de geelzwarten met nog vier evenknieën de koppositie tot op een punt met de topper tegen de koploper op de rol voor zaterdag 19 november. In de tweede periode zijn er nog drie clubs zonder puntverlies na twee ronden, maar door het beste doelsaldo nam DVS de eerste plaats van de Bongerd-bewoners over. Evenals Barendrecht kon de interim-oefenmeester niet uit een complete selectie kiezen. Adriaan Kruisheer (ziekte), Ali Akla (blessure) en Benjamin Roemeon (naweeën van een ongeval) waren nog niet beschikbaar. Het luxeprobleem met drie gelijkwaardige centrale verdedigers werd opgelost door Tarik Evre als linksback te posteren. Op rechts stond Nicky van Hilten. Verder stond het hetzelfde als tijdens de knappe zege bij FC Rijnvogels. meer »


DVS’33 Ermelo beëindigt ongeslagen status FC Rijnvogels

6 november 14:15  Terwijl al bekend was, dat Hennie in ’t Hof als interim-trainer vanaf maandag 7 november de leiding over de hoofdmacht van DVS’33 Ermelo overneemt van Stevan de Geijter, die twee wedstrijden met verve de honneurs waarnam, maakten de geelzwarten in Katwijk a/d Rijn een einde aan een lange ongeslagen serie van FC Rijnvogels. De karakterploeg van Thomas Duivenvoorden legde zich ook na een 0-3 stand niet neer bij een nederlaag en vond de aansluiting, maar capituleerde toch definitief in de extra tijd. Daardoor gingen de Ermeloërs op doelsaldo over de Katwijkse Vogels heen. Daarbij is de koppositie met drie punten achterstand weer op schootsafstand. Stevan de Geijter koos in zijn opstelling voor het centrale duo Tim van de Berg en Sem de Wit. Tarik Evre werd een plaats als rechtsback toebedeeld; normaliter de plaats van Nicky van Hilten, die nu op links opereerde. Gaston Salasiwa begon na zijn blessure op de bank. Door ziekte ontbrak Adriaan Kruisheer evenals een week eerder. Het middenrif bestond zodoende uit Maarten van Dijk, Frank Olijve en Stef Nijland. Omar El Ghazouani, Lars van Wetering en Lars Huber vormden de frontlinie. FC Rijnvogels telt in de ziekenboer drie langgeblesseerden, maar kon eventueel wel weer zijn nummer 10 inbrengen. meer »


Gelijkspel voor DVS’33 Ermelo in Sassenheim na vertrek Peter Wesselink

30 oktober 13:30  Een dag na het vertrek van hoofdtrainer Peter Wesselink is DVS’33 Ermelo er in Sassenheim niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van Ter Leede te onderbreken. De geelzwarten waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar creëerde daar niet al te veel kansen uit. Bovendien keken de Ermeloërs twee keer tegen een achterstand aan. De laatste werd pas in de extra tijd ongedaan gemaakt. Het gelijkspel kostte DVS twee posities op de ranglijst. Hoofdverantwoordelijke Stevan de Geijter borduurde met zijn opstelling voort op het experiment met Sem de Wit op het middenveld, waarmee het luxeprobleem van die sterke centrale verdedigers werd opgelost. Daar werd Maarten van Dijk het slachtoffer van. Hij kon echter niet beschikken over Benjamin Roemeon, die in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken was bij een ongeval. De thuisclub kon wel weer gebruik maken van Tomas Arroyo en Rowdy van der Putten, maar niet van Mark de Kruijs, die geschorst was. meer »


Ga naar archief