• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Dribbels

Ouder-kind-voetbaltraining voor 3- en 4-jarigen!
Alleen bij DVS’33 Ermelo! Gratis!
Elke zaterdag om 9.30 uur (m.u.v. vakanties).
Start weer 8 september 2018. Zijn jullie erbij?!
 
DVS’33 Ermelo is in voetbalseizoen 2017-2018 officieel gestart met DVS DRIBBELS, een speelse voetbaltraining voor kids van 3 en 4 jaar. Juist omdat ze zo jong zijn, is het extra leuk en nuttig dat deze peuters samen met een van hun ouders gaan trainen. DVS was in Nederland al een voorloper met Bambino-voetbal voor 4- en 5-jarigen, nu is de vereniging nóg een stapje verder gegaan. Een nieuwe primeur!
 

“DVS DRIBBELS”-trainingen zijn vanaf seizoen 2018-2019 op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur. Op het prachtige pannaveld, bij het hoofdveld. Na de zomervakantie ca. 12 weken lang tot de winterstop (m.u.v. vakanties). En na de winterstop opnieuw ca. 12 trainingen.Uitgangspunten
“DVS DRIBBELS” heeft enkele uitgangspunten
  • Bewegen is goed voor iedereen en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.
  • Kennismaken met sport en voetbal is het leukst als het zo speels en veilig mogelijk is.
  • Samen sporten met je (vader of moeder, vertrouwd en een heerlijk uurtje ‘samen’ (ook voor de ouder)! Er is overigens geen bovengrens aan de leeftijd van de ‘ouder’, ook opa of oma kan met kleinkind meedoen en dat gebeurt op dit moment ook al in enkele gevallen.
De speelse oefen- en spelvormen hebben een positieve invloed op sociale en fysieke vaardigheden.Geen contributie, dus GRATIS!

Deelnemen aan DVS Dribbels is gratis! Zowel voor de kinderen als de (groot)ouders. Proeftrainingen
Met de proeftrainingen kunnen ouders mét hun kind altijd enkele trainingen vrijblijvend ervaren hoe leuk het is. Neem vooraf even contact op met ondergetekende.Aanmelden
Om lid te worden van DVS en mee te blijven doen met DVS Dribbels kun je jouw kind aanmelden op de aanmeldpaginaWie doen er allemaal al mee?
Kijk voor alle deelnemers aan Dribbels op de Teampagina.DVS’33 Ermelo, het begin van een voetbalcarrière?!
DVS’33 Ermelo heeft al vele jaren voetbalmogelijkheden aangeboden aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Zij beginnen bij de Bambino’s met leuke trainingen op zaterdagochtend. Zo rond hun 6e jaar maken zij de overstap naar de F-League, waar zij een seizoen lang onderlinge wedstrijdjes spelen en 1 tot 2 keer in de week trainen om een “echte” voetballer te worden. De Messi-droom begint meestal hier. Daarna stromen de voetballertjes door naar ‘Onder 8’, waarin ze ook competitie tegen andere clubs gaan spelen. Met de veelgeprezen jeugdopleiding van DVS’33 Ermelo zijn alle faciliteiten aanwezig om een topvoetballer te worden, maar ook als je alleen voor de lol komt voetballen kun je bij DVS goed terecht.


Met ‘DVS DRIBBELS’ wordt de leeftijdsgrens om te kunnen voetballen nog verder verlaagd. Er is overigens geen bovengrens aan de leeftijd van de ‘ouder’. Dus ook opa of oma kan met kleinkind meedoen!

limonade en een spekkie aan het einde van de training

Heb je nog vragen?
Neem voor meer informatie contact op met Chantal Koekoek: chantal.koekoek@dvs33.nl.(foto's: Mariska Haaima)
Nog meer foto's