Teamnieuws - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Teamnieuws

In gesprek met Edwin Schotsman…

8 juli 10:15  Vandaag een hartelijk weerzien met de oud DVS’33 Ermelo A1 trainer/coach Edwin Schotsman. Edwin is al een geruime poos vertrokken bij DVS’33 Ermelo. Na DVS vertrok Edwin naar de voetbaljeugd van DOVO in Veenendaal. Tegenwoordig voorziet Edwin de hele jeugdopleiding van het naburige SDC Putten van zijn knowhow. Kortom, Edwin is daar gedreven en enthousiast aan de slag als Hoofd Opleidingen. Daar draagt Edwin ongetwijfeld zijn eigen ervaring en inzichten met groot plezier uit. Vandaag blikken we een beetje terug en uiteraard vooruit. Veel leesplezier!meer »

978x gelezen

Het voetballen gaat weer van start!

1 juli 17:00  Als het voetbal straks op woensdagavond 1 juli 2020 bij DVS van start gaat dienen de voetballiefhebbers zich te houden aan een aantal strikte voorwaarden. Bestuurslid Tom Nederveen, zette het één en ander al voor u en jou op een rijtje op deze site. Lees die spelregels nog eens even op het gemak na. meer »

4241x gelezen

DVS'33 Ermelo VR 1 live op YouTube

7 november 14:30  Altijd al eens een wedstrijd van DVS'33 Ermelo Vrouwen 1 willen zien? Maar u woont te ver weg, het is te slecht weer of om een andere reden is het er nooit van gekomen? Dan is aanstaande zaterdag 11 november uw kans!meer »

3862x gelezen

DVS VR1 maakt korte metten met IJsselmeervogels VR

2 september 21:00  Afgelopen zaterdag en wel op 2 september 2017 een surplus aan wedstrijden bij DVS’33 Ermelo. Ondergetekende koos uiteindelijk voor DVS’33 Ermelo VR1-IJsselmeervogels VR1 en het competitieduel tussen DVS’33 Ermelo en ACV. Van beide wedstrijden zeer genoten! De dames van trainer/coach Miriam v.d. Horst en elftalleider Berend Meiling voetbalden zich naar een 6-2 zege op IJsselmeervogels VR1 en de formatie van DVS hoofdtrainer Bert van Hunenstijn versloeg ACV uit Assen met 2-0. Met betrekking tot het duel DVS - ACV verwijs ik u graag naar het wedstrijdverslag van Joop Tomassen elders op deze site. Nu een impressie van het duel DVS VR 1 - IJsselmeervogels 1.meer »

1460x gelezen

Voorbereiding seizoen 2017-2018 is begonnen

18 augustus 10:15  Nog nagenietend van het kampioenschap van afgelopen seizoen, is de zomerstop weer voorbij... De kleding en de tassen weer uit de kast, de schoenen weer gepoetst... Op naar een nieuw seizoen in de 2e klasse!meer »

841x gelezen

DVS'33 VR1 in het weekjournaal!

5 oktober 14:00  Afgelopen maandag kwamen de mannen van DVS TV langs bij de training van de dames. Met onze centrale duo voor de camera's.meer »

898x gelezen

Ga naar archief