• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

Spelers DVS’33 Ermelo O23 vanaf komend seizoen onder contract

Gisteren, 22 april 20:30  Vanaf het seizoen 2021/2022 staat de selectie van DVS’33 Ermelo O23 officieel onder contract. Op initiatief van Edmund Mijnheer, verantwoordelijk voor het samenstellen van de A-selectie, is de samenwerking gezocht met de Technische Commissie Opleiding, en zijn inmiddels de eerste jeugdcontracten door spelers getekend. meer »

540x gelezen

Lorenzo van Slimming stroomt door vanuit Jong DVS’33 Ermelo naar A-selectie!

13 april 20:30  De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat komende zomer Lorenzo van Slimming de overstap maakt van Jong DVS naar de A-selectie. Hij is hiermee de eerste “doorstromer” vanuit dit talentvolle elftal.meer »

828x gelezen

Veluwe League

10 april 20:00  Het hing al een tijdje in de lucht, zelfs voordat de KNVB met een plan voor de Regiocups kwam. Het Harderwijkse VVOG nam het initiatief om de Veluwe League op te tuigen met deelname van de groenwitten zelf en DVS’33 Ermelo, SDC Putten en csv Apeldoorn. De clubs kiezen dus voor het Harderwijkse initiatief in plaats van voor de Regiocup van de KNVB. Of en hoeveel publiek er toegelaten wordt, is nog afhankelijk van de versoepelingen van de coronamaatregelen. De wedstrijden worden in ieder geval gestreamd.meer »

530x gelezen

Melvin van de Beeten verlengt overeenkomst met DVS’33 Ermelo

7 april 20:00  Keeper Melvin van de Beeten heeft overeenstemming bereikt met de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo inzake verlenging van zijn contract met één seizoen.meer »

527x gelezen

Ali Akla ook volgend seizoen speler van DVS’33 Ermelo

6 april 20:00  De Technische Commissie laat weten dat Ali Akla ook volgend seizoen speler van DVS’33 Ermelo is. De vorig seizoen teruggekeerde Akla verlengt zijn contract met 1 seizoen.meer »

579x gelezen

Geen hervatting competities Senioren Categorie A

25 februari 10:45  DE KNVB publiceerde 24 februari een artikel met het besluit om de competities in de Senioren Categorie A niet te hervatten. Dat betekent dat voor de eerste elftallen van de Tweede Divisie tot en met de vijfde klasse de competities niet uitgevoetbald worden en er dus geen promoties en degradaties plaatsvinden. De indelingen van de competities voor het seizoen ’21-’22 zullen gebaseerd worden ophet seizoen ’20-’21. Wel houdt de KNVB de regie over de Regio Cups.meer »

504x gelezen

Ga naar archief