F-League - DVS'33 Ermelo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

F-League
Je bent altijd welkom bij de F-League!
Elke zaterdag 9.00-10.00 uur veld 3 én Maandag 18.00-19.00 uur op veld 8.
Start weer 8 september 2018.


Onderlinge wedstrijdjes alleen bij DVS, in een van de prachtige tenues van Champions League clubs. Én 1 tot 2 x trainen per week. Alles op een speelse manier, maar ook écht leren voetballen!

Wat is de F-League?
Wanneer speelt en traint de F-League?
Wat heb je nodig om te kunnen meedoen?
Eén maand gratis op proef meedoen!
Voetbalschool is gratis!
Wat doet DVS nog meer voor de jeugd?
Contributie
Meer info?
Aanmelden?


Wat is de F-League?  
Elke zaterdag spelen de enthousiaste kids een uur lang onderlinge wedstrijdjes. Geen uitwedstrijden bij andere verenigingen. Lekker veilig op eigen terrein, tegen elkaar. En iedereen speelt in een van de tenues van een Champions League club. Dat tenue krijg je van de club. Dus als je 6 bent kun je al in een shirt van bijvoorbeeld FC Barcelona spelen, of van Bayern München!

Daarnaast wordt doordeweeks getraind door kundige, enthousiaste trainers. In elk geval 1x, en in het voorjaar kun je zelfs 2x trainen. Plezier staat voorop, maar “stiekem” leren we je toch al technische dingetjes.

Als ouders van jouw spelende kind ben je uiteraard langs de kant aanwezig en, als het even kan, ook actief betrokken. Niet iedereen hoeft teamleider of trainer te worden, misschien haal jíj wel even de limonade voor na de wedstrijdjes.


Wanneer speelt en traint de F-League?

Elke zaterdag van 9.00-10.00 uur: onderlinge wedstrijdjes in de Champions League tenues.
Elke maandagavond van 18.00-19.00 uur training.

 


Wat heb je nodig om goed en veilig te kunnen meedoen?

  • Je krijgt voor de onderlinge wedstrijdjes een prachtig tenue van een Champions League club in bruikleen(!). Elke week lever je dit weer in om te laten wassen (bij toerbeurt door de ouders).
  • voetbalschoenen met noppen
  • scheenbeschermers; in het enthousiasme kun je immers zo geraakt worden
  • sportieve outfit voor de trainingen
  • in koudere tijden: trainingspak.

Eén maand op proef meedoen. Gratis en vrijblijvend!
Wil je jouw kind een paar keer laten meetrainen, dan kan dat. Zonder dat je tot iets verplicht bent, mag jouw zoon/dochter één hele maand op proef meetrainen, gratis dus! Meld je op de betreffende dag bij de begeleiding of neem vooraf even contact op met Chantal Koekoek, Coördinator F-League, Bambino's en Dribbels: chantal.koekoek@dvs33.nl.


Voetbalschool. Nóg een leuke extra training meedoen, ook voor niet-leden. En gratis!
Net als vorig seizoen is er ook de DVS’33 Ermelo Voetbalschool, iedere vrijdagmiddag van 16.30-17.30u, op het hoofdveld. Iedereen tot en met 11 jaar is daar van harte welkom, óók wanneer je geen lid bent van DVS’33 Ermelo! Kom dus gerust een keer meedoen om te kijken of je voetbal leuk vindt. Aanmelden hoeft niet. Je komt en doet gewoon mee! Zie hier de aankondiging van de voetbalschool.

Wat doet DVS'33 Ermelo nog meer voor de jeugd?
Dat DVS de slagzin "Bij DVS is altijd wat te beleven!" hanteert, bewijst de grote hoeveelheid evenementen en activiteiten wel. Diverse voetbaltechnische, maar zeker ook een heleboel activiteiten die puur voor de lol zijn. Zodat ieder kind zich nóg meer thuis voelt bij onze club. Kijk hier maar eens naar de agenda met evenementen.


Contributie
De contributie voor het lidmaatschap voor de F-League kun je in dit overzicht bekijken.


Nog meer info?
Neem contact op met Chantal Koekoek, Coördinator F-League: chantal.koekoek@dvs33.nl.


Aanmelden?
Klik hier als je je wilt aanmelden.