• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voorbeschouwing

DVS’33 Ermelo maakt zich op voor sfeerloze derby tegen VVOG

8 oktober 15:30  Zaterdag 10 oktober staat voor DVS’33 Ermelo de altijd beladen derby thuis tegen VVOG op de rol. Toch gauw goed voor een 2500 toeschouwers. De coronamaatregelen stonden al een beperkt aantal supporters toe, maar door de aanscherping daarvan eind september wordt er helemaal geen publiek meer toegelaten. Het zal dan ook ontbreken aan de gebruikelijke sfeer; de ontmoeting waar de aanhang van beide clubs al zo lang naar uitkijken. Gezondheid gaat natuurlijk altijd voor. Vorig seizoen werd de derby in ieder geval nog twee keer gespeeld. Dat die dit seizoen ook weer op het programma kwam, was overigens ook het gevolg van de coronacrisis. De Harderwijkers stonden er deplorabel voor, maar door het neutraliseren van de competitie waren er geen promovendi en geen (gedwongen) degradanten. Op basis van de ranglijst is er geen favoriet te benoemen met de nummer 14 als gastheer voor de nummer 15. Beide clubs bezitten vier punten, waar de bezoekers overigens een wedstrijd minder voor nodig hadden. De ervaring leert, dat deze derby zich nooit aan de hand van de stand op de ranglijst laat bepalen. Dat zal zaterdag niet anders zijn. Voor de spelers blijft het natuurlijk wel op en top een derby, die altijd extra inzet vraagt. Deze editie, die om 14:30 uur begint, zal onder leiding staan van dhr. K. Puts uit Bunde (Limburg). meer »

565x gelezen

Willem II wacht voor winnaar DOVO-DVS’33 Ermelo

5 oktober 14:30  DVS’33 Ermelo speelt dinsdagavond 6 oktober om 20:00 uur de tweede voorronde van de KNVB Beker bij DOVO. De winnaar van dat duel mag Eredivisionist Willem II zij ontvangen. Hoewel de geelzwarten nooit hebben kunnen stunten in het bekertoernooi, speelden in eigen coulisse toch zeer sfeervolle wedstrijden tegen Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en Roda JC. Dat wil elke amateurvoetballer toch meemaken. De Ermeloërs willen natuurlijk ook de nare smaak van de nederlaag bij ODIN’59 zo snel mogelijk wegspoelen en zich opmaken voor de derby tegen VVOG. DVS bereikte de tweede kwalificatieronde door zondagderdedivisionist Dongen met 3-1 te verslaan. DOVO zette zondaghoofdklasser Hoogeveen aan de kant. De wedstrijd op sportpark Panhuis begint 20:00 uur en wordt geleid door dhr. S.C.A van Zuilichem uit Bladel. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is er helaas geen publiek toegestaan. DVS-TV zal weer een livestream van de wedstrijd verzorgen. meer »

520x gelezen

DVS’33 Ermelo reist af naar lotgenoot ODIN’59

1 oktober 16:15  Zaterdag 3 oktober reist DVS’33 Ermelo af naar Heemskerk voor de wedstrijd tegen ODIN’59 in de vijfde speelronde van de Derde Divisie A. Die club kan wellicht gezien worden als lotgenoot van de geelzwarten. Beide clubs keken vorig seizoen voor het neutraliseren van de competitie omhoog richting Tweede divisie, maar bezetten nu een positie in de lagere regionen. Dat is voor de twee clubs onder de verwachtingen. Voor de Assumburg-bewoners is daar de afgelasting van twee competitiewedstrijden debet aan. De geelblauwen bivakkeren daarom puntloos na twee gespeelde wedstrijden op een zeventiende plaats. De Ermeloërs speelden twee wedstrijden meer, waaruit vier punten gehaald werden. Om te klimmen op de ranglijst is winst dus zeer welkom. Dat geldt voor beide clubs. De statistieken spreken in het voordeel van DVS, dat in vijf uitwedstrijden vier keer won en eenmaal gelijk speelde. De wedstrijd, die vanwege de verscherpte coronamaatregelen zonder publiek gespeeld zal worden, begint om 14:30 uur en zal onder leiding staan van dhr. M.A. Roeleveld uit Vinkeveen. meer »

596x gelezen

Pikant thuisduel voor DVS’33 Ermelo tegen VVSB

24 september 13:15  DVS’33 Ermelo speelt zaterdag 26 september het thuisduel tegen VVSB. Het is niet zozeer, dat de Noordwijkerhouters voor sentimenten zorgen, maar vooral het bezoek van Richard Plug aan zijn vorige club. De resultaten waren er, maar het spel bekoorde niet. De IJmuidenaar trok zelf de stekker eruit voor een verbintenis voor het volgende seizoen en kreeg niet de gelegenheid om daarop terug te keren. De uitwedstrijd van DVS op “De Boekhorst” leverde een 1-3 zege op in een zinderende partij voetbal, maar dat bleek tevens de laatste van de oefenmeester in Ermelose dienst. Een week later was hij al aan de slag in Noordwijkerhout. Met zijn huidige club is Richard Plug dit seizoen nog ongeslagen met twee gelijke spelen en een overwinning, terwijl de geelzwarten uit drie ronden slechts drie punten behaalden. Bij winst kunnen de geelzwarten VVSB passeren op de ranglijst. De wedstrijd in Ermelo begint om 14:30 uur en zal onder leiding staan van dhr. F. van den Elzen uit Berghem. meer »

648x gelezen

DVS’33 Ermelo treft in Hoornaar kampioen van de voorbereiding

17 september 14:30  DVS’33 Ermelo reist zaterdag 19 september af naar Hoornaar en treft daar de kampioen van de voorbereiding. SteDoCo beschikt al een aantal jaren over een heel sterk team, maar dat was niet altijd af te lezen aan de eindstand op de ranglijst. Ook afgelopen seizoen presteerde de equipe van de gerenommeerde trainer Frans Adelaar zeer wisselvallig, maar was in de voorbereiding en de eerste voorronde van de KNVB Beker niet te stuiten. Dat bleek nog niet een garantie voor een droomstart in de competitie, want na de walk over tegen de amateurs van Ajax in de seizoenouverture scoorden de roodzwarten op bezoek bij promovendus ACV voor het eerst in deze jaargang niet. Dat zullen de Hoornaars graag rechtzetten tegen de geelzwarten. DVS kon evenmin een goed vervolg geven aan de sterke competitiestart bij GOES en liep door een enkel doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Excelsior’31 al vroeg tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Ook de Ermeloërs hebben zaterdag wat recht te zetten aan de Groeneweg in Hoornaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur en zal geleid worden door dhr. S. Veekamp uit Enschede. meer »

669x gelezen

Bijzondere ontvangst voor Excelsior’31 door DVS’33 Ermelo

10 september 14:45  DVS’33 Errmelo speelt zaterdag 12 september de thuiswedstrijd tegen Excelsior’31 en zal de gasten uit Rijssen toch een bijzondere ontvangst geven. Het is namelijk de eerste ontmoeting van Peter Wesselink met zijn vorige club, maar de eerstejaars trainer van DVS zal dat zeker niet groter maken dan het is. En zo gastvrij als de thuisclub het in de laatste onderlinge ontmoeting maakte met een vrije schietkans vanaf het middenveld, zullen de geelzwarten het nu niet maken. Die 0-1 leidde de uiteindelijke 0-3 in. Bijzonder wordt het duel ook, omdat beide trainers elkaars denkwijze door en door kennen en er geen geheimen zijn. De nieuwe trainer bij de Twentenaren is namelijk Jurjan Wouda, die vorig seizoen bij Peter Wesselink assistent-trainer was. De Ermeloërs begonnen het seizoen in Goes met een klinkende 1-5 overwinning, terwijl Excelsior’31 thuis tegen een nederlaag leken aan te lopen, maar in de slotfase nog langszij kwamen, 1-1. Of DVS na bijna zeventig jaar (in negen seizoenen) voor het eerst weer het thuisvoordeel zal gaan benutten, zal moeten blijken na de aftrap om 14:30 uur.meer »

690x gelezen

Ga naar archief