• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voorbeschouwing

DVS’33 Ermelo besluit eerste competitiehelft in Hoek

1 december 15:15  Zaterdag 3 december speelt DVS’33 de verre uitwedstrijd tegen hsv Hoek. Dat betreft de zeventiende speelronde, waarmee de eerste competitiehelft er dan op zit. Daarna staat er in het kalenderjaar nog een competitieverplichting op de rol, voordat de winterstop in gaat. De uitwedstrijd tegen de Zeeuws-Vlamingen was vorig seizoen nog de hervatting van de competitie na de winterstop en had vanwege de eerste periodetitel nog een direct belang. Nu is het voor beide clubs zaak om niet verder achterop te raken op de koploper. Die bedraagt voor de thuisclub na de nederlaag bij sv Urk nu negen punten en voor de Ermelose equipe zes. Die achterstand groeide na het gelijkspel in de vorige speelronde tegen Excelsior’31. De wedstrijd op “Denoek” begint om 14:30 uur. Het aanvangstijdstip is niet aangepast voor de wedstrijd Nederland-Verenigde Staten in de achtste finale van het WK in Qatar. Leidsman van dienst is dhr. L. Baars uit Tilburg. meer »

499x gelezen

DVS’33 Ermelo krijgt tobber Excelsior’31 op bezoek

24 november 14:00  Een week na het bezoek aan topper GVVV krijgt DVS’33 Ermelo op zaterdag 26 november tobber Excelsior’31 op bezoek. De Rijssenaren dragen na vijftien speelronden de rode lantaarn en zagen de achterstand op de directe concurrentie na de gevoelige thuisnederlaag tegen sv Urk nog toenemen. Aan het veldspel en het creëren van kansen ligt het niet, maar de geboden mogelijkheden worden simpelweg onvoldoende benut. Dat brengt de ploeg van Jurjan Wouda in een benarde positie, maar die is nog niet hopeloos. Elke week wordt het vertrouwen uitgesproken, dat het wel goed komt en de ommekeer zal ongetwijfeld een keer komen. DVS zelf liet na om de koppositie over te nemen in Veenendaal. Een 0-2 voorsprong kon niet vastgehouden worden en in de slotminuut ging het ene haalbare punt ook nog verloren. De voetballende kwaliteiten werden tegen koploper GVVV nog eens bewezen. Willen de geelzwarten nog blijven meetellen voor de titel, mag er thuis natuurlijk nooit punten verspeeld worden tegen een hekkensluiter, hoe gerenommeerd die ook is. De wedstrijd aan de Ermelose Sportlaan begint om 15:00 uur en zal onder leiding staan van dhr. R. Sturm uit Oostkapelle. meer »

396x gelezen

DVS’33 Ermelo voor topper naar jarig GVVV

17 november 15:30  DVS’33 Ermelo speelt zaterdag 19 november de uitwedstrijd tegen GVVV en dat is dan in speelronde 15 de absolute topper in de Derde Divisie Zaterdag. De Veenendalers pakten na de minieme winst op Urk de koppositie en de geelzwarten volgden na de ruime zege op Barendrecht met nog vier clubs op een punt achterstand. De Veense “Blauwen” degradeerden uit de Tweede Divisie en willen zo snel mogelijk terugkeren, maar in Ermelo worden de ambities voor dat niveau niet onder stoelen of banken gestoken. GVVV vierde dinsdag 15 november het 75-jarig bestaan en wil dat jubileum uiteraard cachet geven met een zege op de Ermeloërs. Voor DVS is er niets mooiers dan om in het hol van de leeuw de koppositie te pakken. Wellicht wordt het net zo’n krankzinnige wedstrijd als in het seizoen ’15-’16, toen de blauwwitten zich vanuit de onderste regionen van de Topklasse omhoog vochten naar een plaats bij de eerste zeven. De leidsman van dienst, dhr. L.E. Cantineau uit Voorburg zal ongetwijfeld beseffen, dat hij om 14:30 uur op “Panhuis” laat aftrappen voor een topper tussen de koploper en de, weliswaar nog prematuur, leider in de tweede periode.meer »

518x gelezen

DVS’33 Ermelo treft thuis een Barendrecht in vorm

10 november 14:00  DVS’33 Ermelo treft zaterdag 12 november een ploeg in vorm. Dan komt bvv Barendrecht op bezoek, dat zich na vier overwinningen op rij weer bovenin de ranglijst van de Derde Divisie Zaterdag heeft genesteld. Dat past ook bij de ambities van de Zuid-Hollanders, die na de degradatie uit de Tweede Divisie in ’19 zo snel mogelijk wilden terugkeren naar dat niveau, maar daar door twee coronaseizoenen en een zevende plaats in de afgelopen jaargang nog niet in geslaagd waren. Met twee punten achterstand op de koploper dingen de Bongerd-bewoners weer mee voor promotie, hoewel de concurrentie moordend is dit seizoen. DVS heeft echter slechts een punt minder dan de roodwitten en kunnen bij winst over hen heen gaan. Dat wordt dan de eerste wedstrijd onder interim-trainer Hennie in ’t Hof, nadat Stevan de Geijter twee wedstrijden de honneurs waarnam met een gelijkspel tegen Ter Leede en een knappe overwinning op FC Rijnvogels. Beide clubs zullen aan elkaar gewaagd zijn, als de wedstrijd om 15:00 uur onder leiding van dhr. J. Besselsen uit Barneveld ontbrandt. meer »

509x gelezen

DVS’33 Ermelo weer naar Bollenstreek voor treffen met FC Rijnvogels

3 november 14:30  DVS’33 Ermelo reist zaterdag 5 november voor de derde achtereenvolgende keer af naar de Duin- en Bollenstreek. Na de bekerwedstrijd tegen Tweededivisionist Katwijk, de competitiewedstrijd bij Ter Leede leidt de routemap de geelzwarten naar “De Kooltuin”, de thuishaven van FC Rijnvogels. De club uit Katwijk a/d Rijn is doorgestoten naar de vierde positie op de ranglijst met een achterstand van twee punten op de koploper na de eenvoudige 2-4 overwinning bij sv Urk. De Ermeloërs zagen de achterstand met de nieuwe koploper toenemen tot vijf punten na het 2-2 gelijkspel in Sassenheim en dat hadden er zes kunnen zijn, als Lars van Wetering niet in de extra tijd de gelijkmaker had gescoord. De Kooltuinbewoners mogen wat hoger ingeschat worden dan Ter Leede en zullen beslist meer naar voren voetballen dan de Sassenheimers, maar dat hoeft geen nadeel te zijn voor DVS. De tweede wedstrijd van DVS ooit op “De Kooltuin” begint om 14:30 uur en zal onder leiding staan van dhr. J.I.R. Nelissen uit Deventer. meer »

534x gelezen

DVS’33 Ermelo op zoek naar tweede uitzege tegen Ter Leede

27 oktober 14:30  Kan DVS’33 Ermelo zaterdag 29 oktober een einde maken aan de ongeslagen reeks van Ter Leede. Daarvoor moeten de geelzwarten wel voor de tweede keer winnen op “De Roodemolen” in Sassenheim. De roodgelen zijn inmiddels al weer vijf wedstrijden ongeslagen na een dramatisch slechte competitiestart en moesten in het laatste competitieduel weer eens een gelijkspel toestaan uit tegen Sportlust’46. Samen met het ene punt uit de slechte start kwamen de Sassenheimers uit op 14 punten uit 11 wedstrijden. In de wetenschap, dat DVS bij winst tot op een punt genaderd kan worden, zal Ter Leede alles op alles zetten om de drie punten thuis te houden. De Ermeloërs hebben echter hun eigen belangen om na de nederlaag tegen sv Urk de aansluiting met de bovenste clubs te houden. De ploeg van Peter Wesselink is al uitgeschakeld voor de eerste periodetitel. De KNVB heeft voor deze wedstrijd, die om 15:00 uur begint, een toparbiter aangesteld, namelijk dhr. S. de Brito Roque. meer »

451x gelezen

Ga naar archief