• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

Het voetballen gaat weer van start!

1 juli 17:00  Als het voetbal straks op woensdagavond 1 juli 2020 bij DVS van start gaat dienen de voetballiefhebbers zich te houden aan een aantal strikte voorwaarden. Bestuurslid Tom Nederveen, zette het één en ander al voor u en jou op een rijtje op deze site. Lees die spelregels nog eens even op het gemak na. meer »

1359x gelezen

UPDATE: Indeling Selecties JO11

10 juni 7:15  Hieronder vindt u de indeling van de JO11 selectieteams voor het volgende seizoen. In de komende weken zullen er al verschillende trainingen en wedstrijden gespeeld worden door deze teams, op het moment dat het kader voor deze teams is gevonden.meer »

3363x gelezen

DVS’33 Ermelo F1 en E1 overtuigend winnaar zaalvoetbaltoernooi!

31 december 9:45  Afgelopen donderdag mocht DVS F1 zich in het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi gaan meten met de F1 teams van FC Horst, Hierden en EFC. Met een wat moeizaam verlopen veldcompetitie achter de rug liet DVS er in Calluna dit keer geen gras over groeien. Iedere tegenstander moest in wedstrijdjes van 8 minuten, twee keer bestreden worden. De jongens van DVS hadden er zin in. Ze waren enthousiast en gretig en speelden scherp. Als vanouds werd er als één team gestreden. Van de 6 gespeelde wedstrijden won DVS er drie. Twee keer werd er gelijk gespeeld en één keer verloren. Daarmee verzamelde DVS meer punten dan de andere ploegen en mocht ze zichzelf uitroepen tot winnaar van het toernooi. Dat deden ze dan ook en het bleef eventjes nog erg gezellig op de tribune! meer »

1190x gelezen

DVS'33 Ermelo E1 verliest derby van EFC'58 E1

14 december 9:30  Ermelo – 12 december 2015. De voor menigeen langverwachte derby startte op een frisse maar zonnige zaterdagochtend. De verwachtingen waren hooggespannen. De jongens hebben dit seizoen ruimschoots bewezen dat ze qua voetbalkwaliteiten niet hoeven te vrezen voor dit team van EFC’58. De zon verdween letterlijk en figuurlijk echter al snel achter de grijze wolken… want al gauw stond de tegenstander op voorsprong en werd het duel op vechtlust gewonnen door EFC’58.meer »

440x gelezen

DVS'33 Ermelo E1 team van de week

29 november 19:30  Naast een stevige pot voetbal van DVS'33 Ermelo tegen de mannen uit Hardenberg, genoten de jongens van de E1 van de privileges die het met zich meebrengt als je bij DVS 'team van de week' bent. Onderstaand een sfeerimpressie. Namens Niels Ringelberg, Tim Adam, Thijs van Diermen, Jochem van de Kamp, Figo Onderweegs, Rinze Selles, Cas Bruins & Merlijn Verdoorn BEDANKT voor deze geweldige middag!meer »

509x gelezen

DVS'33 Ermelo E1 delft onderspit in Barneveld

23 november 13:30  De zaterdagmorgen begon met een grote hoeveelheid regen. Ook onderweg naar Barneveld bleven de ruitenwissers nodig. De verschillende grasvelden in Barneveld zagen er modderig uit, maar gelukkig speelden onze boys op kunstgras. Toen om 10.00 uur de scheidsrechter begon met een minuut stilte hield tevens de regen op en gedurende de wedstrijd bleef het droog, maar nog wel aan de frisse kant.meer »

413x gelezen

Ga naar archief