• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

Vitesse maakt einde aan mooi bekeravontuur DVS’33 Ermelo

19 januari 14:15  DVS’33 Ermelo heeft op een heel nette manier afscheid genomen van het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Vitesse stond de equipe van Peter Wesselink geen verrassing toe. In de eerst helft van het eerste bedrijf bleven de geelzwarten goed overeind. Na de 1-0 halverwege de eerste helft werd de opgave al veel moeilijker en na de 2-0 nog net binnen een kwartier na de hervatting welhaast onmogelijk. Daarna kregen ook anderen nog speeltijd. De Ermeloërs in het GelreDome kregen in dit bekerduel meer en betere mogelijkheden tegen Vitesse dan de nummer vier in De Kuip tegen Feyenoord toestond. DVS reikte met het behalen van de achtste finales ook nog eens verder in het bekertoernooi dan de Rotterdammers. Hoewel zaterdag nog verwacht werd, dat de Ermelose Derdedivisionist op volle oorlogssterkte kon aantreden in de achtste finale, werden het team en de staf na een laatste test nog geconfronteerd met vier coronagevallen. meer »


Vitesse neemt DVS’33 Ermelo serieus in achtste finale

18 januari 16:30  De trainer van Vitesse, Thomas Letsch, neemt DVS’33 Ermelo serieus in de achtste finale van de KNVB Beker, aldus zijn voorbeschouwing op het duel in de GelreDome op dinsdagavond om 20:00 uur. Dit enkele dagen na de winst in De Kuip op Feyenoord. De Ermelose Derdedivisionist is net als Tottenham Hotspur en Feyenoord uitgebreid geanalyseerd. Van onderschatting mag geen sprake zijn, aldus de coach, die weinig concessies zal doen aan zijn team na de zege op Feyenoord. De Arnhemmers nemen de KNVB Beker als kortste weg naar Europees voetbal serieus en willen dit seizoen graag voor de tweede keer winnen in De Kuip. Hij noemde DVS een prima team, dat niet voor niets FC Eindhoven in de eerste ronde van het hoofdtoernooi uit de beker heeft gespeeld.meer »

434x gelezen

DVS’33 Ermelo voor achtste finale naar Vitesse

16 januari 15:00  Het bereiken van de achtste finales in het KNVB Bekertoernooi is een uniek moment in de clubgeschiedenis van de geelzwarten. Het uitschakelen van FC Eindhoven was al een unicum en de zege op Hoofdklasser Achilles in een mistig Veen zorgde voor een historisch vervolg. De loting bracht de Ermeloërs naar Vitesse, de huidige nummer vier in de Eredivisie. De Arnhemmers hadden als deelnemer aan het Europese voetbal slechts een ronde nodig om de achtste finale te bereiken. Dat Vitesse een convenant heeft met de Ermelose Derdedivisionist, maakt de ontmoeting natuurlijk nog interessanter. Voor DVS-trainer Peter Wesselink wordt het een weerzien met zijn oude club. Na drie jaar bij Go Ahead Eagles kwam hij vanaf 1990 twee jaargangen uit voor Vitesse, waarin hij tot drie wedstrijden in de hoofdmacht kwam. Vervolgens koos hij voor zijn maatschappelijke carrière. De wedstrijd tussen Vitesse en DVS in het GelreDome wordt dinsdagavond 18 januari gespeeld om 20:00 uur en zal live worden uitgezonden door ESPN. Helaas is de wedstrijd niet voor het publiek toegankelijk. Het bekerduel zal geleid worden door scheidsrechter C. Ruperti uit Capelle a/d IJssel. meer »

495x gelezen

Oefenwedstrijd DVS'33 Ermelo tegen PEC Zwolle gaat niet door

13 januari 17:00  De voor zaterdag 15 januari geplande oefenwedstrijd van DVS'33 Ermelo tegen PEC Zwolle gaat niet door vanwege coronagevallen bij de Zwollenaren. Mogelijk spelen de geelzwarten nog tegen een vervanger.

531x gelezen

DVS’33 Ermelo in Volendam nog niet warm genoeg voor bekerduel bij Vitesse

8 januari 21:15  DVS’33 Ermelo bleek bij het oefenduel tegen Jong FC Volendam nog niet warm genoeg voor het bekertreffen tegen Vitesse in Arnhem. Daar werkten de weersomstandigheden ook niet bepaald aan mee. Een waterkou werd aangewakkerd door een gure wind, die ondanks de tribunes van het Kras Stadion over het veld blies. Toch was het eerste kwartier bemoedigend met een voorsprong voor de geelzwarten. De Ermeloërs hielpen de Volendamse beloften vervolgens in de wedstrijd, die met een voorsprong de rust ingingen. Het scoreverloop verliep na de rust niet gunstig voor de achtstefinalist van de KNVB Beker en net terwijl de aansluiting aanstaande leek, liepen de Wijdbroeken verder weg van DVS. De functioneel aanwezigen zagen in totaal tien doelpunten, maar wel duidelijk in het voordeel van de gastheren. De Ermeloërs hebben nog een oefenwedstrijd voor de boeg tegen PEC Zwolle (de oefenwedstrijd thuis tegen Go Ahead Eagles werd van de rol gehaald). Op twee spelers na bestond de Volendamse selectie uit het beloftenteam. Doelman Dion Vlak behoort tot de A-selectie. Ook Dyllandro Panke is een A-selectiespeler. Flip Klomp van de amateurs van Ajax beproefde zijn kansen voor een overstap naar FC Volendam. DVS trad in een sterke formatie aan en gelukkig met Stef Nijland en Ali Akla. meer »


DVS’33 Ermelo warmt zich in Volendam op voor bekerduel bij Vitesse.

6 januari 15:15  In aanloop van het bekerduel in de achtste finale voor de KNVB Beker tegen Vitesse warmt DVS’33 Ermelo zich op tegen drie BVO’s, te beginnen bij FC Volendam. Daarna volgen nog oefenwedstrijden tegen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. De geelzwarten genieten dus volop van hun topsportstatus, die het mogelijk maakt om optimaal te kunnen trainen en te oefenen. Die status hangt samen met de deelname aan het KNVB Bekertoernooi. De Ermeloërs beginnen de oefenreeks zaterdag 8 januari met een bezoek aan FC Volendam, momenteel de koploper in de Keuken Kampioen Divisie (Eerste Divisie). Die wedstrijd begint om 14:00 uur. De oefenreeks wordt op dinsdag 11 januari vervolgd met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles en wordt in Ermelo op zaterdag 15 januari afgesloten tegen PEC Zwolle. De Zwollenaren vervangen Tweededivisionist De Treffers uit Groesbeek, die oorspronkelijk op de rol stond. Helaas mag er vanwege corona geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden.meer »

812x gelezen

Ga naar archief