• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Algemeen

Succesvol seizoen ’34-‘35

 

Na de deelname aan het landskampioenschap van de CNVB in ’33-’34, het allereerste seizoen van de kersverse fusieclub DVS (toen nog zonder toevoeging van het geboortejaar), was ook de jaargang ’34-’35 succesvol, zo niet nog succesvoller. Helaas ontbreken veel uitslagen. Ook het tweede elftal had een uitstekend seizoen. Daarom is bij het artikeltje over deze jaargang ook een elftalfoto van dat team geplaatst. Dirk van de Berg, destijds speler van dit elftal, maar later motorcrosser en zeer bekend trainer bij plaatselijke gymnastiekverenigingen, is duidelijk herkenbaar. Wie zijn echter de andere voetballers op de foto. Er zijn ongetwijfeld oudere DVS’ers en Ermeloërs, die hen herkennen. Reacties kunnen gestuurd worden naar: clubhistorie@dvs33.nl . Nieuwsgaring over DVS werd steeds schaarser. Aanvullingen of andere bronnen zijn dan ook heel welkom. Ook andere reacties en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

 

Lees hier het artikel over het seizoen ’34-’35. Belangstellenden voor het seizoen ’33-’34 kunnen hier het desbetreffende artikeltje lezen.

 

Joop Tomassen

Het verliep dus anders

26 januari 11:30  Sponsering is zeg maar van alle tijden. Zo was er in Vlaardingen ooit een juwelier die in de begin jaren zestig besloot om in Fortuna Vlaardingen te gaan investeren. Bemoeienis met een voetbalclub bood toentertijd aardig veel voordelen. Zo verscheen de juwelier regelmatig middels een interview in diverse kranten zoals bijvoorbeeld het al lang niet meer bestaande Rotterdamsch Nieuwsblad en Het Vrije Volk. Een speler die ook ooit veel de sportpagina’s van de krant haalde was de Feyenoorder Wim Jansen (foto) die op dinsdag 25 januari kwam te overlijden.meer »

249x gelezen

Hopelijk straks weer publiek

22 januari 17:00  Het zondermeer goede DVS materiaal was afgelopen dinsdagavond net niet goed genoeg om het Arnhemse Vitesse uit te schakelen. Onze jongens verloren die avond met slechts 2-0 en in mijn ogen gaven ze bijna niets weg in het GelreDome oftewel het thuisstadion van Vitesse, integendeel. Wat had ik Ali Akla graag zijn doelpunt gegund!meer »

526x gelezen

In memoriam Frans Tomassen

21 januari 15:30  Afgelopen donderdag is in zijn 81e levensjaar overleden Frans Tomassen. Een man met een onvoorwaardelijke liefde voor zijn gezin en verdere familie. Die onvoorwaardelijke liefde was er ook voor DVS’33 Ermelo én de SV Geel Zwart. meer »

1225x gelezen

Swen Bosch komende jaren trainer van DVS’33 Ermelo JO19-1

20 januari 17:30  DVS is zeer blij, te melden dat Swen Bosch, komende twee seizoenen de trainer van DVS’33 JO19-1, spelend in de 1e divisie landelijk, is.meer »

908x gelezen

Vereniging sponsor van onschatbare waarde

20 januari 12:00  De heren toiletgroepen in het hoofdgebouw konden wel een metamorfose gebruiken. Deze waren na de bouw in 1995 niet meer gemoderniseerd. De kleedkamers hebben in die tijd wel een renovatie meegemaakt, de heren toiletgroepen boven en beneden echter niet.meer »

488x gelezen

Behind the scene | Vitesse - DVS'33 Ermelo

19 januari 15:00  Helaas was het niet mogelijk voor supporters van DVS'33 Ermelo om aanwezig te zijn bij de historische achtste finale van de KNVB Beker tegen Vitesse.meer »

481x gelezen

Ga naar archief