• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Algemeen

Succesvol seizoen ’34-‘35

 

Na de deelname aan het landskampioenschap van de CNVB in ’33-’34, het allereerste seizoen van de kersverse fusieclub DVS (toen nog zonder toevoeging van het geboortejaar), was ook de jaargang ’34-’35 succesvol, zo niet nog succesvoller. Helaas ontbreken veel uitslagen. Ook het tweede elftal had een uitstekend seizoen. Daarom is bij het artikeltje over deze jaargang ook een elftalfoto van dat team geplaatst. Dirk van de Berg, destijds speler van dit elftal, maar later motorcrosser en zeer bekend trainer bij plaatselijke gymnastiekverenigingen, is duidelijk herkenbaar. Wie zijn echter de andere voetballers op de foto. Er zijn ongetwijfeld oudere DVS’ers en Ermeloërs, die hen herkennen. Reacties kunnen gestuurd worden naar: clubhistorie@dvs33.nl . Nieuwsgaring over DVS werd steeds schaarser. Aanvullingen of andere bronnen zijn dan ook heel welkom. Ook andere reacties en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

 

Lees hier het artikel over het seizoen ’34-’35. Belangstellenden voor het seizoen ’33-’34 kunnen hier het desbetreffende artikeltje lezen.

 

Joop Tomassen

Vegan yoghurt en avocado in plaats van rood vlees

Gisteren, 29 juni 10:00  Straks weer een Eredivisie met FC Volendam. Dat is een poos geleden. Ondergetekende hoopt op leuke voetbalwedstrijden. Het elftal van trainer/coach Wim Jonk tegen o.a. Ajax en PSV. Ik hoop vurig dat er een mooi elftal komt te staan in dat knusse Volendamse Kras Stadion. Ik heb eigenlijk geen enkel idee of onze aimabele kantinebaas Willem Bijdevier bemoeienissen heeft met bijvoorbeeld de verzorging van de lunch en de snacks op zaterdag t.b.v. de spelers van ons vlaggenschip.meer »

191x gelezen

Voorlopige indeling van de dames/meiden

28 juni 19:45  Hierbij de indeling van de dames/meiden.meer »

362x gelezen

Ouderwets Lager Senioren toernooi

27 juni 20:00  Ergens in het jaar 2000, vond er een vergadering plaats met de leiders van de Lager Senioren van DVS’33 Ermelo in de ontvangstkamer. Tijdens de rondvraag kwam de vraag of er niet iets voor de lagere senioren georganiseerd kon worden. Gerco Timmer en ondergetekende keken elkaar aan en tijdens dat oogcontact, is het fameuze Lagere Senioren Toernooi geboren. Van begin af aan was het een succes vanwege de befaamde derde helft meer »

504x gelezen

Van Oranje Leeuwinnen t/m DVS'33 Ermelo 11

27 juni 16:15  Ondergetekende ging er afgelopen vrijdagavond eens goed voor zitten. Onze Oranje Leeuwinnen waren te gast in en tegen Engeland. Het werd uiteindelijk een wedstrijd met twee gezichten en wat had ik tenslotte een medelijden met de Oranje doelvrouw oftewel Sari van Veenendaal. Het zat Sari bepaald niet mee. meer »

247x gelezen

DVS’33 Ermelo zoekt met spoed trainers voor de onderbouw JO8 t/m JO12.

26 juni 18:00  Voor diverse teams in de onderbouw (JO8 t/m JO12) zijn we nog op zoek naar (hoofd)trainers en assistenten voor komend seizoen. Zonder trainers kunnen deze teams na de zomervakantie namelijk niet starten met voetballen en dat zou natuurlijk heel jammer zijn. Ook als je maar 1 avond in de week beschikbaar bent of (maatschappelijke) stage wil lopen, kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken. meer »

361x gelezen

Teamindelingen heren seizoen 2022-23

25 juni 16:15  Hieronder de teamindeling voor de heren van aankomend seizoen. meer »

637x gelezen

Ga naar archief