Voorbeschouwing - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voorbeschouwing

DVS’33 Ermelo met omleiding naar Volendam

23 maart 15:15  DVS’33 Ermelo gaat zaterdag 25 op bezoek bij rkav Volendam. De debutant in de Derde Divisie beschikt over een goed voetballende ploeg en bewees dat ook in de vorige competitiewedstrijd. In speelronde 25 boog het “Andere Oranje” op Urk een vroege 1-0 achterstand om in een 1-3, maar maakte de fout toen wat achterover te gaan leunen en moest genoegen nemen met een gelijkspel. In Ermelo nam de Rooms Katholieke Amateur Voetbalvereniging nog een 0-2 voorsprong, maar verliet de Veluwe toen wel met een 3-2 nederlaag. Het is dus niet een club, die onderschat mag worden en die zich als nummer 12 graag wat lucht zal verschaffen; de voorsprong op de beste herkanser is maar vier punten. DVS zelf klom door de thuiswinst op Harkemase Boys naar de zevende stek. De Ermeloërs zitten er natuurlijk niet op te wachten, dat rkav Volendam het verschil in punten verkleint tot twee punten. Arbiter, dhr. M.G.J. Dogterom uit Sommelsdijk, zal er alles aan doen om het duel, dat om 14:30 uur begint, in goede banen te leiden. De Ermelose aanhang, die DVS achterna reist (en uiteraard ook de spelersbus) moet door het afsluiten van de N247 rekening houden met een omleiding en dus extra reistijd. meer »

495x gelezen

DVS’33 Ermelo treft thuis Harkemase Boys

9 maart 11:45  DVS’33 Ermelo treft zaterdag 11 maart Harkemase Boys. De Friezen begonnen de derde periode in tegenstelling tot de gastheren met een overwinning en kunnen de Ermeloërs bij winst tot een punt naderen. Een goede derde periode helpt de Harekieten om zich te verwijderen van de onderste regionen, maar ook de geelzwarten hebben belang bij een goede reeks in die periode. Voor die prijs zijn nog veel kapers op de kust en DVS moet vooralsnog met tien speelronden te gaan in de achtervolging. Harkemase Boys versloeg in speelronde 23 op de eigen “Bosk” sv Urk, terwijl de Ermeloërs er ondanks een enorm veldoverwicht in Assen niet in slaagden om te winnen of zelfs maar gelijk te spelen. Winst is nu dus geboden in het thuisduel tegen de Friese topclub. De wedstrijd in Ermelo begint om 15:00 uur en zal geleid worden door dhr. T.J. Visser uit Dinteloord. meer »

449x gelezen

DVS’33 Ermelo op bezoek bij kersverse periodekampioen ACV

2 maart 13:30  Na de wedstrijd tegen de winnaar van de eerste periode gaat DVS’33 Ermelo zaterdag 4 maart op bezoek bij de kersverse tweede periodekampioen, ACV. De Assenaren behielden in speelronde 23, de laatste van die periode, door de minimale zege op Urk de voorsprong op de twee directe concurrenten GVVV en Sportlust’46. De eerste won met 6-0 dat onderlinge treffen en bleef zodoende koploper. De blauwzwarten pakten de tweede plaats weer en zijn met een achterstand van twee punten bij lange na nog niet uitgeschakeld voor het kampioenschap. DVS zelf legde tegen de winnaar van de eerste periode, DOVO, een uitstekende partij voetbal op de kunstgrasmat en lijkt de vorm te hebben om serieus mee te gaan doen voor de derde periode en zo nog een poging te kunnen doen voor promotie naar de Tweede Divisie. Die derde periode begint dus met speelronde 24, die de geelzwarten zaterdag naar ACV leidt. De resultaten in de laatste jaren wijzen uit, dat DVS in Assen niet kansloos is. De wedstrijd op het Catawiki-sportpark begint om 14:30 uur. meer »

386x gelezen

DVS’33 Ermelo ontvangt periodekampioen DOVO

23 februari 14:30  Zaterdag 25 februari is DVS’33 Ermelo gastheer voor de winnaar van de eerste periode. De geelzwarten brachten DOVO na drie overwinningen uit de eerste drie ronden de eerste nederlaag toe, wat hen daarna niet belette om zich in de twaalfde speelronde verrassend voor aartsrivaal GVVV de eerste periodetitel toe te eigenen. De resultaten werden na de nederlaag tegen DVS wel wat wisselvalliger, maar toch staan de Panhuis-bewoners er na 22 speelronden veel florissanter voor dan een seizoen geleden. Zaterdag 11 februari wonnen de roodwitten thuis afgetekend van sv Urk, waardoor zij nu met zes punten meer dan de Ermeloërs op een zesde plek staan; drie plaatsen hoger dan DVS. De ploeg van Stevan de Geijter en Jaap de Vries heeft de stijgende lijn wel te pakken, maar kon niet winnen bij de nummer voorlaatst, ASWH. De goede lijn moet nu maar doorgetrokken worden in het thuisduel tegen DOVO, wat een altijd aansprekende tegenstander is in Ermelo. Het is de laatste speelronde in de tweede periode. De wedstrijd begint om 15:00 uur en zal geleid worden door dhr. M. Jobse uit Sint-Laurens. meer »

512x gelezen

DVS’33 Ermelo oefent donderdagavond bij Spakenburg

14 februari 21:30  In het carnavalsweekend is er behalve wat inhaalwedstrijden geen competitiewedstrijden, dus ook niet voor DVS’33 Ermelo. Een vrij weekend derhalve, voordat de geelzwarten op 25 februari de competitie thuis hervatten tegen DOVO. Daarvoor oefenen de Ermeloërs nog eenmaal. Op donderdag 16 februari staan zij op “De Westmaat” tegenover Tweededivisionist sv Spakenburg. Dat oefenduel begint om 20:00 uur.meer »

394x gelezen

DVS’33 Ermelo voor goed vervolg naar ASWH

9 februari 12:15  DVS’33 Ermelo reist zaterdag 11 februari af naar Hendrik-Ido-Ambacht, waar het tegen ASWH een goed vervolg wil geven aan de belangrijke winst op aartsrivaal VVOG. Daarmee werd een einde gemaakt aan een reeks van zes wedstrijden zonder zege. De Ambachters kenden zelf een serie van acht duels, waarin niet gewonnen werd. Op Urk won een strijdlustig ASWH weer eens, waardoor er weer aansluiting kwam bij de slechtste herkanser. Er gloort weer hoop op “schildman”. De ploeg van Sjoerd van der Waal wil tegen DVS doorpakken, maar dat willen de geelzwarten natuurlijk ook tegen de nummer voorlaatst. De wedstrijd in Hendrik-Ido-Ambacht begint om 15:00 uur en wordt geleid door dhr. T Hardeman uit Wijk bij Duurstede. meer »

379x gelezen

Ga naar archief