Voetbal - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

Jordi Roelofsen sluit aan bij staf A-selectie DVS’33 Ermelo

Vandaag, 27 maart 20:30  De Technische Commissie laat weten dat Jordi Roelofsen komend seizoen aansluit bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 27-jarige inwoner van Harderwijk was tot vorig seizoen al werkzaam binnen DVS als trainer van JO-17 en JO-19 en is op dit moment assistent-trainer van de A-selectie bij VVOG.meer »

378x gelezen

DVS’33 Ermelo in winderig Volendam naar winst

Gisteren, 26 maart 12:15  DVS’33 Ermelo is er in een winderig Volendam in geslaagd om de drie punten mee naar huis te nemen. In een matige eerste helft werd niet gescoord, maar in een beter tweede bedrijf maakten de geelzwarten het verschil. De gehele wedstrijd stond er een straffe wind dwars op het veld; daar had geen van beide ploegen voordeel van. Daar kwam voor de rust nog een striemende regenbui bij, wat de omstandigheden er niet prettiger op maakte. In de eerste helft was rkav Volendam wat balvaster, in de tweede helft de Ermeloërs. De thuisclub moest het stellen zonder haar imposante doelman, waarvoor Dominique Witte op het doel derde doelman stond. Het trainersduo van DVS, Stevan de Geijter en Jaap de Vries wisten dinsdag al, dat Benjamin Roemeon vanwege een blessure zou ontbreken, waardoor Lars Huber aan de aftrap stond. Dat was de enige wijziging in vergelijking met de speelronde hiervoor. Jarno Westerman kon vanwege een blessure niet plaatsnemen op de bank.meer »


DVS’33 Ermelo met omleiding naar Volendam

23 maart 15:15  DVS’33 Ermelo gaat zaterdag 25 op bezoek bij rkav Volendam. De debutant in de Derde Divisie beschikt over een goed voetballende ploeg en bewees dat ook in de vorige competitiewedstrijd. In speelronde 25 boog het “Andere Oranje” op Urk een vroege 1-0 achterstand om in een 1-3, maar maakte de fout toen wat achterover te gaan leunen en moest genoegen nemen met een gelijkspel. In Ermelo nam de Rooms Katholieke Amateur Voetbalvereniging nog een 0-2 voorsprong, maar verliet de Veluwe toen wel met een 3-2 nederlaag. Het is dus niet een club, die onderschat mag worden en die zich als nummer 12 graag wat lucht zal verschaffen; de voorsprong op de beste herkanser is maar vier punten. DVS zelf klom door de thuiswinst op Harkemase Boys naar de zevende stek. De Ermeloërs zitten er natuurlijk niet op te wachten, dat rkav Volendam het verschil in punten verkleint tot twee punten. Arbiter, dhr. M.G.J. Dogterom uit Sommelsdijk, zal er alles aan doen om het duel, dat om 14:30 uur begint, in goede banen te leiden. De Ermelose aanhang, die DVS achterna reist (en uiteraard ook de spelersbus) moet door het afsluiten van de N247 rekening houden met een omleiding en dus extra reistijd. meer »

495x gelezen

Stevan de Geijter na dit seizoen geen onderdeel meer van staf A-selectie

20 maart 20:00  De Technische Commissie laat weten dat Stevan de Geijter na dit seizoen helaas geen onderdeel meer uit zal maken van de Technische Staf van de A-selectie. meer »

1256x gelezen

Eren Turan Yavuz verlengt contract tot medio 2024

13 maart 20:00  Eren Turan Yavuz zal ook komend seizoen in het Geelzwart te bewonderen zijn. De 21-jarige middenvelder die tegenwoordig ook als back uit de voeten kan, gaat daarmee op voor zijn vierde seizoen bij de A-selectie.meer »

518x gelezen

DVS’33 Ermelo boekt thuisoverwinning op Harkemase Boys

12 maart 13:15  Het kan niet elke week een galavoorstelling zijn, maar die levert niet altijd de drie punten op, zoals een week eerder bleek in Assen. Nu werd tegen Harkemase Boys het een openduel, waarin DVS’33 Ermelo achterin de nul hield en nu wel aan scoren toekwam. Daardoor stegen de geelzwarten een plaats op de ranglijst, terwijl de bezoekers er juist een inleverden. Sem de Wit was geschorst, waardoor Stijn Schipper samen met Tim van de Berg het hart van de defensie vormden. Gaston Salasiwa begon op de bank, waardoor Nicky van Hilten in de basis begon; niet als rechtsback, maar aan de linkerkant. Eren Turan Yavuz stond op rechts. Verder waren er geen wijzigingen in de basiself. Dat de wedstrijd, evenals die van O23, doorgang kon vinden, was te danken aan de vrijwilligers, die het hoofdveld sneeuwvrij hadden gemaakt. De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte vanwege het overlijden van oud-bestuurslid Arnold Tromp. Tevens werd het overlijden herdacht van Lauwrens Reder, die als wedstrijdanalist van Ajax-zaterdag een graag geziene gast was in Ermelo. meer »


Ga naar archief