• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Ontvangstcommissie

Het was op woensdagavond 15 mei een drukke maar vooral een gezellige bedoening bij DVS’33 Ermelo. Vlak achter elkaar vonden zo rond de klok van 20.45 uur twee activiteiten plaats namelijk het officieel overhandigen van een pakket zeer fraaie poloshirts t.b.v. de leden van de Ontvangstcommissie van DVS door Herman Kruse van BedrukTextiel.nl en bijna naadloos aaneengesloten ontvingen 23 DVS vrijwilligers hun met gepaste trots behaalde BLS certificaten. We staan in dit schrijven even stil bij de nieuw verkregen kleding voor de Ontvangstcommissie.Fraai vorm gegeven poloshirt
Zo rond kwart voor negen werd de druk bezochte vergadering van de Ontvangstcommissie van DVS even onderbroken voor een feestelijk feit. Herman Kruse, enthousiast eigenaar van BedrukTextiel.nl brak even in met een fraaie verrassing. Herman gespecialiseerd in allerlei bedrukkingen op textiel had voor ieder lid van de Ontvangstcommissie een fraai vorm gegeven poloshirt meegenomen en het eerste exemplaar nam Henk Veldhuis (coördinator Ontvangstcommissie) dankbaar en zichtbaar verguld in ontvangst.
Door de goede samenwerking met een zeer gerenommeerde transferproducent – meer dan 50 jaar ervaring – kan BedrukTextiel.nl een ZEER goede kwaliteit leveren en een gamma van meer dan 10 verschillende textieltransfers ! Voor verdere bijzonderheden verwijst ondergetekende u graag naar www.bedruktextiel.nl. Binnen de kortste keren had een aantal leden zichzelf voorzien van zo’n fraai bedrukt poloshirt en ging het hele gezelschap met elkaar op de foto. Iedereen was blij met het poloshirtshirt, een kledingstuk die de herkenbaarheid van deze commissie zeker zal waarborgen.Uiteraard werd er ook even een plaatje geschoten op onze spiksplinternieuwe tribune en ook daar combineerde dat chique grijs/geel uitgevoerde poloshirt fantastisch met de daar aanwezige geel/zwarte kuipjes. Vanaf deze plek willen we Herman Kruse hartelijk danken voor zijn geweldige geste. De Ontvangstcommissie kan met recht goed voor de dag komen, de vriendelijkheid en service bezat men al. Herman, nogmaals bedankt voor de fraaie poloshirts!

Ontvangstcommissie DVS'33 Ermelo