• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Algemeen

Succesvol seizoen ’34-‘35

 

Na de deelname aan het landskampioenschap van de CNVB in ’33-’34, het allereerste seizoen van de kersverse fusieclub DVS (toen nog zonder toevoeging van het geboortejaar), was ook de jaargang ’34-’35 succesvol, zo niet nog succesvoller. Helaas ontbreken veel uitslagen. Ook het tweede elftal had een uitstekend seizoen. Daarom is bij het artikeltje over deze jaargang ook een elftalfoto van dat team geplaatst. Dirk van de Berg, destijds speler van dit elftal, maar later motorcrosser en zeer bekend trainer bij plaatselijke gymnastiekverenigingen, is duidelijk herkenbaar. Wie zijn echter de andere voetballers op de foto. Er zijn ongetwijfeld oudere DVS’ers en Ermeloërs, die hen herkennen. Reacties kunnen gestuurd worden naar: clubhistorie@dvs33.nl . Nieuwsgaring over DVS werd steeds schaarser. Aanvullingen of andere bronnen zijn dan ook heel welkom. Ook andere reacties en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

 

Lees hier het artikel over het seizoen ’34-’35. Belangstellenden voor het seizoen ’33-’34 kunnen hier het desbetreffende artikeltje lezen.

 

Joop Tomassen

Voorbereiding Jeugdbeleidsplan 2023-2028 afgetrapt

Gisteren, 5 december 17:00  Op donderdag avond 24 november zijn een aantal leden, ouders en vrijwilligers bijeen gekomen voor de aftrapavond voor het Jeugdbeleidsplan 2023-2028.meer »

125x gelezen

Boeiende avond Selectiekader Midden-en Bovenbouw over prestatiedruk

Gisteren, 5 december 13:00  Een kleine 20 trainers waren aanwezig op de Kaderavond die door de Technische Commissie Opleiding (TCO) werd georganiseerd.meer »

119x gelezen

DVS'33 Ermelo JO19-1 flikt het: een 5-4 zege op De Treffers

Gisteren, 5 december 9:00  Naast de titanenstrijd tussen Jong DVS en de O23 jeugd van HSC’21 vond er afgelopen zaterdag en wel op 3 december 2022 nog een wedstrijd plaats die je rustig het predicaat spannend en verassend mee mag geven. DVS JO19-1-zesde op de ranglijst- gaf de nummer twee van de 1e Divisie B- oftewel De Treffers JO19-1 uit Groesbeek het nakijken. Het Ermelose team van de DVS JO19-1 trainer/coach Swen Bosch en zijn kompanen de trainers Pieter v.d. Bij & Dennis Liibaan, teammanager Maik v.d. Vlis, assistent-scheidsrechter Michel Haarhuis en verzorger Willem Huijer begon uitstekend aan haar drieluik. De spelersgroep van Swen Bosch en zijn kompanen versloeg het hoog op de ranglijst staande De Treffers met 5-4! Geweldig toch!meer »

137x gelezen

Kampioenschap Jong DVS'33 Ermelo en nog even nakaarten

4 december 11:45  Tijdens de titanenstrijd tussen Jong DVS en HSC’21 O23 gonsde het van de berichten op de DVS-tribune. De grote concurrent van Jong DVS oftewel DOVO O23-1 zou op een ruime voorsprong staan tegen Sparta Nijkerk O23-1 in Nijkerk. Het werd ijzig stil in mijn omgeving. Even later werden die geruchten ontzenuwd oftewel Sparta Nijkerk O23-1 vervulde haar sportieve plicht en versloeg DOVO O23-1 uiteindelijk met 3-1! Ook Hoogland O23-1 sprong behoorlijk uit de band getuige haar 0-4 uitzege op Kampong O23-1!meer »

181x gelezen

Jong DVS'33 Ermelo pakt alsnog het Kampioenschap

3 december 15:45  Afgelopen zaterdag en wel op 3 december 2022 sleepte het talentrijke Jong DVS op miraculeuze wijze het Kampioenschap van de 2e Divisie D Onder de 23 binnen! Nadat scheidsrechter Dhr. W.G. Vogelaar voor de allerlaatste keer gefloten had was een sensationele 4-3 eindzege een voldongen feit en daar had eigenlijk niemand meer op gerekend! De staf van Jong DVS sprong werkelijk een gat in de lucht van blijdschap na het behaalde succes van hun spelersgroep.meer »

519x gelezen

Een viertal geblesseerde spelers speelt DVS'33 Ermelo 2 parten

2 december 10:00  Vanwege gezondheidsredenen was ondergetekende een poos niet in staat om voorbeschouwingen uit te tikken. Afgelopen week kreeg ik groen licht van de Fysiotherapie en kon ik de draad weer oppakken. Het tweede elftal van DVS’33 Ermelo is dus een poosje uit beeld geweest en gezien de huidige stand op de ranglijst kan de spelersgroep van trainer/coach/speler Jeroen Ham en zijn trouwe kompanen Tom van Steden en Christian Huisman best wel wat support gebruiken. DVS 2 kamt op dit moment met een kwartet uitgeschakelde spelers.meer »

377x gelezen

Ga naar archief