Bambino's - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Bambino's
Je bent altijd welkom bij de Bambino’s!
Start weer 8 september 2018.
Elke zaterdag van 8.30-9.30 uur.


Wat doen de Bambino's?
Wat heb je nodig om te kunnen meedoen?
Eén maand gratis op proef meedoen!
Voetbalschool is gratis!
Wat doet DVS nog meer voor de jeugd?
Contributie
Meer info?
Aanmelden?


Wat doen de Bambino's?  
Elke zaterdag leren de jongste voetballertjes op een hele speelse manier omgaan met de bal én met andere kinderen. Ze leren hun eerste voetbal'moves' bij een echte voetbalclub. Wekelijks staat een flinke groep jongens en meisjes te trappelen om het prachtige pannaveld van DVS’33 Ermelo op te mogen. In de gesponsorde kleding zien ze er ook nog eens als 1 mooi geheel uit. Het clubgevoel is begonnen! Als ouders van jouw spelende kind ben je uiteraard langs de kant aanwezig en, als het even kan, ook actief betrokken.

Met kundige, enthousiaste begeleiding waarbij we ook graag ouders betrekken. Zeker als de groep groter wordt. Ze doen (voetbal)spelletjes en natuurlijk ook onderlinge partijtjes. Van te voren en achteraf omkleden en douchen gebeurt in kleedkamer 28, de officiële kleedkamer van het eerste team van DVS!

Zaterdag om 8.30 uur, op het pannaveld. Kom je ook?


Wat heb je nodig om goed en veilig te kunnen meedoen?

  • sportieve outfit; als je lid wordt krijg je direct een prachtig tenue dat je aan het einde van het seizoen ook echt mag houden, mits je minimaal een half jaar lid bent!
  • voetbalschoentjes met noppen.
  • scheenbeschermers zijn wel aan te raden, in het enthousiasme kun je immers zo geraakt worden.
  • in koudere tijden: trainingspak; dit wordt door de vereniging in bruikleen gegeven.


Eén maand op proef meedoen. Gratis en vrijblijvend!
Wil je jouw kind een paar keer laten meetrainen, dan kan dat. Zonder dat je tot iets verplicht bent, mag jouw zoon/dochter één hele maand op proef meetrainen, gratis dus! Meld je op de betreffende dag bij de begeleiding of neem vooraf even contact op met Chantal Koekoek, Coördinator F-League, Bambino's en Dribbels: chantal.koekoek@dvs33.nl.

 


Voetbalschool. Nóg een leuke extra training meedoen, ook voor niet-leden. En gratis!
Net als vorig seizoen is er ook de DVS’33 Ermelo Voetbalschool, iedere vrijdagmiddag van 16.30-17.30u, op het hoofdveld. Iedereen tot en met 11 jaar is daar van harte welkom, óók wanneer je geen lid bent van DVS’33 Ermelo! Kom dus gerust een keer meedoen om te kijken of je voetbal leuk vindt. Aanmelden hoeft niet. Je komt en doet gewoon mee! Zie hier de aankondiging van de voetbalschool.

Wat doet DVS'33 Ermelo nog meer voor de jeugd?
Dat DVS de slagzin "Bij DVS is altijd wat te beleven!" hanteert, bewijst de grote hoeveelheid evenementen en activiteiten wel. Diverse voetbaltechnische, maar zeker ook een heleboel activiteiten die puur voor de lol zijn. Zodat ieder kind zich nóg meer thuis voelt bij onze club. Kijk hier maar eens naar de agenda met evenementen.


Contributie
De contributie voor het lidmaatschap voor de Bambino's kun je in dit overzicht bekijken.


Nog meer info?
Neem contact op met Chantal Koekoek, Coördinator Bambino's: chantal.koekoek@dvs33.nl.


Aanmelden?
Klik hier als je je wilt aanmelden.