• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Dames trimclub

Werken aan strakke kipfiletjes, een gestroomlijnd onderstel en een goede conditie, waarbij gezelligheid en plezier voorop staat? En dat maar voor een contributie van 5 euro per maand? Sluit je dan aan bij Damestrimclub DVS’33 Ermelo. De dames vertrekken ieder donderdagavond om 20.00 uur vanuit de DVS’33 kantine aan de Sportlaan voor een uurtje lang buiten sporten.

Het seizoen 2015/2016 van de Damestrimclub start op donderdag 3 september met een stevige wandeling in de omgeving van de Schaapskooi. Leden en belangstellenden zijn om 18.45 uur welkom bij Freekje Koopman op het adres Dirk Staalweg 35. Neem je fiets mee voor het gezamenlijke ritje naar de Schaapskooi en weer terug, na afloop van de wandeling.Een uurtje trimmen met de Damestrimclub onder leiding van trainers Arnold Boute en Bert Poel, staat voor een warming-up met de nodige rek- en strek/loop/biceps/triceps- oefeningen, joggen in de natuurlijke omgeving van het sportpark, alle dames naar eigen kunnen en tempo. Onderweg wordt het joggen regelmatig afgewisseld met oefeningen.De wekelijkse sportuurtjes worden een paar keer per seizoen afgewisseld met andere leuke (sport)activiteiten, zoals de Boerenkoolloop van supportersvereniging Geel –Zwart van DVS’33, het klompenpad lopen en een avondje gezellig uit eten.

De Damestrimclub werd op initiatief van Freekje Koopman in het najaar van 2012 in het leven geroepen, en heeft ongeveer 25 leden. Vlak voor de zomervakantie 2015 werden de sportieve ladies nog in een nieuw 3-delig sportkostuum gestoken door medewerking van betrokken sponsoren.Er is nog plaats voor belangstellende vrouwen om mee te sporten met de Damestrimclub, iedere donderdagavond van 20.00-21.00 uur, met uitzondering van juli en augustus, verzamelen om 19.45 uur in de DVS’33 kantine. Voor alle informatie en aanmelden: Freekje Koopman: email: fredkoopman@solcon.nl of bellen met (0341) 553476 of 06-24681550.

Dames Trimclub DVS'33 Ermelo