• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Algemeen

Veluwe League

Gisteren, 10 april 20:00  Het hing al een tijdje in de lucht, zelfs voordat de KNVB met een plan voor de Regiocups kwam. Het Harderwijkse VVOG nam het initiatief om de Veluwe League op te tuigen met deelname van de groenwitten zelf en DVS’33 Ermelo, SDC Putten en csv Apeldoorn. De clubs kiezen dus voor het Harderwijkse initiatief in plaats van voor de Regiocup van de KNVB. Of en hoeveel publiek er toegelaten wordt, is nog afhankelijk van de versoepelingen van de coronamaatregelen. De wedstrijden worden in ieder geval gestreamd.meer »

65x gelezen

Uit het archief - 7 oktober 2013

Gisteren, 10 april 15:15  Damestrimclub DVS'33 Ermelo viert 1-jarig bestaan. Donderdag 3 oktober (2013) vierde de damestrimclub van DVS'33 Ermelo haar 1-jarig bestaan! Met een groep van zo'n 15 dames was het die avond rond de klok van 20.00 uur een drukte van jewelste in de kantine. Er was een foto-moment, een leuke attentie van de kantine-dames en een bestuursvertegenwoordiging om dit heuglijke feit luister bij te zetten.meer »

1176x gelezen

Wat oude foto’s al niet los kunnen maken…

9 april 9:15  Bij het verder opruimen van onze zolder kwam ik wat oude voetbalfoto’s van Oranje tegen. Foto’s van straks bijna vijftig jaar oud. Waar is de tijd gebleven? Ooit bezocht ik Nederland-België en wel in november 1973. Het Nederlands Elftal bestond toen uit Barry Hulshof, Piet Schrijvers, Aad Mansveld, Wim Suurbier, Johan Neeskens, Ruud Krol, Arie Haan, Johan Cruijff, John Rep, Gerrie Mühren en Robbie Rensenbrink. Zes spelers zijn helaas al niet meer in leven. Uit die tijd is Johan Neeskens mij het meest bijgebleven. Wat ging Neeskens toch tekeer in het veld, wat een tomeloze inzet in die beide wedstrijden tegen Belgje. Zowel in Antwerpen als in Amsterdam bleef het toentertijd 0-0.meer »

301x gelezen

Voetbal zonder publiek…

8 april 11:00  Het kost ondergetekende steeds meer moeite om bijvoorbeeld de wekelijkse Voetbal International uitgelezen te krijgen. Eigenlijk krijg je al tijden lang heel veel van hetzelfde voorgeschoteld en ja het prestatieniveau van Oranje is op dit moment niet van dien aard dat het de boel een beetje op zou kunnen krikken. Ook dat kunstje van Veronica Inside ken ik ondertussen wel.meer »

301x gelezen

Melvin van de Beeten verlengt overeenkomst met DVS’33 Ermelo

7 april 20:00  Keeper Melvin van de Beeten heeft overeenstemming bereikt met de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo inzake verlenging van zijn contract met één seizoen.meer »

432x gelezen

Luuk Heil van DVS’33 Ermelo naar Vitesse

7 april 14:15  Opnieuw gaat er een speler uit de DVS’33 Ermelo Jeugdopleiding naar Vitesse. Luuk Heil uit de JO10-1 maakt de overstap naar de JO11-1 van volgend seizoen in Arnhem. Een grote felicitatie voor Luuk, die al heel jong bij DVS begon met voetballen en vanuit de F- League de JO8, JO9 en nu JO10 doorliep.meer »

643x gelezen

Ga naar archief