• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voorbeschouwing

Goede laatste herinneringen DVS’33 Ermelo aan bezoek GOES

16 september 18:30  DVS’33 Ermelo brengt zaterdag 18 september voor de derde keer in de historie een bezoek aan de organieke zondagclub GOES. Beide clubs hebben groot belang bij de drie punten om weer op de ranglijst te stijgen. De Bevelanders wachten nog op de eerste overwinning; zij speelden drie keer gelijk in vijf duels. De Ermeloërs bleven steken op die ene overwinning, die zij in de seizoenouverture behaalden bij Ajax. Als nummer twaalf met 4 uit 4 kan DVS niet direct de favorietenrol opeisen voor de wedstrijd in Goes, dat slechts twee clubs onder zich weet. Na de 3-1 nederlaag tijdens het eerste bezoek aan Beveland keerden de geelzwarten vorig seizoen nog met een 1-5 zege terug naar Ermelo. Dat was toen ook de enige overwinning tijdens de opening van het seizoen in de door corona zeer korte competitie. Scheidsrechter in dit duel, dat om 14;30 uur begint, is dhr. R.N. de Cock (met CK) uit Tilburg.meer »

271x gelezen

DVS’33 Ermelo oefent dinsdagavond tegen csv Apeldoorn

13 september 17:30  DVS’33 Ermelo ontvangt dinsdag 14 september csv Apeldoorn voor een oefenduel. De eersteklasser heeft nog geen competitiewedstrijd gespeeld, maar kwam wel in actie in zes oefenpotten en twee bekerwedstrijden. De Ermeloërs hebben inmiddels vier competitieduels achter de rug, waarin het scoren nog niet echt wil lukken. Dan is het toch prettig om even te kunnen oefenen zonder druk. De wedstrijd aan de Ermelose Sportlaan begint om 20:00 uur.meer »

353x gelezen

DVS’33 Ermelo tegen Sportlust’46 weer aan zege toe

9 september 14:45  DVS’33 Ermelo is na de twee wedstrijden met puntverlies thuis tegen Sportlust’46 wel weer eens aan een overwinning toe. Na een zege op Ajax, het gelijkspel tegen Staphorst en de nederlaag in Harkema sluiten de geelzwarten nu met 4 punten uit 3 duels het linker rijtje en de equipe van Peter Wesselink kijkt natuurlijk liever naar boven. Dat geldt natuurlijk ook voor de bezoekers uit Woerden, die drie punten meer bezitten, maar ook al een wedstrijd extra speelden en het drietal lijstaanvoerders volgt met eveneens 7 punten. Beide clubs willen dus bijblijven in de vierde speelronde op 11 september. Tweemaal drie kwartier nadat scheidsrechter R. Veekamp uit Enschede om 14:30 uur heeft laten aftrappen is bekend, wie van de twee daar het meest aan heeft kunnen voldoen.meer »

539x gelezen

DVS’33 Ermelo voor ongewisse pot naar Harkema

2 september 14:15  DVS’33 Ermelo speelt zaterdag 4 september uit tegen Harkemase Boys en de historie wijst uit, dat dat een ongewisse pot is. De uitslagen op “De Bosk” lopen nauwelijks aan de hand van de stand op de ranglijst van dat moment. Dat geldt overigens ook voor de ontmoetingen tussen beide clubs in Ermelo. Ook deze reis zal ongewis verlopen. De Harekieten wonnen nog niet dit seizoen en de geelzwarten scoren niet navenant aan het veldoverwicht. Waar voor de Friezen thuis voor eigen publiek tegen GOES in de opening van het seizoen drie punten verwacht mochten worden, was een gelijkspel in Hoornaar tegen het versterkte SteDoCo alleszins redelijk. Dat was de 1-1 van de Ermeloërs thuis tegen Staphorst niet. Het enorme overwicht had natuurlijk uitgedrukt moeten worden in een hogere score dan een doelpunt. Dat was een week eerder in de hoofdstad tegen Ajax wel genoeg voor de overwinning. DVS reist dus met twee punten voorsprong af naar Friesland en wil die uiteraard graag uitbreiden. Harkemase Boys heeft echter eigen ambities, zodat het ongetwijfeld weer een boeiend treffen wordt op “De Bosk”. Leidsman van dienst, dhr. T. R. Winkel uit Uithuizen zal om 14;30 uur laten aftrappen. meer »

446x gelezen

Hernieuwde kennismaking voor DVS’33 Ermelo met Staphorst

26 augustus 16:00  Zaterdag 28 augustus heeft DVS’33 Ermelo voor eigen publiek in de Derde Divisie een hernieuwde kennismaking met vv Staphorst. De laatste ontmoetingen met de geelblauwen dateert van het seizoen ’14-’15 in de Hoofdklasse C. De Overijsselse club promoveerde door het kampioenschap in ’20 naar de Derde Divisie, maar vanwege corona kwam het niet tot een treffen tussen de geelzwarten en de Staphorsters. De eerste hernieuwde kennismaking in ’10 staat de geelzwarte aanhang nog helder voor de geest. In ondertal vertrokken de bezoekers met de drie punten terug naar de Kop van Overijssel. Staphorst begon deze competitie een week eerder met een 0-0 gelijkspel ondanks een enorm veldoverwicht tegen VVSB. Ook DVS was in de competitieouverture vijf kwartier veruit de bovenliggende partij en kwam evenmin makkelijk tot scoren. Die ene treffer was echter genoeg om tot winst te komen. De twee clubs leveren over het algemeen boeiende duels af en de ontmoeting van zaterdag zal daar geen uitzondering op vormen. De wedstrijd aan de Ermelose Sportlaan begint om 14:30 uur en zal onder leiding staan van de heer S. de Brito Roque. meer »

685x gelezen

Oefenwedstrijd DVS’33 Ermelo tegen Go Ahead Kampen

23 augustus 16:15  DVS’33 Ermelo speelt dinsdagavond 24 augustus om 20:15 uur thuis een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Kampen. Die club komt momenteel uit in de 1e klasse D en bevindt zich nog midden in de oefenfase, waarna op 4 september begonnen wordt met de bekerwedstrijden. De competitie start voor de Kampenaren op 25 september. Voor de roodgelen is de oefenwedstrijd in Ermelo de derde in een reeks van vier. DVS is als Derdedivisionist uiteraard al veel verder; na zes oefenwedstrijden speelden de geelzwarten zaterdag 21 augustus de eerste competitiewedstrijd en won die op “De Toekomst” met 0-1 van Ajax (am).meer »

785x gelezen

Ga naar archief