• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Jeugdcommissie

JEUGDCOMMISSIE

De Jeugdcommissie (JC) is er voor de jeugd onder 19 jaar. De JC zorgt ervoor dat alles binnen de jeugdafdeling van DVS’33 Ermelo goed verloopt, zodat de teams er een leuk seizoen van kunnen maken. Als zij onbezorgd kunnen trainen, en met plezier hun wedstrijden spelen, doet de JC haar werk goed.

Activiteiten

In nauwe samenwerking met de andere commissies regelen we bijvoorbeeld enthousiaste trainers en leiders, de kleding, de materialen, een veilige en gezonde omgeving, een volle evenementenkalender met leuke activiteiten voor alle leeftijden, zoals het zwemfestijn bij Calluna, Sinterklaas, trainen met de A-selectie, zaalvoetbal in de winterstop voor de jongste jeugd, het FIFA Playstation-toernooi, Darten, de Boerenkoolloop, jeugdtoernooien en nog veel meer. We vinden het belangrijk om een actieve en wervende club te zijn. We willen graag dat kinderen en jongeren met plezier bij DVS’33 voetballen en bij ons blijven voetballen!

Ambitie

We hebben de ambitie om de beste jeugdopleiding van de regio te blijven. Voor álle jeugd! Het winnen van de tweede Rinus Michels Award is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. Maar we weten wat we nog kunnen verbeteren. Voor de toekomst streven we naar meer gekwalificeerde trainers voor alle jeugdteams, zodat teams minder afhankelijk zijn van goedwillende ouders. Dit is al grotendeels het geval bij het meidenvoetbal en bij de JO8-JO12. In de Onderbouw begeleidt een gediplomeerde hoofdtrainer de andere trainers en bewaakt de kwaliteit van de trainingen. Op deze manier krijgen alle teams dezelfde oefenstof. Kortom: gelijke kansen voor alle spelers! Samen met de Technische Commissie Opleiding (TCO), en de kaderleden, wordt hier veel tijd en energie in gestoken.

Zaterdag = voetbaldag

Zaterdag wordt er bij DVS gevoetbald! Dat lijkt vanzelfsprekend maar dit is een belangrijk uitgangspunt waarbij alle teams wekelijks de mogelijkheid krijgen een wedstrijd te spelen of te trainen. Op het veld, op het kunstgras of in de zaal. Enthousiaste leiders en trainers begeleiden de teams hierbij. Zij maken daarbij gebruik van de Routekaart Leiders.

Daarnaast zijn vele jeugdspelers ook ‘s middags lekker aan het voetballen op het panna- en straatvoetbalveld tijdens wedstrijden van de A-selectie (3e Divisie) of het Vlaggenschip van onze Jeugdafdeling, de JO19-1 (2e Divisie).

Hoe werkt de jeugdcommissie?

Voor elke leeftijdscategorie is er een coördinator. Hij/ zij heeft een sturende rol naar de trainers en leiders van de betreffende sectie en is tevens spreekbuis voor alle jeugdleden binnen een leeftijdsgroep. In de praktijk zullen voornamelijk de jeugdleiders het directe aanspreekpunt zijn voor de jeugdspelers en hun ouders.

Alle coördinatoren hebben zitting in de JC, aangevuld door coördinatoren met speciale taken, zoals de evenementen, ledenwerving, veiligheid, een afgevaardigde TCO, de secretaris en de voorzitter.

Let op! Voor het aanvragen van (oefen)wedstrijden of uitnodigingen voor toernooien kunt u mailen naar, wedstrijdzaken@dvs33.nl. De coördinatoren regelen dit niet.

Momenteel bestaat de jeugdcommissie uit de volgende personen:

 
Vacature voorzitter jeugd@dvs33.nl
Vacature secretaris jeugd@dvs33.nl
Ramon Crama coördinator Meidenvoetbal meiden@dvs33.nl
Vacature / tijdelijk Daniël Gielen coördinator Junioren JO16 - JO19 jo19@dvs33.nl
Daniel Gielen coördinator Junioren JO13 - JO15 jo15@dvs33.nl
Reinier Foppen coördinator Junioren JO11 - JO12 jo12@dvs33.nl
Tineke Knijff coördinator Junioren JO8 - JO10 jo10@dvs33.nl
Chantal Koekoek coördinator Junioren JO7, Dribbels, F-League + Bambino’s bambinos@dvs33.nl
Robert Mazier coördinator veilige omgeving en ledenwerving jeugd@dvs33.nl
Dingo Kist coördinator Ledenontwikkeling jeugd@dvs33.nl
Daniel Valstar coördinator Evenementen evenementen@dvs33.nl
Harmen Kleefman afgevaardigde Technische Commissie Opleidingen jeugd@dvs33.nl
Alieke Lopers Coordinator maatschappelijke stages alieke.lopers@dvs33.nl
 


Namens de JC,